Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 19, 09:38)
Pritariu tau  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir aš esu labai nusivylusi medikais. verysad.gif
Linkiu, kad kuo greičiau pasidarytum visus tyrimukus ir galėtum startuoti ir greitau sulauktum rezultato  nestuke.gif

Sveikutes,
aciu. Tau linkiu taip pat kuo greiciau patapti nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 11 19, 19:35)
Sveikutės mergaitės  4u.gif
Paskaitinėjus susidaro nuomonė,kad tikriausiai beveik nėra nė vienos,kuri nebūtų nenukentėjusi nuo gyd. abejingumo vienoje ar kitoje situacijoje,nuoskaudų daug...
Bet....ARTĖJA STEBUKLŲ METAS -KALĖDOS-  4u.gif  4u.gif  4u.gif Pabandykim naujus planus pradėti kurti  be nuoskaudų ,su didele viltim  4u.gif Juk mes visos kartu daug galim,padėsim viena kitai kuo galėsim,na ir ,jei reikės ,pasiskirsim tuos vaistus pačios  rolleyes.gif

Labai graziai ir nuosirdziai parasei 4u.gif

Tikrai mergaites, nusiteikime pozytyviai. Tuojau sventes - Stebuklu metas, pailsesime, atsipalaiduosime ir sulauksime savo mazyliu.
Visoms Jums to linkiu!

Papildyta:
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 11 19, 09:50)
Kiek teko aplankyti visokių gydytojų, tai esu patenkinta tik savo šeimos gydytoja  ir viena gydytoja Kauno Onkologiniam dispanserį, kurios tikrai stengiasi padėti žmogui, supranta ir rūpinasi. Ta gydytoja onkolginiam kai buvau tai pati visur suvedžiojo, papasakojo ką darysim, pasikalbėjom ir apie nepavykusiį IVF, taikarai super gydytoja  thumbup.gif  kad daugiau tokių būtų, deja daugumoje atvejų atsimuši į abejingumo sieną.
Penktadienį važiuosiu atsakymų pas hematologę į santarus, pažiūrėsiu ką ji man pasakys. Jei vėl pasakys kad neturiu AFS nes matai nedideli nukrypimai, tai tada jau nebežinau kur reiks eiti... Gal dar pas R., bent jau jis kažkokį gydymą paskirtų prieš planuojant pastoti ir pastojus  g.gif
Nes nuotaikos išvis  verysad.gif  kai sulauksiu mmm sakiau bėgsiu derintis dėl IVF su šaldytais, bet kai paskaičiavau tai papuls ant naujametinių švenčių visos procedūros, tikriausiai nukels dar vėliau... o ir pastojimo procentas su šaldytais, vos ne nulinis, tai išvis nuotaikos sušiktos prieš šventes  verysad.gif
Na dovanokit merginos kad taip liūdnai rašau...

Laimuze,

viskas bus ok. Darai viska ka gali ir tau tikrai pavyks. Svarbiausia siekti savo tikslo, neabejoti ir pamatysi, tikrai pavyks.

Neliudek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 20, 09:18)
Svarbiausia siekti savo tikslo, neabejoti ir pamatysi, tikrai pavyks.

Pritariu drinks_cheers.gif
Mergaites, pasidalinkit ispudziais po vizitu pas gydytojus, nors ir kiekvienas atvejis skirtingas, bet kazkaip atsirenki informacija ir prisitaikai sau.... mirksiukas.gif
O Kaledu, tai as irgi laukiu... newyear.gif Nauji Metai - naujos viltys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 19, 19:35)
Sveikutės mergaitės  4u.gif
Paskaitinėjus susidaro nuomonė,kad tikriausiai beveik nėra nė vienos,kuri nebūtų nenukentėjusi nuo gyd. abejingumo vienoje ar kitoje situacijoje,nuoskaudų daug...
Bet....ARTĖJA STEBUKLŲ METAS -KALĖDOS-  4u.gif  4u.gif  4u.gif Pabandykim naujus planus pradėti kurti  be nuoskaudų ,su didele viltim  4u.gif Juk mes visos kartu daug galim,padėsim viena kitai kuo galėsim,na ir ,jei reikės ,pasiskirsim tuos vaistus pačios  rolleyes.gif

gražūs tavo žodžiai 4u.gif wub.gif wub.gif labai tikiuosi, kad kalėdos pateiks nuostabų stebuklą wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 20, 09:54)
Pritariu drinks_cheers.gif
Mergaites, pasidalinkit ispudziais po vizitu pas gydytojus, nors ir kiekvienas atvejis skirtingas, bet kazkaip atsirenki informacija ir prisitaikai sau.... mirksiukas.gif
O Kaledu, tai as irgi laukiu... newyear.gif Nauji Metai - naujos viltys biggrin.gif

