kaip ir juokinga, kaip ir nejuokinga
1) kazkada mokykloj bibliotekoj spresdavom visi susirinke kryziazodzius laikrasciuose. kazkaip sedim bibliotekoj as, dar vienas vaikinukas, bibliotekininke ir direktoriaus pavaduotojas, sprendziam, klausimas "boksto formos pavadinimas", o as kazkada skaicius knyga ir ten buvo parasymas "falo formos bokstas" - tai man dingtelejo, kad tinkamas - kaip tik vidurine raide l, 5 raides - as garsiai - taigi falas
ir po enciklopedija ieskot patvirtinimo - bet tokio zodzio enciklopedijoj neradau
ka turejo tas direktoriaus pavaduotojas su bibliotekininke pagalvot tai nezinau
matyt kad teveliai labai padoriai aukleja, kad budama dvyliktoke, nezinau, kas yra falas
2) irgi su seksualine potekste istorija - as, budama antrakurse, tranzuoju is namu i studiju miesta, sustoja vyrukas su krutu mersu, paves tipo, nu veza jis mane, jau netoli iki kur man reikia, tas ir klausia - ar zinai, kas yra minetas? nu ne, sakau, niekada sito zodzio negirdejusi ir akeles nekaltai ispletusi laukiu,kada paaiskins, ka tas zodis reiskia, o tas juokiasi
nu nepagavau as kampo, ko jis juokiasi, parveze iki kur man reikejo, padekojau, pasakaiu viso gero ir vsio. paskui panu kompanijau paklausiau, ka tas zodis reiskia, paaiskino
3) prisiregistruodama forume nezinojau, ka vadina ooo