Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 17, 16:15)
Dar nezinau, bet gal ir nebeisiu.....su tokiais mano rodikliais (kai tik anti beta2 nedaug nukrype ir vienas nesivystantis) gali buti per mazai irodymu, kad jau reikia gydymo, as taip manau....Kai cia pasiskaitau, tai niekas nezino (nei reumatologai, nei hematologai). Tai ka pasakys..., tik pinigus paims, nes uzsiregistravau i privacia klinika (Grybo g.), nelauksiu gi as priemimo i Santarus vasario menesiui doh.gif

Pinigai tikrai nemazi uz tyrimus, konsultacijas ir t.t. As taip pat uzsirasiau pas hematologe i Grybo g., nes niekur kitur neimanoma anksciau priemima gauti. Tai ir tai tik gruodzio 30 dienai. Bet eisiu. Mano atveju manau, kad kazkas su tuo kraujuku ne taip. Gal kokiu papapildomu tyrimuku padarys. Niu labai noriu tiketi, kad kazka suzinosiu ir info man pades.

Sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 11 17, 21:09)
Karvute  4u.gif Dabar, iš šono žiūrint, tikrai gali daug kas pasakyti,kad tu buvai labai drąsi,bet ne visos mergaitės žino,ką tu turėjai praeiti,kad sulauktum savo stebukliuko  wub.gif  Man atrodo niekam to nelinkėtum,kiek buvo abejonių bei baimių,kiek ašarėlių...geriau nebeprisiminti ir džiaugtis  tuo ką dabar turi - savo nuostabų SŪNAITĖLĮ  wub.gif  wub.gif ESI DRĄSI IR NUOSTABI MOTERIS IR MAMYTĖ  4u.gif  4u.gif

Karvute,

as irgi prisidedu prie saudos zodziu. Dziaugiames uz tave ir tavo seimynele ir dekoju tau, kad daliniesi savo patirtimi ir ikvepi mus nepasiduoti ir laukti savo stebukliuku 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 11 17, 18:11)
Sveikute  4u.gif
Pas hematologą tikrai verta nueiti,juk nieko neprarasi.Aš kai nusinešiau savo AFS tyr atsakymus,tai hematologas pareiškė,kad jokio AFS pas mane nėra ,bet ,kai pasakiau apie savo nesivystančius nėštumus,tai pėmė kraujuką dar kažkokiems krešumo rodikliams,kurių nedarė nei Kaune,nei Vilniuje,sakė tai irgi gali įtakoti nesivystantiems,o gydymas ,kaip supratau,toks pat.

Sveikute,
va as irgi tikiuosi, kad padarys kokius papildomus tyrimus ir paziures kas ten su mano tuo krauju. Kazkaip jauciu, kad jis cia mano bedu kaltininkas.
Kai turejau problemu su sirdele, geriau 3-4 men orfarina, tai jau labai sunkiai man tas kraujas skystinosi, konsultavausi su kardiologe ka toliau daryti ir kiek man jo reiks gerti, tai ji pagerk kiek paskyre ligoninej ir vsio. Tai dabar pergyvenu kaip cia toliau bus g.gif Kad tas kraujukas neuztrombuoti kraujagysliu ir taip pas mane didele varikoze vienos kojos ir galvos skausmai dazni. Zodziu, dabar visos mano viltys i hematologe !
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 18, 09:34)
Zodziu, dabar visos mano viltys i hematologe !

Kad tik padetu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 17, 21:09)
Karvute  4u.gif Dabar, iš šono žiūrint, tikrai gali daug kas pasakyti,kad tu buvai labai drąsi,bet ne visos mergaitės žino,ką tu turėjai praeiti,kad sulauktum savo stebukliuko  wub.gif  Man atrodo niekam to nelinkėtum,kiek buvo abejonių bei baimių,kiek ašarėlių...geriau nebeprisiminti ir džiaugtis  tuo ką dabar turi - savo nuostabų SŪNAITĖLĮ  wub.gif  wub.gif ESI DRĄSI IR NUOSTABI MOTERIS IR MAMYTĖ  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif super thumbup.gif pasisakymas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 18, 09:34)

Sveikute,
va as irgi tikiuosi, kad padarys kokius papildomus tyrimus ir paziures kas ten su mano tuo krauju. Kazkaip jauciu, kad jis cia mano bedu kaltininkas.
Kai turejau problemu su sirdele, geriau 3-4 men orfarina, tai jau labai sunkiai man tas kraujas skystinosi, konsultavausi su kardiologe ka toliau daryti ir kiek man jo reiks gerti, tai ji pagerk kiek paskyre ligoninej ir vsio. Tai dabar pergyvenu kaip cia toliau bus  g.gif  Kad tas kraujukas neuztrombuoti kraujagysliu ir taip pas mane didele varikoze vienos kojos ir galvos skausmai dazni. Zodziu, dabar visos mano viltys i hematologe !

Gaila,kad neatkreipiau dėmesio,kokius papildomus tyr ant lapelio man surašė hematologas,bet einu pas jį gruodžio pradžioje,tai būtinai prasinešiu po vizitacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 17, 20:09)

aciu, katin, tik dabar mastau kai prisiruosiu 3 karta pastoti, gal be fraxi nezirikuosiu. vien aspirinas gerai, ale taip matau saugiau g.gif tuolab, kad susileidau viena doze pati sau, jokios problemos neizvelgiau (po to mirksiukas.gif )

QUOTE(Endra @ 2008 11 18, 08:34)
Karvute,

as irgi prisidedu prie saudos zodziu. Dziaugiames uz tave ir tavo seimynele ir dekoju tau, kad daliniesi savo patirtimi ir ikvepi mus nepasiduoti ir laukti savo stebukliuku  4u.gif

na aciu, zinome, bet patikekit, esu gan nusivilusi medicina ir medikais. tiesiog kuom galiu tuom visada padesiu, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 11 18, 18:57)
aciu, katin, tik dabar mastau kai prisiruosiu 3 karta pastoti, gal be fraxi nezirikuosiu. vien aspirinas gerai, ale taip matau saugiau g.gif tuolab, kad susileidau viena doze pati sau, jokios problemos neizvelgiau (po to mirksiukas.gif )
na aciu, zinome, bet patikekit, esu gan nusivilusi medicina ir medikais. tiesiog kuom galiu tuom visada padesiu,  4u.gif

smagu, kad bent cia turim su kuom pasikonsultuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 18, 16:51)
Gaila,kad neatkreipiau dėmesio,kokius papildomus tyr ant lapelio man surašė hematologas,bet einu pas jį gruodžio pradžioje,tai būtinai prasinešiu po vizitacijos  4u.gif

Sveikute,

butu super, kad paziuretum. AS eisiu gruodzio 30 diena.
Lauksim ziniu is taves ir tikekimes, kad geru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 11 18, 18:57)
na aciu, zinome, bet patikekit, esu gan nusivilusi medicina ir medikais. tiesiog kuom galiu tuom visada padesiu,  4u.gif

As taip pat nusivylusi medikais. Praejau didziausias kancias kol man sirdele sutvarke ir tai pati turejau pasirinkti ar darytis procedura ar ne (ten tokia kaip mini operacija, bet viska maciau ir jauciau, baisu.......). Laukiau eilej net 2 menesius, kol papuoliau pas profesoriu. O po to jie abejingai dar aiskina, kur buvote anksciau galejo ir visai blogai baigtis. Zodziu... DAbar su nestumais vel per visokius daktarus varineji, kol pas juos pakliuni, kol eile atstovi.Kol ka suzinai ir galeiausia pati turi pasirinkti sau gydyma. Kazkas baisaus. Jau nenoriu ju visai matyti ir girdeti. Bet taip noriu lialiaus, kad negaliu nurimti. DAr net menesis nepraejo po abrazijos, bet as nerimstu ir noriu kuo greiciau pasidaryti visus tyrimukus ir i starta. Kazkaip jau ir dabar pasiruosus, bet kad mazai laiko dar praejo.

Puiku, kad bent jau yr atoks forumas ir merginos draugiskai ir maloniai bendrauja. Pataria ir padeda viena kitoms. Super drinks_cheers.gif

Sekmes Jums visoms, mums tikrai pasiseks ir tikiu, kad greitu laiku visos persikraustysim i nestukiu pasnekesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 19, 08:27)
Sveikute,

Lauksim ziniu is taves ir tikekimes, kad geru  4u.gif
Papildyta:
As taip pat nusivylusi medikais. Praejau didziausias kancias kol man sirdele sutvarke ir tai pati turejau pasirinkti ar darytis procedura ar ne (ten tokia kaip mini operacija, bet viska maciau ir jauciau, baisu.......). Laukiau eilej net 2 menesius, kol papuoliau pas profesoriu. O po to jie abejingai dar aiskina, kur buvote anksciau galejo ir visai blogai baigtis. Zodziu... DAbar su nestumais vel per visokius daktarus varineji, kol pas juos pakliuni, kol eile atstovi.Kol ka suzinai ir galeiausia pati turi pasirinkti sau gydyma. Kazkas baisaus. Jau nenoriu ju visai matyti ir girdeti. Bet taip noriu lialiaus, kad negaliu nurimti. DAr net menesis nepraejo po abrazijos, bet as nerimstu ir noriu kuo greiciau pasidaryti visus tyrimukus ir i starta. Kazkaip jau ir dabar pasiruosus, bet kad mazai laiko dar praejo.

Puiku, kad bent jau yr atoks forumas ir merginos draugiskai ir maloniai bendrauja. Pataria ir padeda viena kitoms. Super  drinks_cheers.gif

Sekmes Jums visoms, mums tikrai pasiseks ir tikiu, kad greitu laiku visos persikraustysim i nestukiu pasnekesius  4u.gif

Pritariu tau thumbup.gif thumbup.gif
Ir aš esu labai nusivylusi medikais. verysad.gif
Linkiu, kad kuo greičiau pasidarytum visus tyrimukus ir galėtum startuoti ir greitau sulauktum rezultato nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 19, 08:27)
Sveikute,

Lauksim ziniu is taves ir tikekimes, kad geru  4u.gif
Papildyta:

Puiku, kad bent jau yr atoks forumas ir merginos draugiskai ir maloniai bendrauja. Pataria ir padeda viena kitoms. Super  drinks_cheers.gif

Sekmes Jums visoms, mums tikrai pasiseks ir tikiu, kad greitu laiku visos persikraustysim i nestukiu pasnekesius  4u.gif

Kiek teko aplankyti visokių gydytojų, tai esu patenkinta tik savo šeimos gydytoja ir viena gydytoja Kauno Onkologiniam dispanserį, kurios tikrai stengiasi padėti žmogui, supranta ir rūpinasi. Ta gydytoja onkolginiam kai buvau tai pati visur suvedžiojo, papasakojo ką darysim, pasikalbėjom ir apie nepavykusiį IVF, taikarai super gydytoja thumbup.gif kad daugiau tokių būtų, deja daugumoje atvejų atsimuši į abejingumo sieną.
Penktadienį važiuosiu atsakymų pas hematologę į santarus, pažiūrėsiu ką ji man pasakys. Jei vėl pasakys kad neturiu AFS nes matai nedideli nukrypimai, tai tada jau nebežinau kur reiks eiti... Gal dar pas R., bent jau jis kažkokį gydymą paskirtų prieš planuojant pastoti ir pastojus g.gif
Nes nuotaikos išvis verysad.gif kai sulauksiu mmm sakiau bėgsiu derintis dėl IVF su šaldytais, bet kai paskaičiavau tai papuls ant naujametinių švenčių visos procedūros, tikriausiai nukels dar vėliau... o ir pastojimo procentas su šaldytais, vos ne nulinis, tai išvis nuotaikos sušiktos prieš šventes verysad.gif
Na dovanokit merginos kad taip liūdnai rašau...
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 19, 09:27)
As taip pat nusivylusi medikais. Praejau didziausias kancias kol man sirdele sutvarke ir tai pati turejau pasirinkti ar darytis procedura ar ne (ten tokia kaip mini operacija, bet viska maciau ir jauciau, baisu.......). Laukiau eilej net 2 menesius, kol papuoliau pas profesoriu. O po to jie abejingai dar aiskina, kur buvote anksciau galejo ir visai blogai baigtis. Zodziu...

net neprimink su tais "kur jūs anksčiau buvote"... doh.gif
dėdė sunkiai sirgo, irgi su širdim, operacijai užrašė po N mėnesių, sako, kitaip neįmanoma. jis ne didmiesty gyvena, kai pasijuto visai blogai, nueina į poliklininką, tai jam paskyrė širdies echoskopiją... po mėnesio doh.gif doh.gif
po kelių dienų jau jis galvojo nebesulauks nieko, skubiai vežė žmona į Vilnių, per visus įmanomus pažįstamų pažįstamus pakliuvo pas chirurgą, kuris sakė gali po mėnesio operuot, o kai apžiūrėjo, po po kelių dienų išoperavo. irgi - "kur jūs buvot anksčiau?"...
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif
Paskaitinėjus susidaro nuomonė,kad tikriausiai beveik nėra nė vienos,kuri nebūtų nenukentėjusi nuo gyd. abejingumo vienoje ar kitoje situacijoje,nuoskaudų daug...
Bet....ARTĖJA STEBUKLŲ METAS -KALĖDOS- 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pabandykim naujus planus pradėti kurti be nuoskaudų ,su didele viltim 4u.gif Juk mes visos kartu daug galim,padėsim viena kitai kuo galėsim,na ir ,jei reikės ,pasiskirsim tuos vaistus pačios rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas girdejote apie zmogaus papilomaxozes virusa?
Atsakyti