Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(l'eau @ 2009 06 14, 00:01)
šiandien teko matyti situaciją - lipo mergina į troleibusą ir pametė batelį. teko lipti atgal pasiimt hihihi.gif

Oi man neseniai dar gedingiau buvo blush2.gif Gyvenu kalnuotoje salyje, karta su vyru susiruoseme i viena kalnu kurorta, ten yra toks kalnas, i kuri tik keltuvu pasikelti galima. O tas keltuvas - tokios kedes dviems zmonems, ir niekada nesustoja, reikia labai greitai ilipti. Buvau as su isiaunamomis basutemis... ax.gif Tai aisku kai skubedama sedau i ta keltuvo kede, viena basute taip ir pasiliko doh.gif To keltuvo darbuotojai tik susuko, kad kam nors ta basute iduos ax.gif Bjauriausia, kad pradejo lyti, o ant vienos kojos is to keltuvo neissokuosi, teko ir antra basute nusiauti. Kojos issipurvino doh.gif Kalno virsuje stovejau ant pirstu galu (kad tik maziau kojos purvintusi) ir laukiau zmoniu, turinciu mano basute. Dar teko ilgokai palaukti, kol tokie vyrukai ja atveze. Tada prasidejo vietos, kur galeciau nusiplauti kojas ieskojimas blush2.gif
Atsakyti
O ten du vyriokai bigsmile.gif .Sakė,kai pamatė ją vidurnakty baltai apsigaubusią,bėgo vienas net žviegdamas biggrin.gif
[/quote]
as ir begciau jei pamatyciau.
As galiu papasakot kaip man buvo kai buvau gal pirmoke kazkur.Mes gyvenom tokiam kaip daugiabuti bet prie namu buvo kaip garaziukai tokie nu ten tevai sugalvojo vistu laikyt.Buvo ten toks gaidys ir jis puldavo ant zmoniu.O dar ten tam garaziuke vienam sone laikydavo visokius rakandus ir mane nusiunte kazko atnesti.Nu aisku as tai nesutikau bijojau nu bet ka darysi.Nueinu taip tyliai,bet tas gaidys tik pamate ir davai mane vytis o as begt klykdama.Aisku begau link namu,o tas neatsilieka,as viena rata aplink nama,poto kita,visi ziuri ir juokiasi kad as ne i kambari o aplink nama lekiu.Pameciau is to strioko ir batus viska biggrin.gif Dabar prisimenu ir juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau istoriją,kaip vienas bernas neturėjo kur akių dėti iš gėdos ax.gif .O buvo taip : į miestą,kur aš augau, iš kažkokio mažesnio miestelio ar kaimo atvažiavo per vasaros atostogas pas gimines toks berniokas.Na,jau paauglys,gerai išstypęs toks.Sėdim mes su drauge ant suoliuko,žiūrim ateina tas vaikinukas iš gretimo kiemo,mes ten kažko kikenti pradėjom,jis tik užrietė nosį,kažkaip persisuko į mus,mesdamas tokį ''krūtą'' žvilgsnį,tik bam į kelio ženklą ir guli ant nugaros,kaktą prasikirtęs.Nelabai baisiai susižalojo,bet vaizdas nemirtingas.Vos į kelnes neprivarėm iš juoko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 15 birželio 2009 - 13:51
QUOTE(Laiza @ 2009 06 13, 22:19)

Kitą kartą - irgi graži graži, mandra mandra, nisį užvertusi kaukšėjau aukštakulniais pro vyrų eilę prie Vokietijos ambasados. Kaukšėjau, kol bato kulnas neįlindo į 'mirtiną" tarpą tarp plytelių. Įdomus jausmas, kai staiga ant šaligatvio atsistoji basa koja ir matai iš rankos skrendantį segtuvą su dokumentais, o su juo ir visą savo mandrumą.  doh.gif  Džiaugiausi, kad bent batelis liko sveikas, dokumentai sausi.

man taip kulnas ilindo i kanalizacijos sulinio dangcio skyles tokios buna sonuose, bet taip ilindo, kad galvojau reiks visa dangti namo nestis.... bet nepakeliau, nei is vietos, tampiau tampiau.... istraukiau, ale kulnas sugadintas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 06 15, 15:43)
man taip kulnas ilindo i kanalizacijos sulinio dangcio skyles tokios buna sonuose, bet taip ilindo, kad galvojau reiks visa dangti namo nestis.... bet nepakeliau, nei is vietos, tampiau tampiau.... istraukiau, ale kulnas sugadintas buvo  doh.gif

Uzuojauta ;DD Man geda kai einant i kokia Maxima istringa kulniukas ant tu mandru `kilimu`.Del manes galetu juos ir panaikint nes ne viena moteri esu macius sitaip istringant ;D Tai kai man taip nutiko eina vyrai du,ziuri.As jiem sakau `taip taip,istrigau.Kazka naujo pamatet?` jau tokie ispustom akim ejo ;D paciai man geda buvo dar cia gedina savo zvilgsniais blush2.gif
Atsakyti
Sekmadienio pavakarę nuėjome su vyru į Norfą nusipirkt maisto. Man atsiskaitinėjant, kasininkė pamatė, kad turiu daug baltų centų. Aš jai visus ir pažėriau. Kasininkė:
- O, kad ryte jūs būtumėt atėjus, mums taip smulkių grąžai trūko.
O mano vyras garsiai:
-Tai, kad mes nuo ryto prie Aušros vartų sėdėjom.
Žvengė visa eilė, o aš išraudau kaip burokas.

