Ačiū už paaiškinimą
Aišku dabar ir man prireikė
QUOTE(allberto @ 2012 11 05, 15:38)
Sitoki pirkau "Svaros prekese". Patiko
QUOTE(zytos @ 2012 11 05, 20:55)
Aš naudoju BioStein; perku Maximoj, Ermitaže, Senukuose (ypač per tą nuolaidų traukinį ). Valo gerai (naudoju voniai - atsargiai, būna labai slidi-, kriauklėm, klozeto dangčiam, kranams chromuotiems), tačiau tie grūdeliai kažkiek lieka- bet nėra toks visai smėlis, bet su daugiau vandens nusiplauna...
Maximoje nera Biostein, neklaidinkit
[quote=eglaite2,2012 11 05, 19:25]
Tesiant kalba apie valymo akmenis, tai turejau pradzioje si (kaina apie 50lt), uzteko kokiam pusmeciui, gerai vale, tik palikdavo trupiniuku, kuriuos sunku budavo svariai isplauti
Keista, kažkaip jau greit išsinaudojo. Aš saviškį jau antrus metus naudoju. Pagrindinis dalykas panaudojus leisti gerai išdžiūti ir tik po to uždaryti.
Tesiant kalba apie valymo akmenis, tai turejau pradzioje si (kaina apie 50lt), uzteko kokiam pusmeciui, gerai vale, tik palikdavo trupiniuku, kuriuos sunku budavo svariai isplauti
Keista, kažkaip jau greit išsinaudojo. Aš saviškį jau antrus metus naudoju. Pagrindinis dalykas panaudojus leisti gerai išdžiūti ir tik po to uždaryti.
[quote=zujka,2012 11 08, 14:32]
[/quote]
Leidziu isdziuti . Mano namas apie 400kv. ir naudoju visur, kur tik imanoma, tai pusmetis man atrodo laaabai daug .
[/quote]
Leidziu isdziuti . Mano namas apie 400kv. ir naudoju visur, kur tik imanoma, tai pusmetis man atrodo laaabai daug .
Aš naudoju Bio ReinigStein. Ne stebuklas, bet gerai, kad naturalus, tos chemijos ir taip visur daug.
Aš irgi tuo akmeniu gundausi jau kuris laikas, bet man vis tiek 85 Lt už 800g dėžutę per brangu. Vat jei siųstis iš Vokietijos didelę 5kg dėžę ir pasidalinti į savo tarą, tokia dėžė gautųsi 275 Lt su siuntimu. Tada ir kaina padoresnė: 500g = 28 Lt.
Gal yra norinčių kooperuotis?
yra
o kempinėlės atskirai užsisakinėt, ar kažkiek prie dėžės yra?
QUOTE(vija @ 2012 11 25, 17:00)
Aš irgi tuo akmeniu gundausi jau kuris laikas, bet man vis tiek 85 Lt už 800g dėžutę per brangu. Vat jei siųstis iš Vokietijos didelę 5kg dėžę ir pasidalinti į savo tarą, tokia dėžė gautųsi 275 Lt su siuntimu. Tada ir kaina padoresnė: 500g = 28 Lt.
o kempinėlės atskirai užsisakinėt, ar kažkiek prie dėžės yra?
QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 26, 19:44)
Ne, prie tos dėžės, kur radau ebay'juj už tokią kainą, kempinių nėra. Reikia pasiieškot atskirai.
O tai kaip įsivaizduojat padalinimą? Jis gi sutrupės. Bent jau man į pabaigą kai sutrupėjo, tai labai neskalsiai naudojasi. Kempiniuų tai aš nusiperku po 4Lt, kai pradeda šertis
QUOTE(zujka @ 2012 12 01, 12:42)
O tai kaip įsivaizduojat padalinimą? Jis gi sutrupės. Bent jau man į pabaigą kai sutrupėjo, tai labai neskalsiai naudojasi. Kempiniuų tai aš nusiperku po 4Lt, kai pradeda šertis
Aš įsivaizduoju, kad galima atpjauti gabalais ir sudėti į vienkartinį kibiriuką. Juk jis toks kaip molis, kieta pasta - ar klystu?