Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(blondinas Nr.165 @ 2009 06 08, 12:40)

Bet nuo to mano reputacija nepablogejo.

Ispudinga pimpala turi?
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 08, 12:41)
Ispudinga pimpala turi?

ne.
Toks vidutinio dydzio.
Papildyta:
o dar studentavimo laikais buvo atvejis autobuse.
As visada toks sportiskas buvau.
Babkiu nera, tai i klubus nevaiksciojau. Tampydavau stangas namo rusy.
Viena kart draugelis atidave savo 32 kg. gyria (toks svarmuo su rankena).
As ta gyria susukau i polietilenini maiseli, paemiau uz rankenos i tempiu i autobusa.
Pasidedu autobuse ant rato, priremiu su koja ir vaziuoju namo.
Salia atsistojo patraukli merga.
Nu as ten kazkoki budinti juokeli pasakiau, jinai kazka atsake...stoviu, galvoju ka cia jai dar pasakyt...
Staiga autobusas stabdo ir ta jobana gyria nudrimba tai mergai ant kojos...32 kg metalo.
Nepamirsiu mergos isprogusiu akiu...asaros tik kaupiasi.
Turiu itarima, kad jai sulauziau pedos kaula, nes jinai islipo slubuodama.
O as kazkaip ir nesugalvojau, ka jai pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.165 @ 2009 06 08, 12:58)

Toks vidutinio dydzio.O as kazkaip ir nesugalvojau, ka jai pasakyti...

O tai atsiprasyti uz daikto netinkama transportavima, ar bent vairuotojui i snuki duot del visa ko nesumastei?
Atsakyti
nu ir paskutinis mano prisimintas nepatogumas irgi ivyko autobuse.
Labai seniai...kai man buvo nu gal 14-15 metu.
Vaziavom su klase i miska- i miesto begimo varzybas.
Buvau vienas is geriausiu mokyklos begiku.
Buvo siltas pavasaris.
Autobusas pilnas.
Stovejom kaip silkes susispaude.
O as turejau tokia savybe- jei prie manes autobuse prisiglaudzia moteris, per 2 sekundes patiriu erekcija.
Kai vaziuodavau su normaliom kelnem, nesimatydavo.
Bet siuo atveju buvau aprirenges sportiniu treningu.
Ir sitas reikalas taip isryskejo, kad kai atejo laikas islipti, as nelipau, nes buciau ziauriai atrodes...
Vaziavau kelias stoteles i prieki,kol nusiraminau.
Persedau ir grizau atgal.
Varzybose sudalyvavau panasiai, kaip musiskiai sudalyvauja eurovizijoj...

Atsakyti
Vienas toks, kai tikrai norėjau skradžiai žemėn prasmegt...Naujas butas, gyvenu viena, vyras užsienyje darbuojas, bet kiek įmanoma, namo parskridinėja..Na, ir aš vis patvarkau ką čia, nuperku..Vyras kai grįžta, vis pažiūri, ar kokie brokai neišlindę, sienos kur kampe neskyla..Na, ir parskrenda eilinį sykį, reisas vėluoja, iš orouosto pas tėvus..Aš iš ryto sukuos, laukiu savo brangiojo..Niu, rengiuos iš mėsos ką daryt..Faršas kažkoks ne toks, kvapas..Į šiukšlių maišą..Maišas prie durų..Eisiu kur, išmesiu..Toliau sukuos..Viskas padaryta, beliko šiukšles išnešt..Čiumpu ant greičio, griebiu ir lauk..Be kvapo atgal bėgu..o jis su tėvais jau kieme..Nu, į glėbius, bučkiai..einam namo..prie laiptų kažkokio kraujo pritaškyta..Klausia kažkas, ar ramiai čia gyvenam, ar gerai..Aš , jojo, ramiai, gerai..Einam į liftą, ten irgi..kraujo pedsakai mūsų aukšte..lašiukai..veda tiesiai link mūsų buto durų..Visi, oj kas čia..Aš jau žinau! Faršas! Vyras juoktis pradėjo..darbe kraujas, namie - kraujas..o kokia aš kulinarė.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 birželio 2009 - 13:58
Mama man pasakojo, kaip jos klasiokei buvo. Žodžiu sovietmetis, tie laikai, kai viskas buvo deficitas. O jei dar kaime gyveni- tai visai sunku. O mamos suolo draugei žiauriai nesisekė chemija. Nu ir jos mama su reikalais nuvažiavo į Kauną ir žiūri, kad yra gerų batukų- tai ji nupirko tuos batukusi ir nunešė kaip kyšį mokytojai. Ir ką jūs manot, per artimiausią chemijos pamoką, mokytoja prieš visą klasę išsikvietą tą mergaitę ir atidavė jai pinigus už batukus, kad parneštų motinai. O jinai pasirodo iš viso nieko nežinojo apie visa tai. Mama sakė, kad jai buvo žiauriai gėda. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 birželio 2009 - 14:40
QUOTE(Florestina @ 2009 06 08, 17:39)
Mama man pasakojo, kaip jos klasiokei buvo. Žodžiu sovietmetis, tie laikai, kai viskas buvo deficitas. O jei dar kaime gyveni- tai visai sunku. O mamos suolo draugei žiauriai nesisekė chemija. Nu ir jos mama su reikalais nuvažiavo į Kauną ir žiūri, kad yra gerų batukų- tai ji nupirko tuos batukusi ir nunešė kaip kyšį mokytojai. Ir ką jūs manot, per artimiausią chemijos pamoką, mokytoja prieš visą klasę išsikvietą tą mergaitę ir atidavė jai pinigus už batukus, kad parneštų motinai. O jinai pasirodo iš viso nieko nežinojo apie visa tai. Mama sakė, kad jai buvo žiauriai gėda. blush2.gif

Nu bet ir mokytoja, negalejo palaukti, kol baigsis pamoka doh.gif
Atsakyti
O tai ir išaiškino reikalą klasei? Bet batus gi tai sau pasiliko, pinigai gi dzin tada buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2009 06 05, 07:21)
lotuliukas.gif  Kažkada ir man taip buvo, tik man buvo pro džinsų klešnę jos išlindę lotuliukas.gif

O man tai viena karta autobusu stotyje (senais gerais rusu laikais,kai tai kelnaites buvo su iveriamom gumytem biggrin.gif ) eme jos ir nukrito(suprask-guma nutruko) Ir ka...o ka...nusimoviau nuo koju ir- i rankinuka.Stovejo kruva laukianciu,bet visi apsimete ,kad nieko nemato biggrin.gif biggrin.gif Geri laikai buvo biggrin.gif Dabar tai butu issitycioje,issijuoke ir pirstais užbadę.
Atsakyti
Gerai cia pas jus smagu.
Ir as papasakosiu kaip yra seniai mano mociutei nutike.Einam sako viena ryta su drauge i darba ,nu ir netoli takelio buvo tokia pasiure pastatyta kaip namas,nu ten gyveno vienas toks kaimo latrelis.Ta pasiure tai is lentu sukalta ir tarpai tarp tu lentu,eina ir mato kad tas latrelis iskises savo "pasididziavima" ir lengvinasi,tai tos sake tik nusilauze plona sakele tik kai dave per "ta",ir davai begti klegedamos.Tas sake is tos stroko ir apvirto ten toj savo trobelej kol isbego i lauka ju jau ir nebebuvo.Sake paskui daugiau nebeidavo pro ta vieta kad tas neuzpultu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 10, 09:34)

Kaip supratau iš mamos pasakojimo, mokytoja buvo labai giržta ir reikli. Kas pamoką klausinėdavo visus penketukininkus, kad jie visada mokėtų penketui ir trejetukininkus, kad ir jie pasimokytų ir netaptų dvejetukininkais. O kas moka ketvertui- tas visada jam mokės. Tai vat maždaug toks žmogus ji buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 10, 10:34)

Man irgi čia didelis mokytojos netaktas pasirodė. Juk galėjo, palaukti kol pamoka baigsis ir jai vienai, asmeniškai atiduoti.
Atsakyti