Pažįstamų vaikas (5 metai) žiūri televizorių. Rodo paketų reklamą. Berniukas pažiūri ir sako:
- Na, kad šitų paketų galima nusipirkti parduotuvėje, tai aš žinau. Bet iš kur gauti to mėlyno skysčio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekasnenorėjomirti: 15 birželio 2009 - 18:35
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2009 06 15, 21:33)
Sekmadienio pavakarę nuėjome su vyru į Norfą nusipirkt maisto. Man atsiskaitinėjant, kasininkė pamatė, kad turiu daug baltų centų. Aš jai visus ir pažėriau. Kasininkė:
O mano vyras garsiai:

Tai gerai, kad kasininke taip graziai pasnekejo. O as esu gavusi rekti, ir ne karta, kad baltus centus padaviau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2009 06 15, 09:13)
Bet tai dar neįrodyta, kad jis ten sliekų ieškojo, gal paskubom sumastė tokį įtikinamą alibi.
Mano istorija .. lyg dar ir nepasakojau. Kadangi viskas buvo daugiau nei prieš desėtką metų dabar jau galiu papasakoti labai neraudonuodama, o tada tai be galo norėjosi po kilimine danga sulįsti  blush2.gif

Žodžiu istorija nutiko darbe.  Turėjom mes du tokius dėdžiokus ekspertus iš Anglijos, kurie beveik metus važinėjo konsultuoti mus kaip susiintegruoti į ES. Nieko tokie dėdžiokai buvo, žurnalų lauktuvių atveždavo, mes už tai juos kavyte pagirdydavom. Taigi sėdim mes vieną kartą kavytę geriam, apie aukštas materijas filosofuojam. Kadangi kabinete nebuvo staliuko aplink kurį susėdus galima būtų kavą gerti, tai visi (du dėdžiokai, aš ir mano bendradarbė) sėdėjom šalia darbinių stalų vieni priešais kitus (čia, kad geriau išeitų įsivaizduoti - ne už stalo, o šalia stalo). Žodžiu sėdim rimtom temom šnekam, aš taip lengvai sūpuojuosi ant kedės ir staiga pajuntu, kad kėdė atgal pasviro per dideliu kampu ir į pradinė padėtį sugrįžti nebeplanuoja .... nu ir ką - krentu aukštielninka ... desperatiškai stveriuosi už ant stalo gulinčio segtuvo (kaip dabar atsimenu tokio didelio ryyyškiai mėlyno), segtuvas gyvatė nesupranta, kad yra paskutinė mano viltis ir krenta iš paskos ... žodžiu po skrydžio, kuris, kaip man atrodė, užtruko amžinybę, aukštielninka nusileidžiu ant žemės, kojomis į viršų ... o ant manęs, kad maža nepasirodytų dar nukrenta didysis segtuvas ..... Turbūt reikėtų dar pridurti, kad buvau pasipuošusi miniaku  blush2.gif . Po to dar gerą pusmetį dėdžiokai negalėjo žiūrėti į mane be šypsenos .... na o aš ką ... irgi pasijuokiau gerai iš savęs (negi dabar depresuosi dėl tokių gyvenimo smulkmenų), bet su supimusi ant kėdžių nuo to laiko griežtai parišau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man panasiai buve, tik darbe priesais klientus... hihihi.gif
Atsakyti

Pažįstamų vaikas (5 metai) žiūri televizorių. Rodo paketų reklamą. Berniukas pažiūri ir sako:
- Na, kad šitų paketų galima nusipirkti parduotuvėje, tai aš žinau. Bet iš kur gauti to mėlyno skysčio.
[/quote]

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 06 15, 10:38)
O,prisiminiau ir aš - iš mano močiutės sodo kažkas pradėjo vogti kriaušes.Turėjo vieną didelę kriaušę,o kažkas naktį ateina,išrenka kriaušes ir išeina.Tai močiutė sugalvojo budėt - įlindo naktį į šiltnamį,pasitiesė patalynę ant suoliuko ir miega.Na ir ką - girdi,kad kažkas naktį ateina.Tai ji kaip gulėjo į kaldrą susisukus,taip ir šoko iš šiltnamio su ta kaldra apsivyniojus.O ten du vyriokai bigsmile.gif .Sakė,kai pamatė ją vidurnakty baltai apsigaubusią,bėgo vienas net žviegdamas biggrin.gif

vaje.... vos pomidoru nepaspringau thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=niekasnenorėjomirti,2009 06 15, 20:33]
O mano vyras garsiai:

pas mus ir daznai praso pardavejos baltu centu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 06 15, 23:18)
vaje.... vos pomidoru nepaspringau thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as vos arbatos neipyliau lotuliukas.gif
Atsakyti