Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(dangiuk @ 2009 06 04, 21:28)
lipo dėstytojas, tai aš nusileidau tiesiai prieš jį - ant kelių, visu svoriu kritau ir įsikniaubiau anam tarpukojin....... doh.gif  doh.gif  doh.gif siaubas..... pakėlė anas mane - keliai kruvini,

Ooooo siaube doh.gif
Atsakyti
Va ir as parasysiu savo istorija.Cia galima sakyti dar nesenas yvykis.Viena diena su vyru ir suneliu apturejo aktyvia diena-daug keliavome,lankeme draugus,o musu vaikui buvo apie 5 menesius kazkur.Gryzome velai vakare nusikale baisiausiai,sunus alkanas rekia,as sast greitai nusiemu dzinsus su pedkelnemis,pametu kur papuola,ir isoku i pizamines kelnes.pamaitinau vaikeli,uzmikdau...ramu.tik girdziu po poros valandu vaikas rekia,nesuprantu kas darosi,su vyru raminam,ciuciuojam,viska siulom,o jis rekia toliau iki pamelynavimo.mama pasiulo nuvesti i priimamaji vaikuti,tai kol vyras ji renge,as greit nusiemu pizamines kelnes ir i soku i pries tai pamestus dzinsus...jauciu kazkas nepatogu biggrin.gif ale et,gi nera kada krasptytis ir islekiam pro duris.prriimamajam,kol laukiam daktaro (vaikas masinoj spejo uzmikti,bet del visa ko vistiek atvezem kad apziuretu)pastebiu,kaip seseles tik sypt pusia lupu i mane,tai viena tai kita sypt ir tyli.as sakau vyrui:''kokios malonios sesutes,kad ir naktis ,bet vistiek sypsosi" biggrin.gif zodziu vaikui viskas gerai pasake daktaras,nuo patirtu ispudziu vaikiukas sunerimavo,bet nera ko baiminitis.atsisveikinam su daktaru,as,kad dekoju issijuosus,o daktaras tik sypt ismete smaila ir gero kelio palinkejo namo biggrin.gif pareinam namo paguldau vaika,nu gi vel kazkas pajauciu uzpakalyje nepatogu biggrin.gif ir kaipti mama,kad nusijuoks:"varge,vaikeli, kokia cia uogeda tampaisi is uzpakalio islindusia!" biggrin.gif paziuriu,pedkelnes per visa ilgi nutysusios vos ne iki zemes ,besimaudama dzinsus jas prispaudziau uzpakalyje dzinsu juosmeniu biggrin.gif ir tada man dasuto,ko cia tos seseles su daktaru taip maloniais sypsojosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Festa~ @ 2009 06 04, 23:28)
"varge,vaikeli, kokia cia uogeda tampaisi is uzpakalio islindusia!" biggrin.gif  paziuriu,pedkelnes per visa ilgi nutysusios vos ne iki zemes ,besimaudama dzinsus jas prispaudziau uzpakalyje dzinsu juosmeniu biggrin.gif ir tada man dasuto,ko cia tos seseles su daktaru taip maloniais sypsojosi biggrin.gif

lotuliukas.gif Kažkada ir man taip buvo, tik man buvo pro džinsų klešnę jos išlindę lotuliukas.gif
Atsakyti
Na prisiminiau is pat ryto savo brangeuse ir papasakosiu jums. Sedim prie stalo valgom.Per telika rodo reklama Vaistai menopeiz palengvina menopauzes simptomus. As ziuriu( metu turiu tad gal kada pravers) o jis sako klausik koke cia dar nauje liga meno pauze ka tas menas zmogui kenke kokiu tik ligu nesugalvoje as maniau kad apsisiusiosiu is juoko kada pasakiau kad klimaksas tai sako juk zmoniskai reike kalbeti o ne apie men kaskoki . Na o ka tik dabar mano mama sako smercius Maskvoi buvo per tv rode mano sunelis sako kas tai ji paaiskino jis a galvojiau tu apie laidotuves kalbi nu jo cia pas mus juokdariu dauk gyvena biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Festa~ @ 2009 06 04, 22:28)
ir tada man dasuto,ko cia tos seseles su daktaru taip maloniais sypsojosi biggrin.gif

ale ot seseles, galejo gi kaip moteros moterai snipstelt tyliai i ausi biggrin.gif as tokiais atvejais dazniausiai pasakau zmogui - man atrodo, geriau jau is vieno isgirst ir susitvarkyt negu kad per visa miesta eit kaip klounui rolleyes.gif

