Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Jazza @ 2009 05 12, 12:57)
Keliu nepelnytai užmirštą temelę į viršų...

Žodžiu, istoriją papasakojo mano mama. Ėjo jinai su savo sese (mano krikšto mama) šaligatviu ir, kaip kartais būna, pristabdė kažkoks vyras savo mašiną, pravėrė langą ir klausia: "Bobos, kur einat?" (jos taip išgirdo). Jos pasimetė, susižvalgė tarpusavyje... (O buvo tikrai ne bobos dar, dar 40-ties nei viena neturėjo, ir kaip bobos tikrai neatrodė  schmoll.gif ). Perklausia, jos tą vyrą: "Ką sakot?". Tas vėl: "bobos, kur einat?"... Moterys visai pasimetė, galvoja - o pats tai irgi ne jauniklis...  unsure.gif  Vyras, netekęs kantrybės, užbaubė iš visų plaučių: "Kur baseinas?". O jas kad suėmė juokas, išgirdus pagaliau, ko iš tikrųjų klausia tas vyras, kad nei viena neįstengė jam nei žodžio atsakyt...  lotuliukas.gif Žmogus pamatė, kad susikalbėti nepavyks, mostelėjo ranka ir nuvažiavo... Matyt, pagalvojo vargšelis, kad kažkokios dvi priekvaišės po miestą tąsosi...

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 05 12, 12:57)

Aha, aš irgi su tuo pačiu tikslu. Žodžiu vakar po pietų ėjau į siuvimo reikmenis į Vilniaus g. ir nusprendžiau užeiti į tuliką, kuris yra Flagman parduotuvėje. Jei labai rimtai, prieš tai buvau pas implantologą, po vizito ėjau pirkti siuvinėjimo siūliukų. Taigi susittvarkiau tulike ir galvoju dar į Žygio batus užeisiu. Užeinu ir žiūriu, kad į mane jau labai žiūri, aš čiupt... ogi klynas neužsegtas. blink.gif Užsisegiau ir moviau lauk savo keliais, gerai, kad bent jau į gatvę neišėjau. blush2.gif
Atsakyti
Istoriją papasakojo draugė : Tai nutiko gilioje vaikystėje. Būdama kokių 9 metų žaidžiau kaime. Namie susirinko daugybė svečių, berods močiutės gimtadienis buvo. Nusprendžiau padaryti visiems staigmeną ir pagaminti šventinį gėrimą. Pasiėmiau daug stiklinių ir į visas supyliau vandenį iš kažkokio bliūdo, rasto lauke. Toje vietoje visad stovėdavo šulinio vanduo kibire, tad nieko blogo nepagalvojau.. Nusinešiau tas stiklines į virtuvę ir įmečiau kelias uogas. Vaikišku mano supratimu, tai turėjo gautis be galo skanus gėrimas. Visą padėklą nunešiau ir išdalinau svečiams. Pirmoji paragavo teta ir... spjovė viskąj atgal. Daugiau niekas nedrįso pakartoti. Kai mama iškamantinėjo ko aš pyliau į gėrimą, paaiškėjo, kad tame vandenyje buvo plaunami vystiklai doh.gif

O ši nutiko man, ne taip seniai. Dailės mokykloje visaip kvailiojom. Draugė guašu nutepliojo man didžiulius Salvadoro Dali ūsus, o su rusvais šešėliais padarė paakius ( ax.gif ) Vėliau surimtėjom ir grįžom prie darbų. Galiausiai visi išėjo. Likom tk mokytoja ir aš.. Baigiau darbus ir jau ruošiausi namo. Mokytoja priminė, kad nusivalyčiau dažus. Drėgnom servėtėlėm eidama nusišluosčiau rankas, o kad veidas kaip per Hellowyną nutepliotas ir pamiršau. Einu namo, mėgaujuosi vakaru.. Tik kažkodėl visi juokiasi. Kas blogiausia - iš manęs. Žvilgteliu į pirmą pasitaikiusią vitriną ir suprantu, kas taip juokinga.. Tuoj pat sprukau namo raudonuodama. Nebuvo labai jauku biggrin.gif
Atsakyti
as papasakosiu vyro istorija kai jis buvo mazas (jam buvo gal 5-6 metukai). ateidavo pas juos kaimyne i svecius ir vis ji kamantinedavo, niurkydavo, o jis jos labai nemego. tai viena diena stovi kaimynka su mama snekucioja, pilni namai zmoniu, o tas is nugaros pribega ir opt kelnes jai i apacia doh.gif liko kaimynka su triusikais stovet lotuliukas.gif jau kiek metu praejo, o dar visas kaimas prisimena lotuliukas.gif ir kas jam tada i galva sove doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai pagalvojus,tai ne viena parasyciau,bet pirma sovus i galva,taigi as laukiausi ir gydytoja buvo sakius is ryto atnesk slapimo tyrimus,taip as ir darau,praveriu laboraorijos duris,laborante pakelia galva parodo ranka kur padet,as maiseli pradarau ir aikteliu mano indelis tucias viskas isbego doh.gif tai moviau per duris nieko nesakus ir nepadejus,bet suku galva kaip cia padarius nuo ligonines gyvenu 20km,kas ten lakstys pirmyn atgal,tai ten tualete padarau kita ir imovus padedu,nes zinau kur biggrin.gif nieko baiges gerai,bet gedos ojoj blush-anim-cl.gif2
o dar viena mano kaimynam nutiko,jie jau senukai,beje jau senukas ir mires,bet zodziu jie baznycioj,o senukas labai neprigirdejo,kai nustojo giedot mociute jam sakom einam prie svenciausio ar kaip ten,o jis ant visos baznycios sako,mama as siandien geriau negaliu,tai luzo visa baznycia lotuliukas.gif gere,tai suprantama su laipsniais kazka.
Atsakyti
Oi, jau gavau pastaba is gretimo kambario, kad mano zvengimas uzmigti neleidzia lotuliukas.gif

