O aš naudoju ir neatsidžiaugiu. Labiausiai patinka virtuvėj stiklo keramikinę viryklę valyti ir vonios kambarį. Panaudojus pora kartų, po to visiškai nieko nebešveičiu, nes kuo puikiausiai nusivalo. Esmė yra padaryti kuo daugiau putų. Ir jokio šveitimo Paskaičiavau, kad vien stiklo keramikai virtuvėje visokiems valikliams išleisdavau bent po 50 Lt ir vis tiek nebūdavau patenkinta valymo kokybe. O dabar išleidžiu šiek tiek mažiau, o naudoju visame bute ir rezultatai mane džiugina
Nebandžiau to akmens iš "Senukų", bet jau antrus metus naudoju tą iš parodos. Iš pradžių irgi vertinau šiaip sau: "ne stebuklas", bet dabar tiek prie jo pripratau, kad virtuvėje nieko kito ir nenaudoju. Man tai vienintelė tikrai pasiteisinusi priemonė stiklo keramikos viryklei valyti. Ir stalviršiui (nors čia tinka ir ta pati soda). Nors vonioje man ši priemonė nepasiteisino - tikrai nenuima kalkių. Čia nepamainoma priemonė - vandeniu skiestas actas. Na, kvapas pradžioje gal ir neypatingai malonus, bet kai gerai nuskalauji, tai viskas tiesiog tviska. O tie visokie alyvų ar citrinų kvapai mane tiesiog vemti verčia - esu tos nuomonės, kad švara neturi niekaip kvepėti.
Dar vienas BioStain privalumas - jo tikrai nesunaudoji daug. Viryklę valau kokius 5 kartus per savaitę, dar kartą kitą pašveičiu kriauklę, stalviršį ir kol kas per metus nesunaudojau nei pusės to indelio. Nereklamuoju, bet kai baigsiu šį induką, vėl pirksiu kitą. Nors šiaip tai esu už "liaudiškas" priemones, bet šiuo atveju soda man nelabai tinka, nes ji braižo paviršių.
Dar vienas BioStain privalumas - jo tikrai nesunaudoji daug. Viryklę valau kokius 5 kartus per savaitę, dar kartą kitą pašveičiu kriauklę, stalviršį ir kol kas per metus nesunaudojau nei pusės to indelio. Nereklamuoju, bet kai baigsiu šį induką, vėl pirksiu kitą. Nors šiaip tai esu už "liaudiškas" priemones, bet šiuo atveju soda man nelabai tinka, nes ji braižo paviršių.
QUOTE(zujka @ 2010 07 17, 07:26)
O aš naudoju ir neatsidžiaugiu. Labiausiai patinka virtuvėj stiklo keramikinę viryklę valyti ir vonios kambarį. Panaudojus pora kartų, po to visiškai nieko nebešveičiu, nes kuo puikiausiai nusivalo. Esmė yra padaryti kuo daugiau putų. Ir jokio šveitimo Paskaičiavau, kad vien stiklo keramikai virtuvėje visokiems valikliams išleisdavau bent po 50 Lt ir vis tiek nebūdavau patenkinta valymo kokybe. O dabar išleidžiu šiek tiek mažiau, o naudoju visame bute ir rezultatai mane džiugina
O kaip rūdis ar nuvalo?
Pritariu Už Biostein (žalia dėžutė, vokiškas), pardavinėja per muges, parodas ir internetu. Mokėjau 80 lt (dėžutėje 800 gr.), bet vien stiklo keramikos kaitlentės valymui jau seniai seniai atsipirko.
Esu naudojusi ir dviejų kitų rūšių; tą kur Senukuose pardavinėja Dr.Beckmann ir Lenkijoj vieną kartą radau pirkti. Tai Dr.Beckmann bioakmuo yra prastas ir neskalsus (nors kitos jų priemonės yra geros).
O tikrasis Biostein - nepamainomas. Nereikia kas du mėnesiai pirkinėjti vis naujų purškalų
Esu naudojusi ir dviejų kitų rūšių; tą kur Senukuose pardavinėja Dr.Beckmann ir Lenkijoj vieną kartą radau pirkti. Tai Dr.Beckmann bioakmuo yra prastas ir neskalsus (nors kitos jų priemonės yra geros).
O tikrasis Biostein - nepamainomas. Nereikia kas du mėnesiai pirkinėjti vis naujų purškalų
Pamėginau pas sesę tą iš Senukų akmenį. Jei nebūčiau naudojusi vokiško, tai sakyčiau neblogas
O aš akmenį perku po 40 Lt
Matyt nemėginai su kitais valyt
QUOTE(zujka @ 2010 08 11, 11:19)
Matyt nemėginai su kitais valyt
Tai kur perkate savąjį???
O kur jus perkat ta tikrajį akmenį? Turejau as iš Senuku, bet nieko ypatingo jame nepamačiau, tai visa noreciau tą gerąjį išbandyti
QUOTE(zujka @ 2010 08 10, 11:07)
Pamėginau pas sesę tą iš Senukų akmenį. Jei nebūčiau naudojusi vokiško, tai sakyčiau neblogas
Kur cia taip po 40lt?
QUOTE(AGI @ 2010 07 19, 10:39)
Nors vonioje man ši priemonė nepasiteisino - tikrai nenuima kalkių. Čia nepamainoma priemonė - vandeniu skiestas actas.
AGI - gal gali paaiškinti kaip tu su tuo actu plauni? nes pas mane dušas per dieną taip apsikalkina, kad baisu, chemijų nemėgstu, bet nebežinau su kuo valyti, o juk ir kiti nešvarumai yra ne tik kalkės, tai su paprastu actu nusivalo?