MB papasakojau ta istorija, kaip moteriske vaistinej pigiausiau prezervatyvu prase ir uz jos stovejusio vyro reakcija, tai irgi luzo is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pusbrolis savo dukrai sako Jieva man skauda nugara nueik i vaistine ir nupirk uodu tauku tepalo ji ir nuejo Sako duokit man tokio ir tokio tepalo vaistininke sako o nuo kada uodai su taukais biggrin.gif
Atsakyti
oj su tais islindimais is kelniu man irgi buvo... turbut pati pirma istorija man sauna i galva, kai prakalbama apie geda blush2.gif
buvo nidos vasaros sezono atidarymas. zodziu, muzika visa diena, saule, alus, draugai. prispaude reikalas, tai i paranke pasiemiau drauga ir nuejom i biotualetus reikalu atlikinet. ir taip pasitaike, kad 2 laisvi tualetai buvo salia vienas kito. tu tualetu virsuje kaip po venticialijos groteles ar kazkas tokio, todel gerai viskas girdisi. iejau, apklojau klozeta tualetiniu popierium, kalbam su draugu, juokaujam ir tiek prisijuokavau, kad apsimoviau kelnes ir neriau is tualeto visa zvygaudama. draugas uzsilaike, todel pamatyti nespejo. zodziu, iseinu is tualeto, o netoliese lauke 2 merginos ir vienas vaikinukas. toks merginos tik ziuri i mane, krizena i delna, as stoviu visa dar juoko apimta ir tas vaikinukas pasilenkia prie manes ir sako: "panele, issiimkit is kelniu popieriu..." atsisuku, o is nugaros styro popieriaus uodegele doh.gif baisuma, kokia geda buvo.. blush2.gif
Atsakyti
Laikai dar tarybiniai. Mes su drauge 16-metės. Veiksmas autike. Stovim pačiame gale (anksčiau ten nebūdavo sėdynių), nugara atsirėmusios į galinį langą, beveik niekur nesilaikydamos. Man priešais - autobuso praėjimas (tuščias iki pat vairuotojo), draugei - per kokį 1,5 metro veidu į ją sėdintis vyras (na, tokioj prieš eismą pasuktoj sėdynėj). O važiuojam pirkt arbūzo, draugė rankose maigo tinklelį (tokia tinklinė talpi ir tvirta tarybinių laikų rankinė). Staiga, autikas kerta ant stabžių. Spėju pamatyt vaizdą, kaip draugė užkrenta ant priešais sėdininčio vyro tuo pačiu jam ant veido užmaudama tinklenį ir negali nulipti doh.gif lotuliukas.gif O aš, kadangi, priešais mane tuščia, iš inercijos bėgu priekin, pakeliui (kažkur pusėje kelio iki vairuotojo) griebiu kažkurį stulpą, apsivynioju aplink jį ir iš smūgio atsisėdu kažkokiam skaitančiam studentui ant atverstos knygos kartu su jo rankom, tą knygą laikančiom. Irgi dar neiš karto sugebu pasikelt, nes stabdymas tebevyksta doh.gif lotuliukas.gif Paskui dar daug metų su drauge viena iš kitos žvengdavom pasakodamos, kaip tai iš šalies atrodė ir ginčydavomės, kuriai labiau pasisekė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 08 birželio 2009 - 02:18
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 08, 03:15)
Laikai dar tarybiniai. Mes su drauge 16-metės. Veiksmas autike. Stovim pačiame gale (anksčiau ten nebūdavo sėdynių),  nugara atsirėmusios į galinį langą, beveik niekur nesilaikydamos. Man priešais - autobuso praėjimas (tuščias iki pat vairuotojo), draugei - per kokį 1,5 metro veidu į ją sėdintis vyras (na, tokioj prieš eismą pasuktoj sėdynėj). O važiuojam pirkt arbūzo,  draugė rankose maigo tinklelį  (tokia tinklinė talpi ir tvirta tarybinių laikų rankinė).  Staiga,  autikas kerta ant stabžių. Spėju pamatyt vaizdą, kaip draugė užkrenta  ant priešais sėdininčio vyro tuo pačiu jam ant veido užmaudama tinklenį ir negali nulipti doh.gif  lotuliukas.gif  O aš,  kadangi, priešais mane tuščia, iš inercijos bėgu priekin, pakeliui (kažkur pusėje kelio iki vairuotojo) griebiu kažkurį stulpą, apsivynioju aplink jį ir iš smūgio atsisėdu kažkokiam skaitančiam studentui ant atverstos knygos kartu su jo rankom, tą knygą laikančiom. Irgi dar neiš karto sugebu pasikelt, nes stabdymas tebevyksta doh.gif  lotuliukas.gif Paskui dar daug metų su drauge viena iš kitos žvengdavom pasakodamos, kaip tai iš šalies atrodė ir ginčydavomės, kuriai labiau pasisekė  lotuliukas.gif

