QUOTE(Lotta* @ 2008 09 20, 20:15)
As darausi si tyrima is nevilties..daugelis gyd sako, kad negaliu tureti sio sindromo, taciau jei jau taip - noriu atmesti sia priezasti is galimu saraso..
Kai paskiaciau daugeliui is mergiaciu ivykdavo gana ankstyvi persileidimai..as netekau savo pirmagimes 39 sav, o trecio vaikelio 33 sav priezastys liko neaiskios O vidurinele auginu...
Uztat man ir kilo klausimas, kaip cia taip gali buti, ir ar imanomas tokiu atveju toks sindromas, kai viena vaikeli jau turi...
Kai paskiaciau daugeliui is mergiaciu ivykdavo gana ankstyvi persileidimai..as netekau savo pirmagimes 39 sav, o trecio vaikelio 33 sav priezastys liko neaiskios O vidurinele auginu...
Uztat man ir kilo klausimas, kaip cia taip gali buti, ir ar imanomas tokiu atveju toks sindromas, kai viena vaikeli jau turi...
viespate...
net neturiu ka rasyti. bandyk su aspirinu. nepriklausomai nuo tyrimu. ir TIKEK kad viskas bus gerai. kartais tik nuo musu nusiteikimo viskas ir priklauso. o gal reikia CZ daryti 32 sav ir augintis inkubatoriuje, nes tokiam velyvam laikotarpy vaikai isgyvena, ir ypac skaudu jo netekti kai viskas ranka pasiekiama.
Dieve mano, kaip as tave uzjauciu...
kaip tau suteikti stiprybes?