dar noriu pasakyti, kad mano beta2 po aspirino visiskai suneigiamiejo. po 3 men kurso dariausi tyrimus. taip kad tikrai koreaguoja, bet kiek greitai - nezinau.
QUOTE(Karvute @ 2008 11 23, 23:07)
dar noriu pasakyti, kad mano beta2 po aspirino visiskai suneigiamiejo. po 3 men kurso dariausi tyrimus. taip kad tikrai koreaguoja, bet kiek greitai - nezinau.
Sveikos, na ir ramu cia
buvau pas gine, pasidziaugsiu - nes leido planuoti , tik del aspirino ir leidziamu vaistu, sake nereik man gerti kadangi leideno rodiklis tik vienas,o ne visi, tai nzn kaip cia pasielgus? Gal gersiu bent aspirina toliau, o kai pastosiu eisiu pasidaryti tyrimus ir ziuresim, ar reiks leistis ar ne
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 27, 12:11)
Sveikos, na ir ramu cia
buvau pas gine, pasidziaugsiu - nes leido planuoti , tik del aspirino ir leidziamu vaistu, sake nereik man gerti kadangi leideno rodiklis tik vienas,o ne visi, tai nzn kaip cia pasielgus? Gal gersiu bent aspirina toliau, o kai pastosiu eisiu pasidaryti tyrimus ir ziuresim, ar reiks leistis ar ne
pritariu ir pasidaryk būtinai kraujo krešumą, kai pastosi, kad matyti, ar labai suskystėjęs kraujukas ar ne.
laukiam sėkmingo starto
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 12:23)
pritariu ir pasidaryk būtinai kraujo krešumą, kai pastosi, kad matyti, ar labai suskystėjęs kraujukas ar ne.
laukiam sėkmingo starto
laukiam sėkmingo starto
tik aspirina dabar gerti ar nutruakti ?
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 27, 13:07)
tik aspirina dabar gerti ar nutruakti ?
greičiausiai AFS pas tave nėra, bet kad kraujas per tikrštas, taigi jau aišku, taigi aš gerčiau, bent jau kol pastosiu, o paskui jau žiūrėti pagal situaciją ir tyrimų rezultatus. nes pas tave, kiek pamenu tik APCRas teigiamas, kuris rodo paveldimumą.
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 13:20)
greičiausiai AFS pas tave nėra, bet kad kraujas per tikrštas, taigi jau aišku, taigi aš gerčiau, bent jau kol pastosiu, o paskui jau žiūrėti pagal situaciją ir tyrimų rezultatus. nes pas tave, kiek pamenu tik APCRas teigiamas, kuris rodo paveldimumą.
jo pas mane tik APCR per zemas as gersiu toliau, o kai pastosiu begsiu tyrimu darytis, aciu tau palengvejo
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 13:20)
Sveikos, tikrai labai ramu cia. Tikriausiai jau issisemem.....
Del pupos, tai as nieko nesuprantu, tai kada tada tas AFS yra, jei prie APRC teigiamo nera....tai kam tada isvis tuos tyrimus daro
Cia turbut, kiek gydytoju, tiek nuomoniu.....o praktika parodys....
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 27, 14:14)
Sveikos, tikrai labai ramu cia. Tikriausiai jau issisemem.....
Del pupos, tai as nieko nesuprantu, tai kada tada tas AFS yra, jei prie APRC teigiamo nera....tai kam tada isvis tuos tyrimus daro
cia aisku sudetinga...
kiek as zinau tai AFS reiktu darytis ne veliau kaip 6 savaites po nestumo, as dariausi beveik 3 menesiai, tai rezultatai gali buti netikslus, tai darysiuos pakartotinius kai pastosiu, tada bus aisku, yra kas ar ne.
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 27, 14:39)
cia aisku sudetinga...
kiek as zinau tai AFS reiktu darytis ne veliau kaip 6 savaites po nestumo, as dariausi beveik 3 menesiai, tai rezultatai gali buti netikslus, tai darysiuos pakartotinius kai pastosiu, tada bus aisku, yra kas ar ne.
plius dar tai, kad jau dabar įsikirtau, kad idagnozuoja tiksliai pagal diagnostinius kriterijus, ir jei jų kažkiek neatitinki, tai ir diagnozės nėra. bet realiai - tai gydymas ir visa kita tai tas pats, niu ir kas kad tų trijų raidyčių neįrašo į diagnozę. kaip čia juodai jau 'juokavom', kad kol tirs kartus neįvyksta persileidimas, tol reiškia kraujas tavo dar netirštas....
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 27, 14:24)
plius dar tai, kad jau dabar įsikirtau, kad idagnozuoja tiksliai pagal diagnostinius kriterijus, ir jei jų kažkiek neatitinki, tai ir diagnozės nėra. bet realiai - tai gydymas ir visa kita tai tas pats, niu ir kas kad tų trijų raidyčių neįrašo į diagnozę. kaip čia juodai jau 'juokavom', kad kol tirs kartus neįvyksta persileidimas, tol reiškia kraujas tavo dar netirštas....
Pati įsitikinau, kad nelabai supranta ir nusišneka gydytojai dėl AFS.Jei jau ištraukia, kad blogai, kai APCR yra daugiau nei 120 s, o norma kai mažiau, kai 120 s ir panašiai, tai man jau baisu darosi Ir, kads sakai, kad geri aspiriną ir tyrimai bus netikslus, tai išeina, kad tai nieko tokio. Man jau baisu
Ne vienas gydytojas man nepaaiškino nnieko dėl AFS, tai aš liksiu prie R nuomonės, kad reik aspirino ir vaistukų,.
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 27, 15:34)
Ne vienas gydytojas man nepaaiškino nnieko dėl AFS, tai aš liksiu prie R nuomonės, kad reik aspirino ir vaistukų,.
Tai tau gerai dar, kad R. pasake. O del to anti beta2 nieko naujo nesuzinojai.....lyg pas reumatologe zadejai kazkada eiti?
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 27, 14:59)
Tai tau gerai dar, kad R. pasake. O del to anti beta2 nieko naujo nesuzinojai.....lyg pas reumatologe zadejai kazkada eiti?
Pasakė, kad šis rodiklis turi įtakos persileidimams Nežinau, ką apie ją galvot, nes sakė, kad APCR pas mane norma, nes pagal ją turi būti daugiau nei 120 s, tada yra blogai.O pagal viską tai yra blogasi, kai mažiau negu 120s.Nusišnekėjo juodai ir tiek. Arba kažko nepamatė ji, likau pasimetus. Dar ji prirašė krūvą tyrimų . Kaip supratau iš jos, tai šis rodiklis yra vienas iš tų, kurie parodo AFS būvimą.Nes pvz. tik teigiamas APCR rodo, kad yra tirštas kraujas, bet neparodo, kad yra AFS.