Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(_Ruby_ @ 2009 05 25, 18:41)
O mes su B vakar gedinga dalyka patyreme.

lotuliukas.gif
Kvatojuosi balsu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Golden Rose @ 2009 05 25, 21:07)
lotuliukas.gif
Kvatojuosi balsu  lotuliukas.gif

ir as thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes su B vakar gedinga dalyka patyreme.

oi, čia tai istorija laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
[quote=ooo,2009 05 25, 16:51]
ne tik kulturingai, bet ir dorovingai blush2.gif
Jokia cia ne geda! 4u.gif Prisimenu, kai su drauge apie sex kalbejam, kaip rusai sako "po dusam". I mano klausima ar ji su mama pasikalba apie tai, atsake: Ka tu, musu seimoj sekso nebuvo, ir aplamai musu saly sexso nebuvo! biggrin.gif

[quote=_Ruby_,2009 05 25, 19:41]

thumbup.gif Sitas nemirtingas! O man neseniai PC nutikimas buvo. Paprasiau pardavejos mazesnio numerio suknele, tai ji atsake sita paskutine. Nu, pasimatavau, tiko, persimeciau per ranka ir einu prie kasos, o tuo metu tlf suskambo. Parduotuvej muzika groja, as nieko negirdziu tai einu is pardes. Signalizacija cypia, as pykstu, kad dar didesnis triuksmas ir toliau einu ramia vieta ieskodama. doh.gif Kai pakalbejau, pamaciau suknele ant rankos, supratau ko cype ta "sirena". Gryztu i parde, pardavejos atsiprasau, susimoku, o ji tik sypsosi. Aisku, cia veiksmas vyko ne LT. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2009 05 25, 23:32)
O man neseniai PC nutikimas buvo. Paprasiau pardavejos mazesnio numerio suknele, tai ji atsake sita paskutine. Nu, pasimatavau, tiko, persimeciau per ranka ir einu prie kasos, o tuo metu tlf suskambo. Parduotuvej muzika groja, as nieko negirdziu tai einu is pardes. Signalizacija cypia, as pykstu, kad dar didesnis triuksmas ir toliau einu ramia vieta ieskodama.  doh.gif  Kai pakalbejau, pamaciau suknele ant rankos, supratau ko cype ta "sirena". Gryztu i parde, pardavejos atsiprasau, susimoku, o ji tik sypsosi. Aisku, cia veiksmas vyko ne LT.  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 05 25, 19:41)
Sitas man labiausiai patiko, gerai nuskambejo pabaigoje lotuliukas.gif

O mes su B vakar gedinga dalyka patyreme. MB taupus vyrukas, taigi sugalvojo jis turguje dzinsus nusipirkti. Deja, ten nebuvo kur matuotis, taigi grizes namo apsiziurejo, kad per mazi. Vakar nuvezem grazinti. MB paduoda tuos dzinsus pardavejui, pardavejas apziuri, staiga istraukia is ju MB triusikus ir sako: "Man rodos, cia jusu" doh.gif  lotuliukas.gif Mat vakar pasimataves tuos dzinsus MB iskart pizama persirenge, jam triusiku nebereikejo, tai ir pamirso, kad kartu su kelnemis nusimove doh.gif O as irgi nepaziurejau ir sulanksciau tuos dzinsus kartu su triusikais doh.gif

tas tai tikrai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sitas man labiausiai patiko, gerai nuskambejo pabaigoje lotuliukas.gif

O mes su B vakar gedinga dalyka patyreme. MB taupus vyrukas, taigi sugalvojo jis turguje dzinsus nusipirkti. Deja, ten nebuvo kur matuotis, taigi grizes namo apsiziurejo, kad per mazi. Vakar nuvezem grazinti. MB paduoda tuos dzinsus pardavejui, pardavejas apziuri, staiga istraukia is ju MB triusikus ir sako: "Man rodos, cia jusu" doh.gif  lotuliukas.gif Mat vakar pasimataves tuos dzinsus MB iskart pizama persirenge, jam triusiku nebereikejo, tai ir pamirso, kad kartu su kelnemis nusimove doh.gif O as irgi nepaziurejau ir sulanksciau tuos dzinsus kartu su triusikais doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi geras