na as eisiu kita savaite pas gine, galesiu pasakyti jos nuomone, seimos gydytojai pati pasakiau, tai ji pritare man doh.gif pati nieko labai nesake, tia nesupratau zino ji apie AFS ar ne ax.gif
Atsakyti
As tai visai noreciau susirast nors viena palaikanti gydytoja, kuris nors kazka zino apie AFS (ar jis yra, ar nera mano atveju). Tiesa, R. pasake, kad nera, bet man kyla abejones del jo...Man kazkaip ramiau butu, kad nepiktnaudziauju vaistais. O siaip, tai jau pradejau aspirina gert, kaip sakoma profilaktiskai gal nepakenks, o kai pastosiu, tai ziuresim, jei nereikia (bet niekas sito matyt tiksliai nepasakys), juk galima bet kada nutraukti. O aspirinas, tai kazi dabar gal per daug to kraujo nesuskystins, jei tarkim jo nereikia g.gif Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 20 lapkričio 2008 - 10:33
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 20, 11:26)
As tai visai noreciau susirast nors viena palaikanti gydytoja, kuris nors kazka zino apie AFS (ar jis yra, ar nera mano atveju). Tiesa, R. pasake, kad nera, bet man kyla abejones del jo...Man kazkaip ramiau butu, kad nepiktnaudziauju vaistais. O siaip, tai jau pradejau aspirina gert, kaip sakoma profilaktiskai gal nepakenks, o kai pastosiu, tai ziuresim, jei nereikia (bet niekas sito matyt tiksliai nepasakys), juk galima bet kada nutraukti. O aspirinas, tai kazi dabar gal per daug to kraujo nesuskystins, jei tarkim jo nereikia  g.gif Ka manot?

man gydytoja sake, nieko blogo nepadarys, kraujo tikrai neperskystins, va su leidziamais jau kitaip. reikia laikytis normu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 20, 10:26)
As tai visai noreciau susirast nors viena palaikanti gydytoja, kuris nors kazka zino apie AFS (ar jis yra, ar nera mano atveju). Tiesa, R. pasake, kad nera, bet man kyla abejones del jo...Man kazkaip ramiau butu, kad nepiktnaudziauju vaistais. O siaip, tai jau pradejau aspirina gert, kaip sakoma profilaktiskai gal nepakenks, o kai pastosiu, tai ziuresim, jei nereikia (bet niekas sito matyt tiksliai nepasakys), juk galima bet kada nutraukti. O aspirinas, tai kazi dabar gal per daug to kraujo nesuskystins, jei tarkim jo nereikia  g.gif Ka manot?

Kai pastosi kraujas truputėlį patirštės net ir geriant aspiriną. Siūlyčiau pastojus pasidaryti kraujo krešumo tyrimus, jei nebus kraujas per skystas tai ir toliau sau gerk aspiriiną, vadinasi jis tikrai nekenkia, o greičiausiai ir padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 20, 17:18)
Kai pastosi kraujas truputėlį patirštės net ir geriant aspiriną. Siūlyčiau pastojus pasidaryti kraujo krešumo tyrimus, jei nebus kraujas per skystas tai ir toliau sau gerk aspiriiną, vadinasi jis tikrai nekenkia, o greičiausiai ir padeda  4u.gif

Tikrai nėštumo metu kraujukas patirštėja,neseniai dariausi krešėjimo rodiklius,tai kaip ir skystokas kraujukas,geriu aspiriną jau trečias mėnuo,o ,kai pastosiu irgi reikės pasitikrinti,nes,kai praetą kartą buvau pastojusi,tai kraujukas po truputį tirštėjo,dėl ko ir buvo labai neramu ...
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 20, 08:18)

Papildyta:
Laimuze,

viskas bus ok.  Darai viska ka gali ir tau tikrai pavyks. Svarbiausia siekti savo tikslo, neabejoti ir pamatysi, tikrai pavyks.

Neliudek  4u.gif

Ačiū mergyt už palaikymą, kaip gerai kad jūs esat visos, kad gali pasipasakot ir būsi suprasta, ačiū jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip artėja stebuklų metas newyear.gif reikia tikėti kad stebuklai aplankys mus visas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 20, 19:52)
Tikrai nėštumo metu kraujukas patirštėja,neseniai dariausi krešėjimo rodiklius,tai kaip ir skystokas kraujukas,geriu aspiriną jau trečias mėnuo,o ,kai pastosiu irgi reikės pasitikrinti,nes,kai praetą kartą buvau pastojusi,tai kraujukas  po truputį tirštėjo,dėl ko ir buvo labai neramu ...

g.gif tai jeigu kraujas jau turi tokia savybe, nestumo metu tirsteti, tai cia vos ne privalomas tyrimas turetu buti, bet kazkodel tokio niekas nedaro. As, kai pirma karta laukiausi, tai net nezinojau, kad tas kraujukas tirsteja. Seimos gydytoja sake, kad tas tirstumas kinta....viena diena jis gali buti ant ribos, kita skystesnis, cia juos tada daznai reikia daryti (SPA ir INR), kad issiaiskintum tikra padeti. Mano SPA buvo arciau zemutines ribos (kai neseniai dariausi), bet i normas tilpo ir gyd. sake, kad viskas gerai. O kaip ten nestumo metu buvo, tai neaisku, butinai reiks pasidaryti.
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Labukas, na va grįžau iš hematologės ir visai pasimečiau po visų tyrimų rezultatų, dabar gailiuosi kad gėriau aspiriną, nes rezultatų nesuprasi. Atsakymas: AFS NĖRA. O rezultatai tokie:
2008.09.10 (daryta KMUK)
Antikūniai prieš kardiolipiną 35 GPL/ml (norma iki 19)
2008.11.11 (daryta santariskese)
Antikūniai prieš kardiolipiną 0,909 teigiamas (norma iki 0,902)
2008.11.14 (daryta sanatriskėse)
Antikūniai prieš kardiolipiną - neigiama
Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA) (opt.t.) - 0,663
Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA) ribinė reikšmė (opt.t) - 0,755
normų jokių neprašyta sad.gif
O čia APC-R rezultatai:
APC-R rezultatas - 117,2 (norma <120)
APC-R rezultatas - 149,4 (norma <120)

Aspiriną geriu nuo 10.31 d. Tai taip išeina aspirinas pakoregavo ir AFS jau kaip ir nėra. Tik man labai įdomu kaip taip per tris dienas pasikeitė AKA ir APC-R rezultatai, ypač APC-R g.gif

Na bet aspiriną aš gersiu ir toliau, manau tikrai nepamaišys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 21 lapkričio 2008 - 14:55
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 11 21, 14:50)
Labukas, na va grįžau iš hematologės ir visai pasimečiau po visų tyrimų rezultatų, dabar gailiuosi kad gėriau aspiriną, nes rezultatų nesuprasi. Atsakymas: AFS NĖRA. O rezultatai tokie:
2008.09.10 (daryta KMUK)
Antikūniai prieš kardiolipiną 35 GPL/ml (norma iki 19)
Antikūniai prieš kardiolipiną 0,909 teigiamas (norma iki 0,902)
Antikūniai prieš kardiolipiną - neigiama
Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA) (opt.t.) - 0,663
Antikūniai prieš kardiolipiną (AKA) ribinė reikšmė (opt.t) - 0,755
normų jokių neprašyta sad.gif
O čia APC-R rezultatai:
APC-R rezultatas - 117,2 (norma <120)
APC-R rezultatas - 149,4 (norma <120)

Aspiriną geriu nuo 10.31 d. Tai taip išeina aspirinas pakoregavo ir AFS jau kaip ir nėra. Tik man labai įdomu kaip taip per tris dienas pasikeitė AKA ir APC-R rezultatai, ypač APC-R  g.gif

Na bet aspiriną aš gersiu ir toliau, manau tikrai nepamaišys  ax.gif

Tikrai įdomu g.gif Gal kai pastave nebuvo dideli nuokrypiai, tai aspirinas viską ir pakoregavo, bet per 3 d. tai būtų labai jau greitai? g.gif
Manau, kad ir toliau gerk aspiriną, nes pastojus jau natūraliai kraujukas tirštesnis pasidaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 21, 16:27)
Tikrai įdomu g.gif Gal kai pastave nebuvo dideli nuokrypiai, tai aspirinas viską ir pakoregavo, bet per 3 d. tai būtų labai jau greitai? g.gif
Manau, kad ir toliau gerk aspiriną, nes pastojus jau natūraliai kraujukas tirštesnis pasidaro  ax.gif

na tikrai idomiai, per 3 dienas neturetu pasikeisti, bet
(APC-R rezultatas - 117,2 (norma <120)) atrodo labai arti normos, gal uzteko tokio trumpo laiko? g.gif
Atsakyti