Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Vis ruošiausi susirasti šią temą. Prieš keletą dienų lnakiausi pas odontologą (gerai, kad su ilgu megstiniu buvau). Vizitas buvo trumpas, reikėjo pasirodyti kaip gyja dantenos po operacijos. Grįžtu namo, nusirenginėjo ir dirst į veidrodį. Siaubas- atsisegęs kelnių klynas. O gydytojas tai vyras buvo. Nu gal nematė, kaip sakiau megstinis buvo ne trumpas. blink.gif

Aš irgi dirbu kolektyve, ku tik du vyrai yra. Žodžiu ateina vieną rytą (čia buvo vasarą) inžinierius - prietaisininkas. Džinsų klynas atsisegę ir per ten marškinių kampas išlindęs. blink.gif Nu ką, reikia kažkaip pasakyt žmogui. Tai aš jam ir sakau: "aš labai tsiprašau ponas J., bet susikiškit savo nosinaites". Tada jis pasilenkė ir pamatė blush2.gif . Susitvarkė ir sako man: "Einu ir žiūriu, kad visi tik į mane žiūri ir šaiposi". Paaiškėjo, kad žmogelis iš namų taip į darbą atvarė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Įvyko tai sekai, vienam teatre po spektaklio. Laukiam eilėj prie rūbinės, žmonių daugybė, rūbininkė (tokia iškilia labai krūtine) laksto net sušilus padavinėdama paltus. Ir staiga, matyt, nutrūko liemenėlėės petnešėlė ax.gif - viena krūtis ir nukrito iki pilvo tongue.gif , o kita ir liko iškili. ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2005 11 14, 22:48)
mano draugei dar mokyklos laikais seniai seniai pas mokyklos dantiste (tada dar budavo tokios) atsitiko baisi istorija. patikrino ja per patikrinima ir rado skyluciu, tai nespejo sutaisyti visu ir liepe ateiti po pamoku. Vienas dantis buvo labai problematiskas, ilgai ji ten greze, pagaliau siaip ne taip baige. tada dantiste sumaise gumuliuka is tos sidabrines plombos, pasidejo ant savo stikliuko tipo jau tuoj plombuos ta isgrezta danti ir nuejo ranku nusiplauti. mano draugei ji pasake ,,pasedek". kadangi drauge sedejo labai isitempusi, jai kazkaip netycia pasigirdo "isidek". Nu drauge pagalvojo, kad atseit dantiste savo darba jau lyg ir baige ir jai paciai liepe ta plomba isideti. Tai ji ir isikiso ta plomba i isgrezta danti. Po to ateina dantiste jau nusiplovusi rankas, iesko ant savo stikliuko tos plombos, neranda ir jau klausia seseles, kur padejo ta plomba. Tada mano drauge jau suprato, kad kazkas cia ne jasno ir nebezinojo, kaip pasakyti, kad ta plomba ji pati isidejo. Nu bet po to siaip ne taip isstenejo, sake, dantiste ziauriai pyko doh.gif

Čia tai nereali istorija. Lūžau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau gal 14-kos.Atvaziavom prie juros,o jau vaikinai galvoj ax.gif Maudomes,bangas gaudom.
Atrieda toookia banga-mes tik pritupem-bach banga ant musu!As patenkinta pasoku is vandens,issitiesiu visu ugiu-o visi i mane pirstais rodo blush2.gif Maudymkes virsus nuslydo
Papildyta:
Mociute pasakojo sita bajeri.Sovietu laikai.Tai va,baigesi pirma pamaina Vilniaus Pergales kombinate,darbuotojai uzpludo troleibusu stoteles.Vasara,moterys su sijonais..
Atvaziuoja trulikas,visi suskumba lipti,o vienai moteriai susipainiojo kojos.Kaip galvojate i ka?O gi pantalonu guma truko ir jie nuslinko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jai nebeliko ka daryti,iskele kojas is ju ir bande vaidinti,kad tai ne jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Iki siol luztu,kai prisimenu
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 12 06, 18:43)
Įvyko tai sekai, vienam teatre po spektaklio. Laukiam eilėj prie rūbinės, žmonių daugybė, rūbininkė (tokia iškilia labai krūtine) laksto net sušilus padavinėdama paltus. Ir staiga, matyt, nutrūko liemenėlėės petnešėlė  ax.gif - viena krūtis ir nukrito iki pilvo  tongue.gif , o kita ir liko iškili. ...  lotuliukas.gif

