QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 19, 09:38)
Pritariu tau
Ir aš esu labai nusivylusi medikais.
Linkiu, kad kuo greičiau pasidarytum visus tyrimukus ir galėtum startuoti ir greitau sulauktum rezultato
Ir aš esu labai nusivylusi medikais.
Linkiu, kad kuo greičiau pasidarytum visus tyrimukus ir galėtum startuoti ir greitau sulauktum rezultato
Sveikutes,
aciu. Tau linkiu taip pat kuo greiciau patapti
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 11 19, 19:35)
Sveikutės mergaitės
Paskaitinėjus susidaro nuomonė,kad tikriausiai beveik nėra nė vienos,kuri nebūtų nenukentėjusi nuo gyd. abejingumo vienoje ar kitoje situacijoje,nuoskaudų daug...
Bet....ARTĖJA STEBUKLŲ METAS -KALĖDOS- Pabandykim naujus planus pradėti kurti be nuoskaudų ,su didele viltim Juk mes visos kartu daug galim,padėsim viena kitai kuo galėsim,na ir ,jei reikės ,pasiskirsim tuos vaistus pačios
Paskaitinėjus susidaro nuomonė,kad tikriausiai beveik nėra nė vienos,kuri nebūtų nenukentėjusi nuo gyd. abejingumo vienoje ar kitoje situacijoje,nuoskaudų daug...
Bet....ARTĖJA STEBUKLŲ METAS -KALĖDOS- Pabandykim naujus planus pradėti kurti be nuoskaudų ,su didele viltim Juk mes visos kartu daug galim,padėsim viena kitai kuo galėsim,na ir ,jei reikės ,pasiskirsim tuos vaistus pačios
Labai graziai ir nuosirdziai parasei
Tikrai mergaites, nusiteikime pozytyviai. Tuojau sventes - Stebuklu metas, pailsesime, atsipalaiduosime ir sulauksime savo mazyliu.
Visoms Jums to linkiu!
Papildyta:
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 11 19, 09:50)
Kiek teko aplankyti visokių gydytojų, tai esu patenkinta tik savo šeimos gydytoja ir viena gydytoja Kauno Onkologiniam dispanserį, kurios tikrai stengiasi padėti žmogui, supranta ir rūpinasi. Ta gydytoja onkolginiam kai buvau tai pati visur suvedžiojo, papasakojo ką darysim, pasikalbėjom ir apie nepavykusiį IVF, taikarai super gydytoja kad daugiau tokių būtų, deja daugumoje atvejų atsimuši į abejingumo sieną.
Penktadienį važiuosiu atsakymų pas hematologę į santarus, pažiūrėsiu ką ji man pasakys. Jei vėl pasakys kad neturiu AFS nes matai nedideli nukrypimai, tai tada jau nebežinau kur reiks eiti... Gal dar pas R., bent jau jis kažkokį gydymą paskirtų prieš planuojant pastoti ir pastojus
Nes nuotaikos išvis kai sulauksiu mmm sakiau bėgsiu derintis dėl IVF su šaldytais, bet kai paskaičiavau tai papuls ant naujametinių švenčių visos procedūros, tikriausiai nukels dar vėliau... o ir pastojimo procentas su šaldytais, vos ne nulinis, tai išvis nuotaikos sušiktos prieš šventes
Na dovanokit merginos kad taip liūdnai rašau...
Penktadienį važiuosiu atsakymų pas hematologę į santarus, pažiūrėsiu ką ji man pasakys. Jei vėl pasakys kad neturiu AFS nes matai nedideli nukrypimai, tai tada jau nebežinau kur reiks eiti... Gal dar pas R., bent jau jis kažkokį gydymą paskirtų prieš planuojant pastoti ir pastojus
Nes nuotaikos išvis kai sulauksiu mmm sakiau bėgsiu derintis dėl IVF su šaldytais, bet kai paskaičiavau tai papuls ant naujametinių švenčių visos procedūros, tikriausiai nukels dar vėliau... o ir pastojimo procentas su šaldytais, vos ne nulinis, tai išvis nuotaikos sušiktos prieš šventes
Na dovanokit merginos kad taip liūdnai rašau...
Laimuze,
viskas bus ok. Darai viska ka gali ir tau tikrai pavyks. Svarbiausia siekti savo tikslo, neabejoti ir pamatysi, tikrai pavyks.
Neliudek