Ka labiausiai pamenu, tai cia seses triukas:
Isejo ji su draugu is akropolio, sustojo prie iejimo. Draugas uzsiruke, dar jam paskambino, stovi, ruko, telefonu kalbasi, o jinai tai nerukanti, ner ko veikt... Salia masina stovi, pusiau tamsintais langais, tai jinai prie tos masinos lango arciau priejus plaukus tvarkytis pradejo, zodziu, vietoj veidrodzio... Draugas dar tebekalba... Makiaza apziurejo, akis pasikrapste... Is nuobodulio pradejo maivytis, grimasas metyti, akis vartyti (na jinai tokia, juokus megstanti)... Ir girdi draugo juoka - zvengima uz nugaros... Tada atsitokejo - masina tai netuscia, pro ta pati langa is vidaus i ja spokso kazi koks senukas, visai nesuprantantis, ko ta merga cia priejus prie jo pro langa vaiposi lotuliukas.gif

Ir dar pamenu, kaip susiruosiau i moteru pliaza su draugem vaziuot biggrin.gif Ale turejau saugot sesute (kita, mazesne, tuo metu gal 4 metuku). Tai pasiemiau ir ja kartu... Gulim, trys panos ir mano mazoji panele, deginames... O salia guli moteriske tokia, amziuj jau ir gerus 150 kg sverianti... Na, yra zmoniu visokiu, nekreipiu demesio, bet mano mazyle kai uzkrioks: "Seseee, o kodel sita teta tokia stooora?" Neturejau kur akiu det... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 05 13, 22:48)
"Seseee, o kodel sita teta tokia stooora?"

lotuliukas.gif Aš kažkada irgi taip pasakyt sugebėjau. Mama sakė, kad vos gyva į žemę nesulindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 05 12, 13:57)

Žodžiu, istoriją papasakojo mano mama. Ėjo jinai su savo sese (mano krikšto mama) šaligatviu ir, kaip kartais būna, pristabdė kažkoks vyras savo mašiną, pravėrė langą ir klausia: "Bobos, kur einat?" (jos taip išgirdo). Jos pasimetė, susižvalgė tarpusavyje... (O buvo tikrai ne bobos dar, dar 40-ties nei viena neturėjo, ir kaip bobos tikrai neatrodė  schmoll.gif ). Perklausia, jos tą vyrą: "Ką sakot?". Tas vėl: "bobos, kur einat?"... Moterys visai pasimetė, galvoja - o pats tai irgi ne jauniklis...  unsure.gif  Vyras, netekęs kantrybės, užbaubė iš visų plaučių: "Kur baseinas?". O jas kad suėmė juokas, išgirdus pagaliau, ko iš tikrųjų klausia tas vyras, kad nei viena neįstengė jam nei žodžio atsakyt...  lotuliukas.gif Žmogus pamatė, kad susikalbėti nepavyks, mostelėjo ranka ir nuvažiavo... Matyt, pagalvojo vargšelis, kad kažkokios dvi priekvaišės po miestą tąsosi...

o čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va kas mano mamai karta atsitiko. Viena ryta apsiziurejo, kad nera isskalbtu apatiniu kelnaiciu, bet atrado stalciuje vienas senas suplysusias ir nusprende, kad vis tiek niekas nesuzinos, kad ji suplysusias devi. Ta diena ji nuvaziavo i viena prekybos centra ir sugalvojo, kad jai naujos liemeneles reikia. Issirinko patinkancia, nuejo pasimatuoti, o buvo apsirengusi suknele, taigi turejo ja nusivilkti, kad pasimatuotu. Matuojasi ji ta liemenele, o pardaveja staiga ilenda i kabina dar kelias liemeneles pasiulyti noredama. O mama stovi tik su tais suplysusiais apatiniais doh.gif Kai pardaveja isejo, mama greitai apsirenge ir spruko is tos parduotuves, iki siol ji i ja neuzsuka, taip jai geda del tu suplysusiu apatiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ruby_: 14 gegužės 2009 - 08:37
Prie mano namo yra didžiulė aikštelė joje ankščiau dažnai pardavinėdavo iš paukštyno viščiukus, tomis dienomis nuo žmonių aikštelė sausakimša būdavo. Kaip tik tą dieną (man buvo 6-7metai) nuspręndžiau tetai parodyti kaip aš išmokau važiuoti su dviračiu (dviratis rambynas lyg buvo). Teta per langa žiūri kaip aš važiuosiu. Taigi pradedu važiuoti, jau pakankamai greitai važiuoju ir matau kad reik stabdyti nes kitaip į tą žmonių minia įvažiuosi. Aišku laiku sustoti nespėjau blush2.gif įvažiavau vienai moteriškei į užpakalį blush2.gif kiek atsimenu labai greitai aš su tuo dviračiu iš kiemo dingau biggrin.gif
Atsakyti
Na, yra zmoniu visokiu, nekreipiu demesio, bet mano mazyle kai uzkrioks: "Seseee, o kodel sita teta tokia stooora?" Neturejau kur akiu det...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pieva_ @ 2009 05 14, 15:28)
įvažiavau vienai moteriškei į užpakalį  blush2.gif 

As taip isivaizduoju - moteriske milzinisku uzpakaliu ir dviracio priekinis ratas jai tarp uzpakalio zandu ilindes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti