QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 21, 16:27)
Tikrai įdomu Gal kai pastave nebuvo dideli nuokrypiai, tai aspirinas viską ir pakoregavo, bet per 3 d. tai būtų labai jau greitai?
Manau, kad ir toliau gerk aspiriną, nes pastojus jau natūraliai kraujukas tirštesnis pasidaro
Manau, kad ir toliau gerk aspiriną, nes pastojus jau natūraliai kraujukas tirštesnis pasidaro
Na tikrai įdomiai Šiaip man asmeniškai aspirinas AKA antikūniams jokio poveikio nepadarė,dariausi šį tyr. keletą kartų,kai naudojau aspiriną ir,kai nenaudojau,tai atsakymas buvo beveik toks pat.
Beje iš įdomiosios AFS statistikos : pirmą kartą AFS tyr pasidariau Santariškėse-mažas nuokrypis AKA antikūnių,tada KMUK jų neužskaito ir daro pakartotinus - tyr atsakymas neigiamas,bet kadangi nesivystantys nėštumai,ant kojų išsiplėtusios venos,retkarčiais paskaudantys sąnariai -paskiria aspiriną sekančio nėštumo metu.Deja vėl nesivystantis,Santariškėse AKA antikūniai teigiami,o KMUK paskiria sekančio nėštumo metu aspiriną ir leidžiamus vaistukus.Taigi taip ir tiksliai neaišku pas mane yra AFS ar ne,tik buvo pasakyta,kad kartais būna kažkokios užslėptos formos,taigi gydymas vis tiek tas pats ....
Laimuže 509,man atrodo tikrai nieko blogo,kad gersi aspiriną,juo labiau,kad pas tave tyr buvo teigiami ,nes pas tave ir nuokrypis didesnis ,nei mano