Įkraunama...
Įkraunama...

Valantis akmuo

Tai, kad senukų kataloge jis yra, o parduotuvėje aš neradau verysad.gif
Atsakyti
Jau tik cirkai tokie tik lietuvoje begali buti su 100proc.antkainiu.Airijoje si priemone 3eurus kainuoja.
Atsakyti
Labai geras tas akmenukas...super valo sidabra, riebaluota pavirsiu,kalketa, prikepusi ir t.t.....kai pamaciau ji parodoje netikejau, kad jis toks geras, kol pati nepabandziau biggrin.gif thumbup.gif Jeigu tik daugiau prikepes pavirsius as istrinu ta pavirsiu siu akmenuku ir palieku trumpam, poto labai lengvai nusivalo. Didziausias galvos skausmas budavo nuvalyti sidabrinius irankius....tai gerai pajuodusi sidabrini sauksta nuvalau per koki na nezinau 40s gal net maziau, trinti nereikia, tiesiog paprasta svelnia kempinele nuvalyti, irankiai visai nesibraizo thumbup.gif Isbandziau, man patiko, dabar visiems rodau, kad tokiu stebuklu gyvenime buna, tai mano anyta isigyjo, vyro sesuo, drauges ir visos labai patenkintos. Dar yra toks pats akmuo, tik medziaginiams pavirsiams....gal kas isbandes yra? Maciau parodoje, bet jo nepristatinejo, tai nepirkau g.gif Mokejau 83Lt, prie jo dave kempinele ir sluoste 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridele: 05 gruodžio 2008 - 08:14
As irgi turiu, tai man super. Labai gerai nuvalo orkaite, akmens mases kriaukle ir siaip visokius nesvarumus. Kai sunaudosiu vel pirksiu.. Kike pamenu, mes tikrai ne 100 Lt mokejo, 80 berots.
Atsakyti
Atsiliepkite kas nors, kas bandė iš senukų šitokį: http://www.senukai.l...st_tab=articles
Labai įdomu būtų, bet kaži, ar panašiai veikia, kaip tie brangieji???????
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2008 12 18, 21:35)
Atsiliepkite kas nors, kas bandė iš senukų šitokį: http://www.senukai.l...st_tab=articles
Labai įdomu būtų, bet kaži, ar panašiai veikia, kaip tie brangieji???????

Bandžiau. Viryklę nuvalo thumbup.gif
Atsakyti
as pirkau ta is senuku g.gif , susizavejus aprasymu ir pasisakymais... nuvalo jis labai gerai, bet man kazkaip apnesa, kaipo, riebalais, vasku ar kazkaip panasiai. Pavaliau as kelis kartus ir padejau. Taip kad ir nezinau, ar per mazai naudojau, kad isitikinciau jo gerumu, ar is tikruju jis man netiko g.gif Sakiau reiks vel pradeti naudoti ir tada paziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 12 19, 11:38)
as pirkau ta is senuku g.gif , susizavejus aprasymu ir pasisakymais... nuvalo jis labai gerai, bet man kazkaip apnesa, kaipo, riebalais, vasku ar kazkaip panasiai. Pavaliau as kelis kartus ir padejau. Taip kad ir nezinau, ar per mazai naudojau, kad isitikinciau jo gerumu, ar is tikruju jis man netiko g.gif  Sakiau reiks vel pradeti naudoti ir tada paziuresiu biggrin.gif

tai taip ir turi būti. bent jau su šiuo akmeniu. jis padengia paviršius hidrofobine medžiaga. jei neklystu tai yra parašyta ant įpakavimo.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 12 19, 13:55)
tai taip ir turi būti. bent jau su šiuo akmeniu. jis padengia paviršius hidrofobine medžiaga. jei neklystu tai yra parašyta ant įpakavimo.

tycia issitraukiau as ji dar karta biggrin.gif nu valo jis tikrai gerai, bet ant metalinio pavirsiaus (kriaukle, vonios kamsciai ), kur uzsilieka vandens, sunkiai isiplauna tos i miltus panasios nuosedos nuo dugno. O kai pridziusta- lieka sunkiai nuvalomi ratilai g.gif Bet kur nera metalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 12 21, 22:14)
tycia issitraukiau as ji dar karta biggrin.gif nu valo jis tikrai gerai, bet ant metalinio pavirsiaus (kriaukle, vonios kamsciai ), kur uzsilieka vandens,  sunkiai isiplauna tos i miltus panasios nuosedos nuo dugno. O kai  pridziusta- lieka sunkiai nuvalomi ratilai g.gif  Bet kur nera metalo  thumbup.gif

sveikos, 4u.gif
sakaiu butinai ateisiu padekoti uz nukreipima i senukus 4u.gif 4u.gif
buvau beveik susigundyti pirkti ta branguji.
Esu labai patenkinta. Vonia isvale kaip niekas kitas, o buvo nekas, niekas nebepadejo. Aisku stebuklo nebuvo, sveicaiu gal valanda, bet vis gerejo, kaip nebudavo su kitais. thumbup.gif ir dabar baltutele, net akys dziaugiasi thumbup.gif galvojau niekada nebeisvalysiu.
verta pabandyti manau tikrai, ir nereikes daug priemoniu, su juo galima daug ka valyti, valiau ir metalinius daiktus, visur thumbup.gif
dar karta aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 12 05, 22:28)
As irgi turiu, tai man super. Labai gerai nuvalo orkaite, akmens mases kriaukle ir siaip visokius nesvarumus. Kai sunaudosiu vel pirksiu.. Kike pamenu, mes tikrai ne 100 Lt mokejo, 80 berots.

nu vat orkaites tai jis man neisvalo schmoll.gif
vat ka puikiai isvalo tai metalinius pavirsius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 12 22, 00:14)
tycia issitraukiau as ji dar karta biggrin.gif nu valo jis tikrai gerai, bet ant metalinio pavirsiaus (kriaukle, vonios kamsciai ), kur uzsilieka vandens,  sunkiai isiplauna tos i miltus panasios nuosedos nuo dugno. O kai  pridziusta- lieka sunkiai nuvalomi ratilai g.gif  Bet kur nera metalo  thumbup.gif

Metalinius pavirsius reikia po valymo su akmeneliu sausai nuvalyti, tik tada jie bus grazus ir blizgantys.
Atsakyti