galiu papasakot istoriją iš studijų laikų smile.gif žodžiu pirma paskaita nuo 8 ryto,dėstytojas toks ramus tyliabalsis žmogus kažką sau pasakoja ir tipo vyksta ale seminaras-mes visi galvas nunerinę-tipo nežinom-tai jis paklausia-patyli-ir pats atsako smile.gif
auditorijoj tokia tyla,tyla smile.gif ir vienos pauzelės metu,kad užknarks vienas kuriokas-taip galingai,vyriškai biggrin.gif svarbiauia pats nuo savo krankimo atsibudo ir toks pasimetęs,kaklą ištempęs,kad dairos,kad dairos...o mes jau beeik po kėdėm palindę iš to juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2009 05 24, 00:53)
Papildyta:
lotuliukas.gif
Man buvo baisiau :-). Budama 15 metu dariau veido valyma nuo spuogu kosmetikos kabinete. Po vieno tokio seanso vaziuoju namo, o zmones taip keistai spokso. O as galvoju, tikriausiai gerai atrodau,kad taip spokso. Modiste buvau  lotuliukas.gif . Griztu namo. Zvilgt koridoriuje i veidrodi ir matau kad galima sakyt grizau su kosmetine kauke ant veido. Atrodziau kaip geisa, kurios veidas baltai baltai lyg tinku isteptas- blogai nusiploviau. Tai po to karto kelis kartus pasitikrindavau po proceduru.

Labai daznai kaukes "pamirstamos" o kai tenka duris santechnikams/kaimynams/pastininkams atidarinet su kauke ant veido???? Reakcija buna ivairi... rolleyes.gif
Atsakyti
nu prisikrizenau iki nukritimo as cia lotuliukas.gif
papasakosiu irgi tokia savo viena istorija, kuria man daznai primena.
po pirmo kurso su keliais gruopiokais varem kurso baigimo atsvesti su palatkem prie Vystycio ezero. pasistatem palatkes, sedziu as su dviem gruopiokais vienos palatkes viduj, o plaupia lietus be proto. trecias grupiokas (pavadinkim ji X)islindes lauke ten bando celofana ar siaip sniura pritvirtinti, kad palatke stabiliau stovetu ir vejas nenupustu, o as komentuoju kazka ir kitiems sakau- va dar neduok die zaibas trenks.. nors viskas gerai - va X-ui kaip trenks, tai lasiniai istirps smile.gif (na X toks apkunokas jaunuolis buvo tuo metu)
tada juokemes (o gal tik as juokiausi g.gif jau nebepamenu blush2.gif ), bet va dabar tas X yra busimas mano vyras, tai patikekit, kai pries kelis metus (nes jau beveik 10 metu praejo) jis man tai pasake- as miriau is gedos, kad kaip as galejau taip pasakyti ir kaip jis viska girdejo doh.gif blush2.gif
tad kartais primena man oj primena sita gedinga mano leptelejima hihihi.gif
Atsakyti
Nebutu idomu gyventi be bajeriu... biggrin.gif
As ir papasakosiu viena is daugelio...
Buvau dar tada žaliaaaaa ,kaip rūta.Reikejo eiti pas gydytoja del sanitarines knygeles...Gydytojas jaunas ,grazus...Sako :nusirenkite iki puses...tai as paemiau ir nusirengiau ...iki puses...grynai biggrin.gif ir atsisedu vel i kede...jis paziurejo i mane ,nusisypsojo ir raso ten toliau savo popierizmus...as sedziu toliau ..nusirengus iki puses biggrin.gif ..po kokiu 15 min. jis man sako:dabar apsirenkite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Po siai dienai nesuprantu ,ko jis norejo ,kad as nusirenkciau(turbut 32 G niekad nebuvo mates) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 28, 15:14)
(turbut 32 G niekad nebuvo mates) biggrin.gif  biggrin.gif

Mūsiškai gautųsi 70 G? (a b c d e f g) Oho, taip gamtoje būna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 05 28, 14:18)
Mūsiškai gautųsi 70 G? (a b c d e f g) Oho, taip gamtoje būna?  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Buna,buna ...nedažnai.bet.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Man tai vargas,o vyrui-dziaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 28 gegužės 2009 - 14:31