na aš puts zein taip lyg vadinasi iš vokietijos siunciausi 1 kg apie 27 lt, buvo tai jis man patinka ir skalsus, tik kempinėlėsusidevejo gal žinote kur galima isigyti
Aš jį pirkau parodoje . kainavo apie 89lt.Čiaupus nuvalo tikrai gerai ir kuriam, laikui apsaugo nuo kalkių kaupimosi. tarsi užsideda riebalinė plėvelė. Tačiau keramikos aš su juo neišvalau, o ten aiškino, kad visus valiklius galite išmesti ir užteks tik jo vieno. Praverstų dar pora kempinėlių , tačiau niekur nemačiau tokių pirkti. o pas juos brangokai kainuoja.
Pamėgink padariusi daug putų palaikyti kiek ilgiau. Man kuo puikiausiai viską nuvalo
QUOTE(eglaite2 @ 2010 09 27, 11:19)
Labai norejau padekoti Zujkai uz si Bio akmeni http://www.intero.lt...lymo-akmuo.html . Nebuvau jokio bandzius, tai neturiu kaip palyginti su kitais valymo akmenimis, bet stiklokeramikine kaitlente ir niekaip nenusivalanti WC plastikini dangti puikiai nuvale (ko anksciau neikando kiti valikliai ). Be to, naturalus dalykas, nereikia naudoti jokios chemijos ir atstos ne viena valymo priemone namuose - liuks .
as ji turiu , bet dar neidarbintas jis pas mane pilnai
pagrinde kudikio vonele plaunu, del jo ekologiskumo.
QUOTE(Ingušija @ 2010 11 20, 22:47)
Zujka, jei vis dar zinai, kur gaut pigiau, buciau dekinga del visokiausios info i AZ
Tas nuorodoje vokiskas yra pigesnis uz biostein
as nekalbu apie senukuose esanti
Man irgi patinka "BIO akmuo" (vok. "Weisser Blitz") . Ne tik pati naudoju, bet ir draugei "skolinu" kuomet apsėda blizginimo manija,- jai tai idealiausias budas atlaisvinti nuo riebalų-dulkių-purvo sluoksnio gartraukį ir panaikinti pirštų antspaudus nuo visų (ypač metalinių) paviršių. Kempinėlių sunaudota gal 4 (nusiperku paprastas, nebraižančias paviršiaus), o "akmens"- apie pusę indelio (per nepilnus metus).
Aš irgi nesitikėjau, kad jo taip ilgai užteks.
Merginos, o galima su juo valyti akmens masės kriaukles ?
QUOTE(laguna @ 2011 02 05, 23:14)
Manau taip, nors pati tokios neturiu, nuo jos, kaip ir nuo keramikos, turėtų kuo puikiausiai nuimti apnašas
QUOTE(laguna @ 2011 02 05, 23:14)
Kuo puikiausiai nuvalysit.
QUOTE(ernesin @ 2011 02 05, 23:36)
Manau taip, nors pati tokios neturiu, nuo jos, kaip ir nuo keramikos, turėtų kuo puikiausiai nuimti apnašas
QUOTE(zujka @ 2011 02 08, 10:15)
Kuo puikiausiai nuvalysit.
Dėkui už ats Leksiu šveistis
O vat šveisti nereikia, nes padarius putas ir palaukus, visas purvas nusivalo labai lengvai
Aš gartraukį, jau kokius metus nevalytą (senukai nebeprimato) su putom po 10 min visiškai nuvaliau.
Aš gartraukį, jau kokius metus nevalytą (senukai nebeprimato) su putom po 10 min visiškai nuvaliau.
Nu nežinau. nesidaro man jokios putos Rašo, kad pora partu brukštelti per akmenį reikia ir tada jau kaip ir putos turi daryti