Na tikrai ne pasta. Reikės skelti, ko pasekoje daug sutrupės.
QUOTE(zujka @ 2012 12 02, 16:50)
Na tikrai ne pasta. Reikės skelti, ko pasekoje daug sutrupės.
o su aštriu peiliu pjaustyti įmanoma?
QUOTE(vija @ 2012 12 02, 19:17)
o su aštriu peiliu pjaustyti įmanoma?
kAZKODEL GALVOJU, KAD NELABAI
Na nėra toks kaip akmuo kietas, manau su peiliu tikrai pavyktų. Vija laukiame žinių
QUOTE(Jolirta @ 2012 12 09, 23:24)
Na nėra toks kaip akmuo kietas, manau su peiliu tikrai pavyktų. Vija laukiame žinių
Nu vat ir suabejoau, ar pavyks pasidalinti, jei jo neįmanoma dalinti... Aš kai nesu jo čiupinėjus, tai prisibijau...
Ryt įmesiu temą apie kooperaciją ir pažiūrėsim, kiek čia mūsų yra.
O nebandėt užklausinėt, gal didesnį kiekį imant (po 500g), padarytų nuolaidą. Tada prisijungčiau ir aš, jei tai neviršytų 40 Lt
QUOTE(vija @ 2012 12 10, 23:18)
Nu vat ir suabejoau, ar pavyks pasidalinti, jei jo neįmanoma dalinti... Aš kai nesu jo čiupinėjus, tai prisibijau...
su popieriui peiliu tikrai pavyktų.
Nėra jis juk kaip gatvės akmuo, o tik kietoka pasta.
Beje, niekas ir nėra dalinęs, tik pasidalino savo nuomone, kuri subjektyvi.
Pabaigai, kas nerizikuoja, negeria...
tokio nieks nebandėt?
Laba diena,
kazkada Klaipedoj statybu parodoj nusipirkau uz 80Lt Wismas valanti akmeni,
sake uzteks ilgam, net 3 metam man uzteko kazkur metams jei nemaziau, ir taip valant kartais su kitom priemonem... kempinele ir skurliuka pridejo. paskui pamaciau kad internete toki pat uz 50 pardavineja, o parodoj 80:) tiesa sakant, nieko ypatingo tas akmuo, Beckmann akmuo ne ka prasciau valo, pigiau kainuoja, beje, jam daznai akcija Droge buna:
Jis ir kaitlente puikiai valo,
elifė, atskiro kaitlentei gal neapsimoka pirkti, geriau universalus melynas, ta pati firma gi, ir nieko nebraizo!
tada parodoj dar Wisma's balzama-vaska odai nusipirkau, siaip neblogas, rankine ir batus valau, bet manau ir kitu firmu panasus vaskai ne ka blogesni, stebuklingos sudeties ten kaip ir nera toks pas mane:
kazkada Klaipedoj statybu parodoj nusipirkau uz 80Lt Wismas valanti akmeni,
sake uzteks ilgam, net 3 metam man uzteko kazkur metams jei nemaziau, ir taip valant kartais su kitom priemonem... kempinele ir skurliuka pridejo. paskui pamaciau kad internete toki pat uz 50 pardavineja, o parodoj 80:) tiesa sakant, nieko ypatingo tas akmuo, Beckmann akmuo ne ka prasciau valo, pigiau kainuoja, beje, jam daznai akcija Droge buna:
elifė, atskiro kaitlentei gal neapsimoka pirkti, geriau universalus melynas, ta pati firma gi, ir nieko nebraizo!
tada parodoj dar Wisma's balzama-vaska odai nusipirkau, siaip neblogas, rankine ir batus valau, bet manau ir kitu firmu panasus vaskai ne ka blogesni, stebuklingos sudeties ten kaip ir nera toks pas mane:
[quote=Portishead,2014 01 23, 17:13]
Beckmann akmuo ne ka prasciau valo, pigiau kainuoja, beje, jam daznai akcija Droge buna:
pilnai pritariu! su juo viska namuose valau, gal tik dantu ne
langus, visa virtuve, vonia, net batus ( pvz botus ar crocsus). patogu ir pigu, kai daug chemijos neperki. thomas philips buvo jo akcija, 10 lt
Beckmann akmuo ne ka prasciau valo, pigiau kainuoja, beje, jam daznai akcija Droge buna:
pilnai pritariu! su juo viska namuose valau, gal tik dantu ne
langus, visa virtuve, vonia, net batus ( pvz botus ar crocsus). patogu ir pigu, kai daug chemijos neperki. thomas philips buvo jo akcija, 10 lt