čia reikėtų pamatyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Lankausi odontologinėj klinikoj, kur personalas paslaugus, rūpestingas. Paskyrė procedūrą. Gydytojas vyriškis. Ateinu, su manim taip energingai, garsiai pasisveikino ir ranką atkišo. Na, manau, oho koks dalykiškumas, nu reikia sveikintis. Atkišau ir aš. Bet nespėjau kaip reikiant pakratyti, kai supratau, kad siekė mano rankinės, o ne rankos. Norėjo paslaugiai padėti ją ant palangės už stomotologinės kėdės. Sukrizenau nutaisius kvailą miną...Kito vizito metu į kabinetą žengiau su atkišta rankine. Išdresyravo.
Atsakyti
O tai kaip man biggrin.gif buvau nestuke nestuke.gif 6 menuo, atrodau kaip mazu maziausiai arbuza prarijus (nes seip smulki esu o pilvas issikises buvo) nu ka gavoju reiki avaryt cia man nagus suitvarkyt plaukus seip apsiganyti. einu link automobilio (mazda rx8 tam kad isivaziduotumet) prasidarau duris, pirma kisu placiaja, tada smunku i visu, nu ka galvoju gerai as cia ikritau viskas ore biggrin.gif thumbup.gif gryztu namo pavakariais, kad supykins nuo kaviniu maisto essen.gif censored2.gif verciuos is tos masinos niekaip, jau ziuriu zmones lyg ir spokso, o kam ne dzin, ismetu koja ant kelienu, tada keturiom isisropsciu jauciu jau blogai, vartai automatinaii ilgai atsidarineja, nu ir palaisciau savo namu gyvatvore, zmones ziuri umn.gif umn.gif fear.gif unsure.gif . Dabar tai juokinga biggrin.gif biggrin.gif pasiavzinejau dar su ta masiniuke pora sav, shokau i vyro dzipa, ner cia ko cirku daryt is nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramiska @ 2008 12 08, 21:46)
Lankausi odontologinėj klinikoj, kur personalas paslaugus, rūpestingas. Paskyrė procedūrą. Gydytojas vyriškis. Ateinu, su manim taip energingai, garsiai pasisveikino ir ranką atkišo. Na, manau, oho koks dalykiškumas, nu reikia sveikintis. Atkišau ir aš. Bet nespėjau kaip reikiant pakratyti, kai supratau, kad siekė mano rankinės, o ne rankos. Norėjo paslaugiai padėti ją ant palangės už stomotologinės kėdės. Sukrizenau nutaisius kvailą miną...Kito vizito metu į kabinetą žengiau su atkišta rankine. Išdresyravo.

man taip ganėtinai dažnai nutinka blush2.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai bliamba dažnai lepteliu vis ką nors taip, kad paskui maža nepasirodo. va, pavyzdžiui, buvom kartą seniai seniai penktadienio vakarą svečiuose pas šeimos draugus. jau atsisveikinant, šeimininkai sako "dėkui, kad nepasididžiavot, kad aplankėt etc". o aš ir sakau "nu kadangi tėvai nieko geresnio nesugalvojo, tai smagu buvo". aišku, aš turėjau minty, kad kas begali būt geriau, nei gerai praleisti vakarą su gerais draugais, ale mane suprato visai ne taip biggrin.gif
o dar kažkada teta pasakojo įvykį - buvo laidotuvėse. prieina pareikšti užuojautą, apkabina velionio brolį ir sako "sveikinu". tas, per visus sielvartus ir rūpesčius, net nespėjo sureaguot, ką čia jam pasakė, o teta sakė vos nenukrito iš gėdos, kai suvokė ką leptelėjo biggrin.gif
Atsakyti
Man dendradarbė pasakojo. Buvo laidotuvėse ir pas kažką kaip telefonas suskambėjo. O melodija buvo gaigžio "kakariekų". Sako tik sėdim ir kad užgiedos gaidys.

Dar tėvas pasakojo, Irkutske oro uosto restorane užrašas "Palcami i jaicami v sol ne tykat" (pirštais ir kiaušiniais druskos neliesti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 gruodžio 2008 - 18:07
QUOTE(Florestina @ 2008 12 09, 18:06)

Dar tėvas pasakojo, Irkutske oro uosto restorane užrašas "Palcami i jaicami v sol ne tykat" (pirštais ir kiaušiniais druskos neliesti).

lotuliukas.gif thumbup.gif

Man bendradarbė irgi pasakojo apie savo draugę:

Po studijų savaitės ruošėsi studentė važiuoti traukiniu namo. Stovi geležinkelio stotyje tokia poza tartum kekšės (viena koja atremta į sieną) ir laukia traukinio. Prieina 'klientas' ir klausia:
-Dirbi?
Ji nieko neįtardama ir nesuprasdama sako:
-Ne, mokaus bigsmile.gif lotuliukas.gif
Diedas ir nuėjo.

Mergina tik pavėluotai suprato ko jis norėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 09, 18:06)

o tiksliai išsiverčia dar juokingiau - pirštais ir kiaušiniais druskos nebadyti hihihi.gif
Atsakyti