QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 17, 16:15)
Dar nezinau, bet gal ir nebeisiu.....su tokiais mano rodikliais (kai tik anti beta2 nedaug nukrype ir vienas nesivystantis) gali buti per mazai irodymu, kad jau reikia gydymo, as taip manau....Kai cia pasiskaitau, tai niekas nezino (nei reumatologai, nei hematologai). Tai ka pasakys..., tik pinigus paims, nes uzsiregistravau i privacia klinika (Grybo g.), nelauksiu gi as priemimo i Santarus vasario menesiui
Pinigai tikrai nemazi uz tyrimus, konsultacijas ir t.t. As taip pat uzsirasiau pas hematologe i Grybo g., nes niekur kitur neimanoma anksciau priemima gauti. Tai ir tai tik gruodzio 30 dienai. Bet eisiu. Mano atveju manau, kad kazkas su tuo kraujuku ne taip. Gal kokiu papapildomu tyrimuku padarys. Niu labai noriu tiketi, kad kazka suzinosiu ir info man pades.
Sekmes tau
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 11 17, 21:09)
Karvute Dabar, iš šono žiūrint, tikrai gali daug kas pasakyti,kad tu buvai labai drąsi,bet ne visos mergaitės žino,ką tu turėjai praeiti,kad sulauktum savo stebukliuko Man atrodo niekam to nelinkėtum,kiek buvo abejonių bei baimių,kiek ašarėlių...geriau nebeprisiminti ir džiaugtis tuo ką dabar turi - savo nuostabų SŪNAITĖLĮ ESI DRĄSI IR NUOSTABI MOTERIS IR MAMYTĖ
Karvute,
as irgi prisidedu prie saudos zodziu. Dziaugiames uz tave ir tavo seimynele ir dekoju tau, kad daliniesi savo patirtimi ir ikvepi mus nepasiduoti ir laukti savo stebukliuku
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 11 17, 18:11)
Sveikute
Pas hematologą tikrai verta nueiti,juk nieko neprarasi.Aš kai nusinešiau savo AFS tyr atsakymus,tai hematologas pareiškė,kad jokio AFS pas mane nėra ,bet ,kai pasakiau apie savo nesivystančius nėštumus,tai pėmė kraujuką dar kažkokiems krešumo rodikliams,kurių nedarė nei Kaune,nei Vilniuje,sakė tai irgi gali įtakoti nesivystantiems,o gydymas ,kaip supratau,toks pat.
Pas hematologą tikrai verta nueiti,juk nieko neprarasi.Aš kai nusinešiau savo AFS tyr atsakymus,tai hematologas pareiškė,kad jokio AFS pas mane nėra ,bet ,kai pasakiau apie savo nesivystančius nėštumus,tai pėmė kraujuką dar kažkokiems krešumo rodikliams,kurių nedarė nei Kaune,nei Vilniuje,sakė tai irgi gali įtakoti nesivystantiems,o gydymas ,kaip supratau,toks pat.
Sveikute,
va as irgi tikiuosi, kad padarys kokius papildomus tyrimus ir paziures kas ten su mano tuo krauju. Kazkaip jauciu, kad jis cia mano bedu kaltininkas.
Kai turejau problemu su sirdele, geriau 3-4 men orfarina, tai jau labai sunkiai man tas kraujas skystinosi, konsultavausi su kardiologe ka toliau daryti ir kiek man jo reiks gerti, tai ji pagerk kiek paskyre ligoninej ir vsio. Tai dabar pergyvenu kaip cia toliau bus Kad tas kraujukas neuztrombuoti kraujagysliu ir taip pas mane didele varikoze vienos kojos ir galvos skausmai dazni. Zodziu, dabar visos mano viltys i hematologe !