Įkraunama...
Įkraunama...

Valantis akmuo

pirma karta cia as pas jus pasisikaiciau ir suzinojau apie toki geri kaip tas akmenukas. na jei toks stebuklas reiks isbandyt ir man. leksiu i senukus isigyti
Atsakyti
labas vakaras,
Būčiau dėkinga gal kas zinot kur rasti pirkti valantį akmenį Biostein?
Parašykit jei žinot i AZ.
Ačiū
Atsakyti
šioje temoje jau rašė - Senukuose yra. neseniai, prieš mėnesį ten pirkau. konkrečiai Vilniaus Banginio senukuose.
Atsakyti
..Tapau reklamos auka.. doh.gif Tas Biostein niekam tikes. Cia teisingai raso - kad sveicia po valanda.. Brangiosios mamos, pajemkit soda ir normaliai viska nuvalysit. 4u.gif Gal uz kokius 5 Lt paimciau pabandyt is neturejimo ka veikt, bet valo jis blogai. schmoll.gif
...Bet pardavejai puikus - labai gerai plauna smegenis...
Jis gal ekologiskas, siek tiek daugiau nuvalo nei paprastas vanduo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2009 11 23, 17:22)
..Tapau reklamos auka.. doh.gif Tas Biostein niekam tikes. Cia teisingai raso - kad sveicia po valanda.. Brangiosios mamos, pajemkit soda ir normaliai viska nuvalysit. 4u.gif  Gal uz kokius 5 Lt paimciau pabandyt is neturejimo ka veikt, bet valo jis blogai.  schmoll.gif
...Bet pardavejai puikus - labai gerai plauna smegenis...
Jis gal ekologiskas, siek tiek daugiau nuvalo nei paprastas vanduo... biggrin.gif

Nezinau kaip Jums nevalo, as naudoju ir dziaugiuosi, valo viska LABAI PUIKIAI thumbup.gif
Atsakyti
Tai taip ir nesupratau- tai valo ar nevalo?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 11 24, 09:23)
Tai taip ir nesupratau- tai valo ar nevalo??  smile.gif

...valo, jeigu valanda sveiti..smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
turiu, nieko gero... bet draugei labai tiko ir patiko, tad gal reikia išmokti naudoti g.gif kaina nemaža, o taip ir stovi padėtas doh.gif
Atsakyti
Turi ir mano tevai ta "stebukla", tik as jokio stebuklo jame nematai, isskyrus kosmine kaina...jei ka rimciau reika valyt, tai imu iprastus sveitiklius bei valiklius...Tik tiek, kad ekologiskas. Mano mamos rankos alergiskos bet kokiems cheminiams valikliams, tai ji ta akmeni ir naudoja. O siaip sakyciau tikrai reklama gera prasukta ir tiek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 08 22, 09:39)
Naudojau tą akmenį iš parodos, anyta buvo davusi. Nieko stebuklingo, žinant, kad 100 Lt kainuoja. Bet ačiū už nuorodą į Senukus, už 20 Lt gal ir verta jį pirkt  smile.gif

as naudoju ta pigesni- nieko- valo, bet jokio stebuklo nera.
Jau geresnis efektas su melamino kempinele. ax.gif
Atsakyti
Jei palyginti su agresyviais valikliai, valo gal ir prasčiau. MB pvz supranta tik tokią chemiją, kuri išėda nešvarumus tik užpylus. Jam netinka akmuo.
Su akmeniu valau tas vietas, kur kempines netinka - pvz., su dantų šepetuku plytelių tarpelius, dušo profilius, batus ir pan. Nusivalo be dryžių, blizga. Netgi metalinė kriauklė, nuvalyta su akmeniu, man mažiau nervus gadina, nes akmuo poliruoja, 'sustumia lašus'.
Stebuklo nėra, bet jei galvot, kad tai ekologiškesnė priemonė. Žodžiu, nesispjaudau mirksiukas.gif
Atsakyti
Supratau, kad valant reikia paplušėti, tad turbūt ir liksiu ištikima Amway valikliams biggrin.gif
Atsakyti