iki ašarų prisijuokiau labai jau tikroviškai papasakojai thumbup.gif ,
Atsakyti
kalbant apie pedkelnes, tai buvo ir man bajeris doh.gif studentiskai laiaksi rudeni su miniaku isvariau po miesta - prisedau ant suoliuko, o jis visas atsiserpetojes, tai keliantis pedkelnes nuejo skylem abi kojos blink.gif doh.gif be pedkelniu saltoka, su tokiom pedkelnem baisuma, but ilgas sijonas, nieko, bet su miniaku per Kauna gryzt su tokiom pedkelnem blink.gif doh.gif lotuliukas.gif zodziu, teko jas uz krumo uzlindus nusimauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 08, 03:15)
Laikai dar tarybiniai. Mes su drauge 16-metės. Veiksmas autike. Stovim pačiame gale (anksčiau ten nebūdavo sėdynių),  nugara atsirėmusios į galinį langą, beveik niekur nesilaikydamos. Man priešais - autobuso praėjimas (tuščias iki pat vairuotojo), draugei - per kokį 1,5 metro veidu į ją sėdintis vyras (na, tokioj prieš eismą pasuktoj sėdynėj). O važiuojam pirkt arbūzo,  draugė rankose maigo tinklelį  (tokia tinklinė talpi ir tvirta tarybinių laikų rankinė).  Staiga,  autikas kerta ant stabžių. Spėju pamatyt vaizdą, kaip draugė užkrenta  ant priešais sėdininčio vyro tuo pačiu jam ant veido užmaudama tinklenį ir negali nulipti doh.gif  lotuliukas.gif  O aš,  kadangi, priešais mane tuščia, iš inercijos bėgu priekin, pakeliui (kažkur pusėje kelio iki vairuotojo) griebiu kažkurį stulpą, apsivynioju aplink jį ir iš smūgio atsisėdu kažkokiam skaitančiam studentui ant atverstos knygos kartu su jo rankom, tą knygą laikančiom. Irgi dar neiš karto sugebu pasikelt, nes stabdymas tebevyksta doh.gif  lotuliukas.gif Paskui dar daug metų su drauge viena iš kitos žvengdavom pasakodamos, kaip tai iš šalies atrodė ir ginčydavomės, kuriai labiau pasisekė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet, jooo, tarybiniais laikais, atsimenu, net pažinodavom vairuotojus, kurie būdavo mėgėjai specialiai ant stabdžių kirsti. Esu ir aš, skridusi vos ne per visą autobusą ax.gif
Atsakyti
vakaras.
Bendrabuty guliu.
Galva skauda.
Is vakaro gerem nezmoniskai...ir dar grupioke padariau po to.
Ateina kambariokas ir sako: "varom i gimtadieni. Paesim na chaliavu. Pagersim"
Atsikeliu.
Triusiku, kojiniu nerandu.
Ai, pofig, balius sekanciam bendrabuty,nesusalsiu.
Apsirengiu be kojiniu ir triusiku.
Nu baliavojam, geriam, sokam,smagu.
Tik jauciu, kad likom sokti -tik as ir merga su manim.
O visi kiti ne soka, o sedi palei sienas ir tiesiog myza is juoko.
Pasirodo as neuzsiseges klyno buvau.
Tai sokio metu islindo mano pimpalas...ir kokias 5 minutes visi zvenge is manes.
Bet nuo to mano reputacija nepablogejo.

Atsakyti