Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Tęsiam toliau, II tema:
http://www.supermama...showtopic=44592
Atsakyti
Na negi visas juokingas situacijas jau išpasakojom smile.gif
Atsakyti
Cia mano pazistama pasakojo, kad jos draugei nutiko lotuliukas.gif .
zodziu, sedi ji autobuse. salta ziema. ilipa vaikinas, na toks saldainiukas. mergina negali atsigrozet. zvelgia i ji susizavejusiom akim ir staiga tas vaikinas pazvelgia i ja. mergina pasimeta ir isispitrija pro langa, o langas uzsales. niu tai ji dar bande pust silta ora, ir valyt ji, bet sviete lyg raudona roze tongue.gif
Atsakyti
Viena syki man buvo taip.Tai buvo gal pries koki 10 metu,dabar prisiminus juokinga tada buvo labai geda.Vedziausi sesers mergaite pirkti ledu,nupirkau su viena ranka imu graza o kita ranka neziuredama i sesers dukryte tiesiu i ten kur ji ka tik stovejo... Ciupt ciupt,kazkas ne taip.Pasiziuriu ogi mano ranka kazkokiam vyriskiui ant klyno. blink.gif blush2.gif Ciupau vaika ir dejau lauk is parduotuves visa raudona kaip burokas.
Atsakyti
Aš galiu papasakot močiutės kaimyno dukters nutikimą. Žodžiu, jos tėvas - veterinarijos gydytojas, todėl dukrelė žino truputį daugiau nei derėtų. Tiesa, ten ir šeima truputį asociali. Vaikui rodo ir pasakoja tai ko tikrai nederėtų. Tokia įžanga.

Kai jų dukra mokėsi pirmoje klasėje kaimo mokykloje. Eina koridoriumi direktorius, o ji kad griebs jam už tos vietos. blush2.gif Ir sako: kokie dideli tavo pautai. Po to nuėjo į klasę, popierius iš šiukšlinės susikišo į užantį ir nuvarė vėl pas direktorių, sako tavo dideli p_ _ _ _i, o mano papai- tai dabar mes ženytis galim.

Čia kaimynė man pasakojo, kuri dirba mokytoja minėtoj mokykloj.
Aš tai turbūt mirčiau iš gėdos, o tai mergytei tai pasirodė žaidimas. Tėvus į mokyklą iškvietė. Tėvai žvengia, tipo gudri dukra. Tai ją šymet į internatą išsiuntė. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 spalio 2008 - 16:29
QUOTE(Florestina @ 2008 10 08, 15:28)
Aš galiu papasakot močiutės kaimyno dukters nutikimą. Žodžiu, jos tėvas - veterinarijos gydytojas, todėl dukrelė žino truputį daugiau nei derėtų. Tiesa, ten ir šeima truputį asociali. Vaikui rodo ir pasakoja tai ko tikrai nederėtų. Tokia įžanga.

Kai jų dukra mokėsi pirmoje klasėje kaimo mokykloje. Eina koridoriumi direktorius, o ji kad griebs jam už tos vietos. blush2.gif Ir sako: kokie dideli tavo pautai. Po to nuėjo į klasę, popierius iš šiukšlinės susikišo į užantį ir nuvarė vėl pas direktorių, sako tavo dideli p_ _ _ _i, o mano papai- tai dabar mes ženytis galim.

Čia kaimynė man pasakojo, kuri dirba mokytoja minėtoj mokykloj.
Aš tai turbūt mirčiau iš gėdos, o tai mergytei tai pasirodė žaidimas. Tėvus į mokyklą iškvietė. Tėvai žvengia, tipo gudri dukra. Tai ją šymet į internatą išsiuntė. doh.gif

O vaikyti, cia jau juokas pro asaras lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
tai jau tikrai blink.gif o kiek mergaitei metų?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 08, 18:11)
tai jau tikrai blink.gif o kiek mergaitei metų?

Tada buvo 7. Dabar 9. Bet nieko nepadarysi, jei vaikas mato daugiau nei turi matyti. g.gif
Atsakyti
Ta istorija apie pirmokę mergaitę tikrai labai juokinga biggrin.gif Mano močiutė man pasakojo, kad kai jinai buvo maža kaime prie miško ganėsi karvė ir ją sukergė briedis. Karvė pagimdė briedžiuką, nepanašų į veršį.
Dar buvo nutikimas mokykloje, per darbų pamoką. Keletas mokinių sėdėjo ir klausėsi mp3 su ausinėmis. Mokytojas pasakė: "Išsijunkit lašelines"
Atsakyti
QUOTE(aristokat @ 2008 10 08, 18:19)
Viena syki man buvo taip.Tai buvo gal pries koki 10 metu,dabar prisiminus juokinga tada buvo labai geda.Vedziausi sesers mergaite pirkti ledu,nupirkau su viena ranka imu graza o kita ranka neziuredama i sesers dukryte tiesiu i ten kur ji ka tik stovejo... Ciupt ciupt,kazkas ne taip.Pasiziuriu ogi mano ranka kazkokiam vyriskiui ant klyno. blink.gif  blush2.gif  Ciupau vaika ir dejau lauk is parduotuves visa raudona kaip burokas.

doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vaje, nejau niekas nebepatenka į nesmagias situacijas? mastau.gif

man kartą nutiko toks negražumas:
dirbau tada išimtinai moteriškame kolektyve, kuriame dreifavo gal tik pora vyriškos giminės atstovų. Kartą sėdėjom keliese poilsio kambaryje ir diskutavoms apie doh.gif įvairius WC valiklius ir gaiviklius doh.gif
tai va, aš įsikarščiavusi rėžiu prakalbą apie tai, kad vyrų šlapimas labiau smirdi, kad atėjusi į kokį bendrą WC visada jaučiu pagal kvapą, jog prieš mane čia apsilankė koks nors vyriškis blush2.gif
ir tada atsidaro durys ir įžengia vienas iš tų retų mūsu darbe vyriškos giminės atstovų blink.gif bijau, kad jis viską atidarydamas duris girdėjo blink.gif tik susipakavau šmutkes ir nėriau iš ten raudonuodama blush2.gif blush2.gif blush2.gif paskui kelis mėnesius gėda būdavo, kai su juo prasilenkdavom koridoriuje doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vajei... laugh.gif man patiko su tuo berniuku - saldainiuku ir užšalusiu langu laugh.gif
Atsakyti