Aš tą valantį akmenį perku www.assorti.lt. Man jis labai patinka ir kainavo tik 14 Lt kai pirkau, o tas tikrasis apie 80 Lt Na už tokią sumą tikrai jo nepirkčiau...
Perkant tris bio akmenis, dovanų bio balzamas odos dirbiniams. Pati naudoju, tai galiu rekomenduoti
Man tai jis nieko gero, antrą kartą nebepirksiu, na nebent tada jau iš Senukų. Gerai valo baltą keramiką, o daugiau visur lieka tos baltos apnašos ir ant kranų ir ant kitokios spalvos plautuvės. Rimtų pridegimų ar įsisenėjusio purvo jis tikrai nenuvalo. Pati pirkau iš Litexpo ir mačiau kaip tos moteriškės demonstravo jo galimybes, tai ir galvoju kaip jos ten tuos stebuklus padarė šiaip tai lengva valymo priemonė ir tiek, na kas nenori chemijos naudoti tai ji viena iš išeičių.
QUOTE(zujka @ 2010 09 05, 18:26)
Perkant tris bio akmenis, dovanų bio balzamas odos dirbiniams. Pati naudoju, tai galiu rekomenduoti
Labai norejau padekoti Zujkai uz si Bio akmeni http://www.intero.lt...lymo-akmuo.html . Nebuvau jokio bandzius, tai neturiu kaip palyginti su kitais valymo akmenimis, bet stiklokeramikine kaitlente ir niekaip nenusivalanti WC plastikini dangti puikiai nuvale (ko anksciau neikando kiti valikliai ). Be to, naturalus dalykas, nereikia naudoti jokios chemijos ir atstos ne viena valymo priemone namuose - liuks .
QUOTE(eglaite2 @ 2010 09 27, 11:19)
Labai norejau padekoti Zujkai uz si Bio akmeni http://www.intero.lt...lymo-akmuo.html . Nebuvau jokio bandzius, tai neturiu kaip palyginti su kitais valymo akmenimis, bet stiklokeramikine kaitlente ir niekaip nenusivalanti WC plastikini dangti puikiai nuvale (ko anksciau neikando kiti valikliai ). Be to, naturalus dalykas, nereikia naudoti jokios chemijos ir atstos ne viena valymo priemone namuose - liuks .
Kuriam laikui jo užtenka?
QUOTE(ernesin @ 2010 09 27, 18:35)
Kuriam laikui jo užtenka?
Nezinau, nes dar tik keleta kartu tenaudojau, visai svieziai ji isigijau .
QUOTE(eglaite2 @ 2010 09 28, 15:17)
Nezinau, nes dar tik keleta kartu tenaudojau, visai svieziai ji isigijau .
O kaip valo vonią?
Aš valau namuose viską. Ir kuo puikiausiai išvalo tiek riebalines apnašas virtuvėje, tiek kalkių nuosėdas vonioje.
Naudojuosi jau keli menesiai nauja pakuote, tai vos matosi, kad praimta. Jos labai nedaug reikia. Kas norit, atsiusiu išsamų aprašymą.
Papildyta:
Labai smagu, kad patiko Man tai nepamainomas pagalbininkas namuose
Naudojuosi jau keli menesiai nauja pakuote, tai vos matosi, kad praimta. Jos labai nedaug reikia. Kas norit, atsiusiu išsamų aprašymą.
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2010 09 27, 10:19)
Labai smagu, kad patiko Man tai nepamainomas pagalbininkas namuose
Reikia išvalyti odinius batus šviesios spalvos. Gal kas valėte su akmeniu, nes instrukcijoj parašyta, kad galima. Truputi bijau sugadinti.
Siandien isbandziau pasiskolinus Biostein akmeneli ir galiu pasakyt, kad lig tol ziurejusi skeptiskai pakeiciau nuomone, nes nusivaliau tokias vietas, kurias jau buvau praradus vilti nusivalyt
Zujka, jei vis dar zinai, kur gaut pigiau, buciau dekinga del visokiausios info i AZ
Zujka, jei vis dar zinai, kur gaut pigiau, buciau dekinga del visokiausios info i AZ
Akmenį pirkau Maximoje, mokėjau 17-19 lt. Gerai išvalė dušo kabiną ir nereikėjo daug pastangų. Veidrodis dušo kabinos viduje maudymosi metu mažiau rasoja, o pirmom dienom visai nerasoja. Kai šiuo akmeniu išvalau ką nors, tai tada paviršius atstumia vandenį, mažiau purvai prikimba. Patinka .