Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 23, 00:58)
Kartą sudaužiau termometrą ir jis pariedėjo kažkur už vonios, tarp vamzdžiu ir plyšių. Žodžiu, buvo neįmanoma ištraukti. Teko kviesti gaisrininkus. Jie kažkaip išmontavo dalį spintelės, atkėlė grindjuostes ir specialiu siurbliuku surinko gyvsidabrį. Buvo šiek tiek gėda prieš kaimynus, kai į klausimą, kodėl gaisrininkai atvažiavo, atsakydavau:
- Ai.... termometras sudužo  blush2.gif

lotuliukas.gif Kaimynai turbut pagalvojo, kad jei suo ant tavo kilimo "tortuka" paliktu, kviestumeisi Aro isminuotojus lotuliukas.gif
Atsakyti
Prajuokino lotuliukas.gif bet spėju, kad panašiai ir pagalvojo
Atsakyti
Tokių istorijų gyvenime turbūt daug pasitaikė, bet pirmiausiai prisiminiau šią:
tądien kažkur ruošiausi eiti, nes atsimenu pasidažiau gražiai, bet kažko užsireikė parduotuvėje ir teko pėdinti. Diena tokia saulėta graži, aš irgi jaučiuosi graži, einu net pasišokinėdama smile.gif Aikštelėje prie parduotuvės užmačiau gražų vaikinuką ir kažkaip abiejų žvilgsniai susitiko... Tik jaučiu kojos susipynė(kažkokiu būdu sugebėjau už laipto parduotuvės užkliūti lotuliukas.gif ) ir aš visu svoriu tik PAUKŠT ant tų laiptelių user posted image Atsimenu akimirką taip gėda pasidarė ax.gif Spėju vaikino irgi nesužavėjau user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 23 gegužės 2009 - 20:42
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 02, 17:42)
važiuoju kartą namo iš dailės mokyklos, po tapybos pamokos. Sėdžiu sau ramiai autobuse, tik kažko žmonės vis į mane dėbčioja... Pareinu namo, žvilgt į veidrodį, o ant kaktos, tarp antakių toks RYŠKUS mėlynas brūkšnys doh.gif  tai nuo to laiko po tapybos visada atidžiai veidrody apsižiūrėdavau lotuliukas.gif

Papildyta:
lotuliukas.gif
Man buvo baisiau :-). Budama 15 metu dariau veido valyma nuo spuogu kosmetikos kabinete. Po vieno tokio seanso vaziuoju namo, o zmones taip keistai spokso. O as galvoju, tikriausiai gerai atrodau,kad taip spokso. Modiste buvau lotuliukas.gif . Griztu namo. Zvilgt koridoriuje i veidrodi ir matau kad galima sakyt grizau su kosmetine kauke ant veido. Atrodziau kaip geisa, kurios veidas baltai baltai lyg tinku isteptas- blogai nusiploviau. Tai po to karto kelis kartus pasitikrindavau po proceduru.
Atsakyti
kaip ir juokinga, kaip ir nejuokinga ax.gif
1) kazkada mokykloj bibliotekoj spresdavom visi susirinke kryziazodzius laikrasciuose. kazkaip sedim bibliotekoj as, dar vienas vaikinukas, bibliotekininke ir direktoriaus pavaduotojas, sprendziam, klausimas "boksto formos pavadinimas", o as kazkada skaicius knyga ir ten buvo parasymas "falo formos bokstas" - tai man dingtelejo, kad tinkamas - kaip tik vidurine raide l, 5 raides - as garsiai - taigi falas bigsmile.gif ir po enciklopedija ieskot patvirtinimo - bet tokio zodzio enciklopedijoj neradau blush2.gif lotuliukas.gif ka turejo tas direktoriaus pavaduotojas su bibliotekininke pagalvot tai nezinau blush2.gif matyt kad teveliai labai padoriai aukleja, kad budama dvyliktoke, nezinau, kas yra falas blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
2) irgi su seksualine potekste istorija - as, budama antrakurse, tranzuoju is namu i studiju miesta, sustoja vyrukas su krutu mersu, paves tipo, nu veza jis mane, jau netoli iki kur man reikia, tas ir klausia - ar zinai, kas yra minetas? nu ne, sakau, niekada sito zodzio negirdejusi ir akeles nekaltai ispletusi laukiu,kada paaiskins, ka tas zodis reiskia, o tas juokiasi blink.gif nu nepagavau as kampo, ko jis juokiasi, parveze iki kur man reikejo, padekojau, pasakaiu viso gero ir vsio. paskui panu kompanijau paklausiau, ka tas zodis reiskia, paaiskino blush2.gif
3) prisiregistruodama forume nezinojau, ka vadina ooo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 05 25, 15:18)
kaip ir juokinga, kaip ir nejuokinga  ax.gif
1) kazkada mokykloj bibliotekoj spresdavom visi susirinke kryziazodzius laikrasciuose. kazkaip sedim bibliotekoj as, dar vienas vaikinukas, bibliotekininke ir direktoriaus pavaduotojas, sprendziam, klausimas "boksto formos pavadinimas", o as kazkada skaicius knyga ir ten buvo parasymas "falo formos bokstas" - tai man dingtelejo, kad tinkamas - kaip tik vidurine raide l, 5 raides - as garsiai - taigi falas  bigsmile.gif  ir po enciklopedija ieskot patvirtinimo - bet tokio zodzio enciklopedijoj neradau  blush2.gif  lotuliukas.gif  ka turejo tas direktoriaus pavaduotojas su bibliotekininke pagalvot tai nezinau  blush2.gif  matyt kad teveliai labai padoriai aukleja, kad budama dvyliktoke, nezinau, kas yra falas  blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
2) irgi su seksualine potekste istorija - as, budama antrakurse, tranzuoju is namu i studiju miesta, sustoja vyrukas su krutu mersu, paves tipo, nu veza jis mane, jau netoli iki kur man reikia, tas ir klausia - ar zinai, kas yra minetas? nu ne, sakau, niekada sito zodzio negirdejusi ir akeles nekaltai ispletusi laukiu,kada paaiskins, ka tas zodis reiskia, o tas juokiasi  blink.gif  nu nepagavau as kampo, ko jis juokiasi, parveze iki kur man reikejo, padekojau, pasakaiu viso gero ir vsio. paskui panu kompanijau paklausiau, ka tas zodis reiskia, paaiskino  blush2.gif
3) prisiregistruodama forume nezinojau, ka vadina ooo  blush2.gif  lotuliukas.gif

cia tai geras lotuliukas.gif labai kulturingai aukleta Jus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 05 25, 15:43)
cia tai geras  lotuliukas.gif labai kulturingai aukleta Jus  bigsmile.gif

ne tik kulturingai, bet ir dorovingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 05 25, 14:51)
ne tik kulturingai, bet ir dorovingai  blush2.gif

Nepergyvenk, šių žodžių reikšmes sužinojau būdama 25, tiesiog ankščiau apie tai niekas nekalbėdavo. Tiksliau niekas iš mano aplinkos tokių žodžių nevartojo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 25, 16:02)
Nepergyvenk, šių žodžių reikšmes sužinojau būdama 25, tiesiog ankščiau apie tai niekas nekalbėdavo. Tiksliau niekas iš mano aplinkos tokių žodžių nevartojo. unsure.gif

tai as ir nepergyvenu - ant nosies 30metis ir visu minetu zodziu reiksmes jau zinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man parduotuveje karta teko laime suzinoti, ka reiskia, kai akiu neturi kur deti. Stovejome su vaiku eileje, ir sis, aisku, uzsimane kazkokio saldumyno. As pasakiau, kad ne, o tas zyzia ir zyzia. Pasilenkiau prie jo, ir i ausi susnypsciau ''NE''. Tai jis taip garsiai, jog girdejo visi, kas aplink stovejo, ir pareiske: ''tik nemusk manes''. Nezinau, kodel jis nusprende taip pasakyti, nes niekada vaiko savo nemusu, pastoviai ''gausi dirzu'' ir telieka pazadais, bet takart linksma prie kasos linksma tikrai nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 05 25, 17:18)
3) prisiregistruodama forume nezinojau, ka vadina ooo  blush2.gif  lotuliukas.gif

Sitas man labiausiai patiko, gerai nuskambejo pabaigoje lotuliukas.gif

O mes su B vakar gedinga dalyka patyreme. MB taupus vyrukas, taigi sugalvojo jis turguje dzinsus nusipirkti. Deja, ten nebuvo kur matuotis, taigi grizes namo apsiziurejo, kad per mazi. Vakar nuvezem grazinti. MB paduoda tuos dzinsus pardavejui, pardavejas apziuri, staiga istraukia is ju MB triusikus ir sako: "Man rodos, cia jusu" doh.gif lotuliukas.gif Mat vakar pasimataves tuos dzinsus MB iskart pizama persirenge, jam triusiku nebereikejo, tai ir pamirso, kad kartu su kelnemis nusimove doh.gif O as irgi nepaziurejau ir sulanksciau tuos dzinsus kartu su triusikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 05 25, 17:41)
O mes su B vakar gedinga dalyka patyreme. MB taupus vyrukas, taigi sugalvojo jis turguje dzinsus nusipirkti. Deja, ten nebuvo kur matuotis, taigi grizes namo apsiziurejo, kad per mazi. Vakar nuvezem grazinti. MB paduoda tuos dzinsus pardavejui, pardavejas apziuri, staiga istraukia is ju MB triusikus ir sako: "Man rodos, cia jusu" doh.gif  lotuliukas.gif Mat vakar pasimataves tuos dzinsus MB iskart pizama persirenge, jam triusiku nebereikejo, tai ir pamirso, kad kartu su kelnemis nusimove doh.gif O as irgi nepaziurejau ir sulanksciau tuos dzinsus kartu su triusikais doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti