QUOTE(vaidra @ 2009 06 04, 19:12)
Papasakosiu vieną man nutikusį atsitikimą kai neturi kur akių dėt. Šitas visai nesenai atsitiko tai kažkaip labiau prisimenu, nors jų buvo ne vienas
Vienu žodžiu stoviu Norfoj prie kasos eilėj, prieš mane vienas pirkėjas, galvoju kol jis apsipirks aš išsiimsiu iš rankinuko mašinos raktelius, užsimausiu ant piršto jų žiedelį, kad nemaišytų prekes dedant ir eidamai į mašiną su krepšiu nereikėtų kuistis po rankinuką, nes visgi krepšys sunkus. O prie mano raktelių prikabinta toks odinis dėkliukas ale piniginė raktams. Na ieškau ieškau rankinuke aš tų raktelių (aišku nežiūrėdama, nes ten daug daug visko) aha galvoju apčiuopiau
išsitraukiu ir nežiūrėdama dar kartu su "rakčiukais" plaukus pasitaisau, nes ant akių užkrito, nuleidžiu ranką, ooooo ten ne rakčiukai o higieninis paketas
Nu ką daugiau galiu pridurt moteriai jis reikalingas, o ir forma panaši į piniginėlę
Tik vienas man įdomu, ar labai juokėsi apsauginiai mane per kamerą matydami
oj prisijuokiau
aš irgi galiu papasakot istoriją, tik buvo gėda ne man, o vyrukui
buvau druskininkų vandens parke, su MB užsisakėm viešbutyje kambarį, įsikūrėm ir einam į vandens parką
davė laikrodukus anr rankų ir sakė, kad už paslaugas reikės susimokėt išsiregistruojant iš viešbučio. na ką, mes paplaukiojom, jau biški nusibodo, sakom einam gal į kambarį pailsėt. MB pro vartelius praleido, manęs ne. kažkokia klaida laikroduke įsimetė. aš nueinu aiškintis pas ten dirbančius žmones, mane konsultavo tokia moteris, bet ji tuo metu turėjo daug darbo tai pakvietė kitą vyruką ten dirbantį, sako pažiūrėk kodėl tos panelės per vartelius nepraleidžia.
Na o aš iš išvaizdos daug kas sako kad ne į lietuvę panaši, bet aš kažkaip nekreipiu į tai dėmesio
na ir tas vyrukas aiškinasi kas čia ne taip, kodėl manęs nepraleidžia, pakelia į mane akis ir nori kažko manęs paklausti. Ir staiga pažiūrėjęs į mane sustingsta
atsisuka į kolegę ir sako: "kokia ji kalba šneka?" o man taip juokas ima, negaliu
apsimetu, kad viskas tvarkoj. ta kolegė irgi pasimetusi sako " nu lietuvių...
oj kaip susigėdo berniukas, paskui atsiprašinėjo manęs