Norejau paklausti gal kas zintoe ar esate girdeje ar zinote kur isigyti. Yra toks vadinamas valantis akmuo. Jis buna indelyje. Ji reikia suslapinti kem[inele ir spaudyti tol kol ant kempineles susidaro putos ir tomis putomis tepti ant nesvarios vietos,o veliau nuvalyti.
Labai ieskau tokio ,esu girdejusi , bet nepamenu nei pavadinimo nei kur ji pirkti
o gal čia kalba eina apie tokį biostein pardavinėja jį parodose, aš pirkau, litexpo kai buvo baldų ar resta paroda, nu tiek ten reklamavo, kad super,val4 ten atseit prikepusias virykles, puodus valė, bet man tai nieko gero ir kaina jo didelė, gal 100lt tiksliai neatsimenu, bet atseit užtenka trim metam tik tiek, kad jis natūralus produktas
QUOTE(paiduke @ 2008 08 21, 18:14)
o gal čia kalba eina apie tokį biostein pardavinėja jį parodose, aš pirkau, litexpo kai buvo baldų ar resta paroda, nu tiek ten reklamavo, kad super,val4 ten atseit prikepusias virykles, puodus valė, bet man tai nieko gero ir kaina jo didelė, gal 100lt tiksliai neatsimenu, bet atseit užtenka trim metam tik tiek, kad jis natūralus produktas
Nu ir kainos Pas mus kainuoja 2-3eur. Nu tikri plesikai ir makaronu kabintojai.
Pas mane to akmens sudetyje:molis, neutralus muilas, augaliniai riebalai, glicerinas. Nu jis man, svelni(nebraizanti) abrazyvine medziaga. Bet ne kazin koks stebuklas.
Naudojau tą akmenį iš parodos, anyta buvo davusi. Nieko stebuklingo, žinant, kad 100 Lt kainuoja. Bet ačiū už nuorodą į Senukus, už 20 Lt gal ir verta jį pirkt
QUOTE(paiduke @ 2008 08 21, 19:14)
as ji jau antri metai kaip naudoju. tikrai vienos dezutes taupant pakanka metams.
Labaigerai tinka santechnikai (po to maziau vandens laseliai uzsilaiko, toks jausmas, kad kaip nupoliruota kriaukle pasidaro) taip pat labai gerai puodai issisveicia. As vis megeja pridegint o kadangi turiu dabar sia priemone - issivalo idealiai. Zodziu as labai patenkinta sia priemone ir manau, kad tie 100lt tikrai nedaug jei paskaiciuosim kiek namuose prisiperkam visokiu cilit'u ajax'u ir t.t.
Taip turejau omeny ta Biostein .Tik siemet parodoj Litexpe jo kaina lyg ir 80 lt buvo. Bet reikes dar pabandyt ta kur senukuose yra.
Labai aciu visoms uz patarimus
Labai aciu visoms uz patarimus
As turiu ta Biostein ir esu labai patenkinta. Kadangi nemegstu chemijos ir naudoju ja tik tais atvejais, kai kitko negaliu, tas akmuo man liux, nes ne tik gerai valo, bet ir naturalus daiktas. Viska juo valau ir nieko daugiau neperku apart tualeto valiklio. Kai sita baigsiu reiks pabandyt is Senuku, paziuresiu kaip tas.
QUOTE(Radvyle @ 2008 08 21, 18:44)
nieko nesimato
idomus daiktas negirdejau dar apie toki
ar jau yra ušbandžiusių tą akmenį iš senukų? kokie atsiliepimai?
As taip pat turiu BioStein ir esu patenkinta. Man jis tikrai gerai valo, o mokejau uz ji 80 lt. Nera cia super brangu, kai paziuri kiek kitos priemones kainuoja. Ir uztenka ilgai. Na, isbandykit Senuku akmeni, gal ten irgi geras, o ir pigesnis