Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 27, 16:15)
Pasakė, kad šis rodiklis turi įtakos persileidimams g.gif Nežinau, ką apie ją galvot, nes sakė, kad APCR pas mane norma, nes pagal ją turi būti daugiau nei 120 s, tada yra blogai.O pagal viską tai yra blogasi, kai mažiau negu 120s.Nusišnekėjo juodai ir tiek. Arba kažko nepamatė ji, likau pasimetus. Dar ji prirašė krūvą tyrimų . Kaip supratau iš jos, tai šis rodiklis yra vienas iš tų, kurie parodo AFS būvimą.Nes pvz. tik teigiamas APCR rodo, kad yra tirštas kraujas, bet neparodo, kad yra AFS. g.gif

niu negaliu, bet jau tiek nusišnekėt.... doh.gif doh.gif doh.gif iš reumatologės tai tiek nesitikėjau.....

bet dėl to, kad tik ACPR nerodo AFS, tik per tirštą kraują ir didesnę tikimybę, kad tas AFS gali atsirasti, tai lyg ir tiesa, bent jau pagal tai ką skaičiau internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 27 lapkričio 2008 - 15:19
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 27, 16:15)
Pasakė, kad šis rodiklis turi įtakos persileidimams g.gif Nežinau, ką apie ją galvot, nes sakė, kad APCR pas mane norma, nes pagal ją turi būti daugiau nei 120 s, tada yra blogai.O pagal viską tai yra blogasi, kai mažiau negu 120s.Nusišnekėjo juodai ir tiek. Arba kažko nepamatė ji, likau pasimetus. Dar ji prirašė krūvą tyrimų . Kaip supratau iš jos, tai šis rodiklis yra vienas iš tų, kurie parodo AFS būvimą.Nes pvz. tik teigiamas APCR rodo, kad yra tirštas kraujas, bet neparodo, kad yra AFS. g.gif

Oi, labai tau dekui 4u.gif Tai pasirodo daro itaka tas anti beta2, o R. apie ji nieko nezinojo.....Tai ne be reikalo geriu ta aspirina. Tik apie APCR, tai ryskiai nusisnekejo, juk ir normose parasyta, kad gerai, kai >120.

Mergaites, gal galetumet kuri nauja temute sukurt, kai baigsis. Gal dar pabendrausim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 27 lapkričio 2008 - 15:30
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 15:18)
niu negaliu, bet jau tiek nusišnekėt.... doh.gif  doh.gif  doh.gif iš reumatologės tai tiek nesitikėjau.....

bet dėl to, kad tik ACPR nerodo AFS, tik per tirštą kraują ir didesnę tikimybę, kad tas AFS gali atsirasti, tai lyg ir tiesa, bent jau pagal tai ką skaičiau internete.

Tai man iki to paskymo, atrodė, kad dar nevisai kvaila reumatologė, bet kai pasakė, apie APCR, na tai tada pasikeitė priešingai nuomonė schmoll.gif schmoll.gif Dar ji man pasakė, kad nereik tada gert aspirino. Mintyse pasinčiau kuo toliau su tuo savo pasakymu.
O kardiologė pasakė, kad gerai, kad geriu aspiriną ir toliau sakė gert ir dėl AFS ir dėl širdutės, nes rado aneurizmą,bet tai nieko baisaus schmoll.gif

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 27, 15:23)
Oi, labai tau dekui 4u.gif Tai pasirodo daro itaka tas anti beta2, o R. apie ji nieko nezinojo.....Tai ne be reikalo geriu ta aspirina. Tik apie APCR, tai ryskiai nusisnekejo, juk ir normose parasyta, kad gerai, kai >120.

