Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Laiza @ 2009 06 14, 00:19)
Prisimenu kaip kartą visa tokia graži graži (pati sau), bet užsimiršusi, kad sijonas ilgas, siauras ir be skeltuko, nosį užvertusi lipau iš troleibuso. Nusileidau ant šaligatvio keturiomis..  blush2.gif

Kitą kartą - irgi graži graži, mandra mandra, nisį užvertusi kaukšėjau aukštakulniais pro vyrų eilę prie Vokietijos ambasados. Kaukšėjau, kol bato kulnas neįlindo į 'mirtiną" tarpą tarp plytelių. Įdomus jausmas, kai staiga ant šaligatvio atsistoji basa koja ir matai iš rankos skrendantį segtuvą su dokumentais, o su juo ir visą savo mandrumą.  doh.gif  Džiaugiausi, kad bent batelis liko sveikas, dokumentai sausi.

biggrin.gif smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2009 06 13, 23:19)
Kitą kartą - irgi graži graži, mandra mandra, nisį užvertusi kaukšėjau aukštakulniais pro vyrų eilę prie Vokietijos ambasados. Kaukšėjau, kol bato kulnas neįlindo į 'mirtiną" tarpą tarp plytelių. Įdomus jausmas, kai staiga ant šaligatvio atsistoji basa koja ir matai iš rankos skrendantį segtuvą su dokumentais, o su juo ir visą savo mandrumą.  doh.gif  Džiaugiausi, kad bent batelis liko sveikas, dokumentai sausi.

lotuliukas.gif good.gif Tikrai labai smagu skaityti, tokius nebijančių iš savęs pasijuokti prisiminimus biggrin.gif
Atsakyti
taip tikrai tu teisi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano mociute,budama dar jauna grazi mergele turejo daug gerbeju.Prosenele buvo labai nepatenkinta,kad mociute susitikineja su bernais,tai sake,jei kas ketins ja pabuciuot,tegu duoda su pagaliu,nes dar i lova isitemps.Kaip sake prosenele,taip mociute ir padare.Palydejo berniukas is sokiu ja,bande pabuciuot prie namu tai mociute su pagaliu uzvoze,tai tas vargselis nebegrizo daugiau mergint mociutes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 06 14, 14:55)
Mano mociute,budama dar jauna grazi mergele turejo daug gerbeju.Prosenele buvo labai nepatenkinta,kad mociute susitikineja su bernais,tai sake,jei kas ketins ja pabuciuot,tegu duoda su pagaliu,nes dar i lova isitemps.Kaip sake prosenele,taip mociute ir padare.Palydejo berniukas is sokiu ja,bande pabuciuot prie namu tai mociute su pagaliu uzvoze,tai tas vargselis nebegrizo daugiau mergint mociutes  lotuliukas.gif

cia tai geras lotuliukas.gif bus jam merginti panas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(live @ 2009 06 14, 00:09)
draugei buvo :

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nepavydėtina situacija lotuliukas.gif Labai jau sujaudinta buvo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 06 14, 15:55)
Mano mociute,budama dar jauna grazi mergele turejo daug gerbeju.Prosenele buvo labai nepatenkinta,kad mociute susitikineja su bernais,tai sake,jei kas ketins ja pabuciuot,tegu duoda su pagaliu,nes dar i lova isitemps.Kaip sake prosenele,taip mociute ir padare.Palydejo berniukas is sokiu ja,bande pabuciuot prie namu tai mociute su pagaliu uzvoze,tai tas vargselis nebegrizo daugiau mergint mociutes  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vargšelis
Aš gal 11 metų buvau, lankiau mankštą, turėjau stuburo problemų. Pratimas atsigulus ant nugaros - keli abi kojas į viršų, ir laikai kažkiek sekundžių. Pakėliau kojas ir toks ilgas piiirst, negaliu sulaikyti, ir matau kaip žiūri merginos šalia gulinčios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 14 birželio 2009 - 19:18
QUOTE(Jurada @ 2009 06 14, 21:17)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nepavydėtina situacija  lotuliukas.gif Labai jau sujaudinta buvo.  biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vargšelis
Aš gal 11 metų buvau, lankiau mankštą, turėjau stuburo problemų. Pratimas atsigulus ant nugaros - keli abi kojas į viršų, ir laikai kažkiek sekundžių. Pakėliau kojas ir toks ilgas piiirst, negaliu sulaikyti, ir matau kaip žiūri merginos šalia gulinčios  blush2.gif

cia kaip su tuo pasimatymu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2009 06 14, 20:17)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nepavydėtina situacija  lotuliukas.gif Labai jau sujaudinta buvo.  biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vargšelis
Aš gal 11 metų buvau, lankiau mankštą, turėjau stuburo problemų. Pratimas atsigulus ant nugaros - keli abi kojas į viršų, ir laikai kažkiek sekundžių. Pakėliau kojas ir toks ilgas piiirst, negaliu sulaikyti, ir matau kaip žiūri merginos šalia gulinčios  blush2.gif

lotuliukas.gif Jaučiu iš gėdos į žemę norėčiau sulįsti lotuliukas.gif
Atsakyti
mociute yra pasakojusi kaip su drauge rusa mariaka prie stulpo pririso.Pririso ir paliko rado paskui ryte kazkokie zmones ir atriso.Nelabai prisimenu ten tu smulkmenu kaip ten buvo,bet vistiek pasiutusios buvo,as taip negaleciau siais laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 06 14, 20:25)
mociute yra pasakojusi kaip su drauge rusa mariaka prie stulpo pririso.Pririso ir paliko rado paskui ryte kazkokie zmones ir atriso.Nelabai prisimenu ten tu smulkmenu kaip ten buvo,bet vistiek pasiutusios buvo,as taip negaleciau siais laikais biggrin.gif

hihihi.gif Čia tai thumbup.gif Vargšelis biggrin.gif
Atsakyti
Man bendr darbis pasakojo. Jis yra gimes Trakų raj. Sakė, kad netoli namų buvo ežeras- tai dar anais laikais, kai niekas negalvojo apie ekologiją, kur lėkštesnis krantas žmonės atvarydavo plauti mašinas. O vaikams vasarą maudytis problema, juk vandens paviršiuje tepalas plaukioja- tai sako einam koliotis, o kol vienas barasi, kiti trys išsuka ventilius iš mašinos (jie keturi vaikai buvo). Išsuka ir parnešę namie padeda, o po to tėvas juos parduoda. Nes kai jie arčiausiai ežero gyveno- tai pirmiausia pas juos ir ateidavo ventilių prašyti, nukentėjusieji. Bet vėliau mašinų plovimas baigėsi, matyt suprato žmogeliai kas ir kaip. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 14 birželio 2009 - 19:46
QUOTE(Florestina @ 2009 06 14, 20:44)
Man bendr darbis pasakojo. Jis yra gimes Trakų raj. Sakė, kad netoli namų buvo ežeras- tai dar anais laikais, kai niekas negalvojo apie ekologiją, kur lėkštesnis krantas žmonės atvarydavo plauti mašinas. O vaikams vasarą maudytis problema, juk vandens paviršiuje tepalas plaukioja- tai sako einam koliotis, o kol vienas barasi, kiti trys išsuka ventilius iš mašinos (jie keturi vaikai buvo). Išsuka ir parnešę namie padeda, o po to tėvas juos parduoda. Nes kai jie arčiausiai ežero gyveno- tai pirmiausia pas juos ir ateidavo ventilių prašyti, nukentėjusieji. Bet vėliau mašinų plovimas baigėsi, matyt suprato žmogeliai kas ir kaip. rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Va čia tai versliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti