Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Limcamca @ 2009 06 11, 07:53)
Man irgi čia didelis mokytojos netaktas pasirodė. Juk galėjo, palaukti kol pamoka baigsis ir jai vienai, asmeniškai atiduoti.

Šiaip ir aš jums pritariu.
Atsakyti
Aš kartą susipykau su mama, nes laikiau egzaminą, ir ji man aiškino, kad tikrai neišlaikysiu, kad tokia durnė kaip aš neverta universitete mokytis ir panašiai, na tikrai supykau ant jos už tokias prognozes. Tada paaiškėjo, kad išlaikiau. Pasiėmiau telefoną ir parašiau žinutę "Aš išlaikiau egzaminą, durne tu." Tada pagalvojau, kad neverta toliau pyktis ir ištryniau paskutinius du žodžius smile.gif ir išsiunčiau mamai. Po kiek laiko atėjo atsakymas "Džiaugiuosi, kad išlaikei". Tai rašė dėstytoja, kuriai rūpėjo, kad išlaikyčiau. Pasirodo, kad aš netyčia nusiunčiau tą žinutę ne ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 06 11, 19:57)
Aš kartą susipykau su mama, nes laikiau egzaminą, ir ji man aiškino, kad tikrai neišlaikysiu, kad tokia durnė kaip aš neverta universitete mokytis ir panašiai, na tikrai supykau ant jos už tokias prognozes. Tada paaiškėjo, kad išlaikiau. Pasiėmiau telefoną ir parašiau žinutę "Aš išlaikiau egzaminą, durne tu." Tada pagalvojau, kad neverta toliau pyktis ir ištryniau paskutinius du žodžius smile.gif ir išsiunčiau mamai. Po kiek laiko atėjo atsakymas "Džiaugiuosi, kad išlaikei". Tai rašė dėstytoja, kuriai rūpėjo, kad išlaikyčiau. Pasirodo, kad aš netyčia nusiunčiau tą žinutę ne ten biggrin.gif

Nedaug trūko iki didelės gėdos. lotuliukas.gif
Atsakyti
belieka tik isivaizduoti kas butu buve jei butum neistrynusi paskutiniu zodziu,man ir taip buna kai pasikarsciuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 06 11, 21:57)

Va ir irodymas, kad neverta negraziais epitetais svaidytis. Gerai, kad persigalvojai mirksiukas.gif
Atsakyti
Velavau i darba,begau i autobusa,bebegdama paslydau(ziema),uzkliuvau kazkur ir i autobusa iropojau keturiom doh.gif pora stoteliu keleiviai is manes kikeno biggrin.gif
Esu i universiteta ir i darba atejus be sijono(turiu ilgus marskinus tai per lekima sijona po jais pamirsau) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 06 13, 20:10)
Velavau i darba,begau i autobusa,bebegdama paslydau(ziema),uzkliuvau kazkur ir i autobusa iropojau keturiom doh.gif  pora stoteliu keleiviai is manes kikeno biggrin.gif
Esu i universiteta ir i darba atejus be sijono(turiu ilgus marskinus tai per lekima sijona po jais pamirsau) doh.gif

lotuliukas.gif
ir ka tada daret?
Atsakyti
šiandien teko matyti situaciją - lipo mergina į troleibusą ir pametė batelį. teko lipti atgal pasiimt hihihi.gif
Atsakyti
draugei buvo :
Žodžiu per sms susipažino su labai gražiu vaikinuku smile.gif na ir po kiek laiko jis ją pakvietė į pasimatimą na ji aišku sutiko smile.gif nuėjo laukia laukia ir jis atėjo jis aišku atnesė gėlių pasisveikino , o ji iš to susijaudinimo tik pyyyyrrrsssttttt doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sako tas vaikinas nebežino kur dėtis jam taip juokas paėme lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man būtu paėme. o ji iš tos gėdos nebežino kur dėtis tai sako: iki man jau bėgti reikia ir nuėjo , o jis varkšas ir paliko ten stovėt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo live: 13 birželio 2009 - 21:11
QUOTE(l'eau @ 2009 06 13, 23:01)
šiandien teko matyti situaciją - lipo mergina į troleibusą ir pametė batelį. teko lipti atgal pasiimt hihihi.gif

yra buve ir taip kur beeinant kai pameti bata,apsizvalgai ar nieks nemate ir toliau eini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 06 14, 00:05)
yra buve ir taip kur beeinant kai pameti bata,apsizvalgai ar nieks nemate ir toliau eini biggrin.gif

aha biggrin.gif , atrodo niekas nemate , o man visada cinkt ir atsiranda tokiu kas viska mate blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisimenu kaip kartą visa tokia graži graži (pati sau), bet užsimiršusi, kad sijonas ilgas, siauras ir be skeltuko, nosį užvertusi lipau iš troleibuso. Nusileidau ant šaligatvio keturiomis.. blush2.gif

Kitą kartą - irgi graži graži, mandra mandra, nisį užvertusi kaukšėjau aukštakulniais pro vyrų eilę prie Vokietijos ambasados. Kaukšėjau, kol bato kulnas neįlindo į 'mirtiną" tarpą tarp plytelių. Įdomus jausmas, kai staiga ant šaligatvio atsistoji basa koja ir matai iš rankos skrendantį segtuvą su dokumentais, o su juo ir visą savo mandrumą. doh.gif Džiaugiausi, kad bent batelis liko sveikas, dokumentai sausi.
Atsakyti