Mergaites, gal galetumet kuri nauja temute sukurt, kai baigsis. Gal dar pabendrausim  4u.gif

Sukurčiau jei mokėčiau temukę 4u.gif
Nėra už ką dėkoti blush2.gif Tikrai anti-bet2 turi įtakos persileidimams, bet netokia didelę, kaip APCR.Na dėl normų, tai nusišnekėjo visiškai,bandžiau aš dar jei persakyt, kad klysta, bet ji vėl savo, tai aš jau nieko ir nebesakiau doh.gif Ką galvot, kai nepamato gydytojai normų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 27, 16:51)
Tai man iki to paskymo, atrodė, kad dar nevisai kvaila reumatologė, bet kai pasakė, apie APCR, na tai tada pasikeitė priešingai nuomonė schmoll.gif  schmoll.gif Dar ji man pasakė, kad nereik tada gert aspirino. Mintyse pasinčiau kuo toliau su tuo savo pasakymu.
O kardiologė pasakė, kad gerai, kad geriu aspiriną ir toliau sakė gert ir dėl AFS ir dėl širdutės, nes rado aneurizmą,bet tai nieko baisaus  schmoll.gif
Sukurčiau jei mokėčiau temukę 4u.gif
Nėra už ką dėkoti  blush2.gif Tikrai anti-bet2 turi įtakos persileidimams, bet netokia didelę, kaip APCR.Na dėl normų, tai nusišnekėjo visiškai,bandžiau aš dar jei persakyt, kad klysta, bet ji vėl savo, tai aš jau nieko ir nebesakiau  doh.gif Ką galvot, kai nepamato gydytojai normų  doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif tie gydytojai, as galiu sukurti blush2.gif 4u.gif

prasom: http://www.supermama...howtopic=380972 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa@: 27 lapkričio 2008 - 16:12
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 27, 17:09)
doh.gif tie gydytojai, as galiu sukurti blush2.gif  4u.gif

ačiū pupa, pildysim šitą, kad užbaigt ir lauksim naujos smile.gif

bet tai man dėl to ACPRo, taigi čia logika net paprasta, net tik kad normos kažkokios, čia gi sekundės skaičiuojamos, per kiek sukreša kraujas, ir jei per greitai, tai reiškia per tirštas, kaip čia susipainiot galima ?... niu nebent nežinai, ką tas tyrimas reiškia apskritai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 16:12)

bet tai man dėl to ACPRo, taigi čia logika net paprasta, net tik kad normos kažkokios, čia gi sekundės skaičiuojamos, per kiek sukreša kraujas, ir jei per greitai, tai reiškia per tirštas, kaip čia susipainiot galima ?... niu nebent nežinai, ką tas tyrimas reiškia apskritai  doh.gif

Matyt nežino, ką reiškia. dabar pagalvojus aš ir supratau, kodėl gydytoja taip paskė, nes jei būtų virš 120 daug nukrypę, tai būtų per daug skystas kraujas ir aišku tai nėra gerai žmogui.reiškia ji kažką sumaišė arba nežinojo apie kokią ligą eina kalbą, kitaip aš jos nesuprantu pasakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 17:12)

bet tai man dėl to ACPRo, taigi čia logika net paprasta, net tik kad normos kažkokios, čia gi sekundės skaičiuojamos, per kiek sukreša kraujas, ir jei per greitai, tai reiškia per tirštas, kaip čia susipainiot galima ?... niu nebent nežinai, ką tas tyrimas reiškia apskritai  doh.gif

nesuprantu ir as doh.gif ... temuke yra, bet pabaikite sia pirmiausia 4u.gif
Atsakyti
Pleputės visos dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 27, 17:18)
Matyt nežino, ką reiškia. dabar pagalvojus aš ir supratau, kodėl gydytoja taip paskė, nes jei būtų virš 120 daug nukrypę, tai būtų per daug skystas kraujas ir aišku tai nėra gerai žmogui.reiškia ji kažką sumaišė arba nežinojo apie kokią ligą eina kalbą, kitaip aš jos nesuprantu pasakymo  g.gif

ne nu cia jau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 27, 16:29)
ne nu cia jau visai  doh.gif

Žinai man kyla toks jausmas, kad turiu aš šiuos tyrimus ir nežinau kur kreiptis, nes niek nemoka jų paaiškinti. Mano šeimos gydytoja pasakė, kad nesupranta, ką jie rodo, ginė kažką girdėjo apie AFS, bet irgi nieko nežino. Daryk žmogau ką nori doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti