Įkraunama...
Įkraunama...

Valantis akmuo

As tai turiu ta bio stain akmeni, ji pirkau litexpo parodoj (ten kiek parodu bunu, ten tiek moteriske visada dalyvauja) o mama nusipirko www.assorti.lt. Irgi labai patenkinta. As vakar padariau atradima - valiau odinius baldus. Super Net amway locas man taip nenuvale. O veidrodzius, virtuvej, dusa jau senai valau tik juo.
Atsakyti
Sveiki,

na pagaliau ir as isigijau biostein akmeni. pabandziau valyti kaitlente, tai lyg ir viskas ok. aisku stebuklo kolkas nepamaciau g.gif patiko tai, kad nuvalius tas putas paprastu dregnu skudureliu, neliko jokiu rezu, juostu, kaip buna po cif valiklio. pabandysiu dar dusa issivalyti siandien, ziuresiu kaip cia gausis man

QUOTE(Kristina13 @ 2011 03 20, 19:31)
As tai turiu ta bio stain akmeni, ji pirkau litexpo parodoj (ten kiek parodu bunu, ten tiek moteriske visada dalyvauja) o mama nusipirko www.assorti.lt. Irgi labai patenkinta. As vakar padariau atradima - valiau odinius baldus. Super Net amway locas man taip nenuvale. O veidrodzius, virtuvej, dusa jau senai valau tik juo.

ir nieko odiniams baldams??? spalvos nesugadina? nelieka jokiu ibrezimu? kaip valet? su ta kempinele, ar panaudojot kokia sluoste????? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 04 19, 13:07)
Sveiki,

na pagaliau ir as isigijau biostein akmeni.

Kokį būtent?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 04 19, 12:11)
Kokį būtent?

BioStein Stai is sito puslapio.
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 04 19, 12:07)
Sveiki,

na pagaliau ir as isigijau biostein akmeni. pabandziau valyti kaitlente, tai lyg ir viskas ok. aisku stebuklo kolkas nepamaciau  g.gif patiko tai, kad nuvalius tas putas paprastu dregnu skudureliu, neliko jokiu rezu, juostu, kaip buna po cif valiklio. pabandysiu dar dusa issivalyti siandien, ziuresiu kaip cia gausis man
ir nieko odiniams baldams??? spalvos nesugadina? nelieka jokiu ibrezimu? kaip valet? su ta kempinele, ar panaudojot kokia sluoste?????  4u.gif

Kuo puikiausiai valo odinius baldus. Aš ir batus savo šviesios dramblio kaulo spalvos išsivaliau. Aš naudoju tokį:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 22 balandžio 2011 - 17:21
merginos, gal kas is uzsienio perkat ta valanti akmeni?..
Atsakyti
Ka su tuo akmeniu reikia daryti? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 05, 15:36)
Ka su tuo akmeniu reikia daryti?  biggrin.gif   blush2.gif

valyti biggrin.gif Is jo pasidaro putos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 11 05, 15:38)
Yra kito gamintojo
user posted image

~15-20 Lt
senukuose, rimi ir e-sopuose turetu buti...

Tesiant kalba apie valymo akmenis, tai turejau pradzioje si (kaina apie 50lt), uzteko kokiam pusmeciui, gerai vale, tik palikdavo trupiniuku, kuriuos sunku budavo svariai isplauti (is pvz. kokio klozeto dangcio) ax.gif :
user posted image
Tada nusipirkau per grupinius pirkimus valymo akmeni uz 15lt, kurio uzteko vos porai menesiu ir zymiai prasciau vale:
user posted image
Dabar noriu isbandyti Bio Stein akmeni, nes girdejau kalbas, kad jis be tu trupiniuku bigsmile.gif , tai jei kas randat pigiau ar/ir kooperuojates pirkti, butu saunu prisijungti ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 11 05, 15:54)
valyti  biggrin.gif  Is jo pasidaro putos  smile.gif

nu kosmaras, tundra as doh.gif vis tiek nesuprantu tos valymo sistemos. kaip su akmeniu galima sveisti (kazkas rase - klozeto dangti) g.gif

is tokiu man neiprastu reikmenu esu pirkusi user posted image
kai vaikas sienas apipaise doh.gif
nepasakyciau, kad stebuklas blush2.gif
Atsakyti
Tas akmuo kaip sudziuvusi kreida - patrini i ji dregna kempine ir ji suputoja, tada su sia kempine galima valyti viska is eiles - plastika, medi, keramika ir t.t. wink.gif
Atsakyti
Aš naudoju BioStein; perku Maximoj, Ermitaže, Senukuose (ypač per tą nuolaidų traukinį smile.gif ). Valo gerai (naudoju voniai - atsargiai, būna labai slidi-, kriauklėm, klozeto dangčiam, kranams chromuotiems), tačiau tie grūdeliai kažkiek lieka- bet nėra toks visai smėlis, bet su daugiau vandens nusiplauna...
Atsakyti