Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 17, 11:50)
Taigi mergaites cia jau rase, kad nuo svorio priklauso.....Kiek pamenu, tai sita norma iki 70 kg.

kiek atsimenu rase del aspirino, o del leidziamu neradau, tai uzklausiau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 14, 20:39)
Atrado ir man AFS mažą nukrypimą AKA antikūnių,paskyrė tik aspiriną  ....deja    verysad.gif Mergaitės mane pamena ,mes kartu su Karvute buvom pastojusios ir tik su aspirinu ...kaip ji sakė tai tarsi laimingas bilietukas ...

Tikrai uzjauciu, bet......Karvutei buvo tik anti beta2 nukrype (kaip ir man), o tau AKA, tai gal del to ir nepavyko.....Tai gerai, kad nors dabar jau patvirtino, kad reikia pilno gydymo. As irgi tik su aspirinu zadu bandyt.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 17 lapkričio 2008 - 12:25
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 17, 10:36)
g.gif tai gal tikrai nuo svorio  g.gif

mano nestumo pabaigoje svoris buvo 85 liepe pirkti fraxi 0.3
pradzioje buvo 68

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 17, 12:21)
Tikrai uzjauciu, bet......Karvutei buvo tik anti beta2 nukrype (kaip ir man), o tau AKA, tai gal del to ir nepavyko.....Tai gerai, kad nors dabar jau patvirtino, kad reikia pilno gydymo. As irgi tik su aspirinu zadu bandyt.... ax.gif

g.gif yes tik beta2
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 11 17, 13:54)
mano nestumo pabaigoje svoris buvo 85 liepe pirkti fraxi 0.3
pradzioje buvo 68
g.gif yes tik beta2

o tu pradzioje 0.2 leidaisi?
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 17, 14:50)

Karvute gi cia pasakojo savo istorija, kad jai tik su aspirinu pavyko......Cia gal tokia doze jai siule, jei butu reikeje leistis (na bet gal ji geriau pakomentuos.... blush2.gif ). As tik atsimenu, ka ji rase, nes mano atvejis panasus....
Is tikruju, tai blogai, kai nera mediku, kurie normaliai viska paaiskintu nuo...iki.
Siaip tai, daug kur raso (cia as bendrai apie vaistus), kad svetimo atvejo nereiketu prisitaikyti sau, nes kiekvienas atvejis yra individualus ir jei vienam tie patys vaistai tinka, kitam gali netikti. Bet, tai ka daryti, jei niekas nieko nezino doh.gif Kad ir tas aspirinas, juk atrodo toks nekaltas vaistas, o pvz. turint skrandzio problemu jo vartoti negalima......(cia siaip tokie pamastymai). As tik prisimenu savo pirmaji nestuma, kai nebuvo jokiu problemu, negeriau jokiu vaistu, tik kad pilvukas didejo ir tiek...buvo thumbup.gif Tai dabar ir baisu del visko, svarbiausia, kad vaikeliui nepakenkti, o mes tai isgyvensim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 17 lapkričio 2008 - 15:16
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 17, 14:58)
Karvute, gi cia pasakojo savo istorija, kad jai tik su aspirinu pavyko......Cia gal tokia doze jai siule, jei butu reikeje leistis (na bet gal ji geriau pakomentuos.... blush2.gif ). As tik atsimenu, ka ji rase, nes mano atvejis panasus....
Is tikruju, tai blogai, kai nera mediku, kurie normaliai viska paaiskintu nuo...iki.
Siaip tai, daug kur raso (cia as bendrai apie vaistus), kad svetimo atvejo nereiketu prisitaikyti sau, nes kiekvienas atvejis yra individualus ir jei vienam tie patys vaistai tinka, kitam gali netikti. Bet, tai ka daryti, jei niekas nieko nezino doh.gif Kad ir tas aspirinas, juk atrodo toks nekaltas vaistas, o pvz. turint skrandzio problemu jo vartoti negalima......(cia siaip tokie pamastymai). As tik prisimenu savo pirmaji nestuma, kai nebuvo jokiu problemu, negeriau jokiu vaistu, tik kad pilvukas didejo ir tiek...buvo  thumbup.gif Tai dabar ir baisu del visko, svarbiausia, kad vaikeliui nepakenkti, o mes tai isgyvensim mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif Teisi šimtu procentų mirksiukas.gif mes tai tikrai viską kaip nors išgyvensim, o didžiausias rūpestis ir baimė, kad vaikeliui būtų viskas gerai ir, kad jam nepakenkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 17, 13:21)

Pas mane taip pat tik kaip ir pas tave ir Karvute anti beta 2 teigiamas, tai pradzioj ginekol liepe gerti aspirina, o kai pastojau is karto leidausi vaistus. Bet to laimingo bilieto kaip Karvute neistraukiau..........
Dabar ieskosiu kitu nesivystancio nestumo priezasciu. Cia kaip kam . Daug kas ir nuo organizmo priklauso.

Tikrai sunku surasti sprendima, kai tiek daug gydytoju nuomoniu ir jokio konkretumo. Zadejau vaziuoti pas A, bet manau, kad ir jis nieko naujo man nepasakys. Ginekol man pares siuntima pas hematologe. DAr pas ja tikrai nueisiu. Gal ka pasakys. O tu jau pas hematologe nezadi eiti?

Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 17, 15:58)
Karvute, gi cia pasakojo savo istorija, kad jai tik su aspirinu pavyko......Cia gal tokia doze jai siule, jei butu reikeje leistis (na bet gal ji geriau pakomentuos.... blush2.gif ). As tik atsimenu, ka ji rase, nes mano atvejis panasus....
Siaip tai, daug kur raso (cia as bendrai apie vaistus), kad svetimo atvejo nereiketu prisitaikyti sau, nes kiekvienas atvejis yra individualus ir jei vienam tie patys vaistai tinka, kitam gali netikti. Bet, tai ka daryti, jei niekas nieko nezino doh.gif Kad ir tas aspirinas, juk atrodo toks nekaltas vaistas, o pvz. turint skrandzio problemu jo vartoti negalima......(cia siaip tokie pamastymai). As tik prisimenu savo pirmaji nestuma, kai nebuvo jokiu problemu, negeriau jokiu vaistu, tik kad pilvukas didejo ir tiek...buvo  thumbup.gif Tai dabar ir baisu del visko, svarbiausia, kad vaikeliui nepakenkti, o mes tai isgyvensim mirksiukas.gif

tai faktas, kad kiekvieno atvejas kitas, tiesiog idomu..., o prisitaikyti jo sau tikrai nemanau, kad norima,o kadangi normalaus gydytojo nera, kuris galetu pakonsultuot, tai ir gaunasi tokie savigydymaisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 17, 16:04)
O tu jau pas hematologe nezadi eiti?

Dar nezinau, bet gal ir nebeisiu.....su tokiais mano rodikliais (kai tik anti beta2 nedaug nukrype ir vienas nesivystantis) gali buti per mazai irodymu, kad jau reikia gydymo, as taip manau....Kai cia pasiskaitau, tai niekas nezino (nei reumatologai, nei hematologai). Tai ka pasakys..., tik pinigus paims, nes uzsiregistravau i privacia klinika (Grybo g.), nelauksiu gi as priemimo i Santarus vasario menesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 11 17, 16:04)

Tikrai sunku surasti sprendima, kai tiek daug gydytoju nuomoniu ir jokio konkretumo. Zadejau vaziuoti pas A, bet manau, kad ir jis nieko naujo man nepasakys.  Ginekol man pares siuntima pas hematologe. DAr pas ja tikrai nueisiu. Gal ka pasakys. O tu jau pas hematologe nezadi eiti?

Sveikute 4u.gif
Pas hematologą tikrai verta nueiti,juk nieko neprarasi.Aš kai nusinešiau savo AFS tyr atsakymus,tai hematologas pareiškė,kad jokio AFS pas mane nėra ,bet ,kai pasakiau apie savo nesivystančius nėštumus,tai pėmė kraujuką dar kažkokiems krešumo rodikliams,kurių nedarė nei Kaune,nei Vilniuje,sakė tai irgi gali įtakoti nesivystantiems,o gydymas ,kaip supratau,toks pat.
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 17, 13:50)

man pries operacija liepe 1 doze nusipirkti 0.3 fraxi, o kita po operacijos dare jau ligonijene, jie savo turejo. bakstelejo i pilva, nes susinervinti nespejau blink.gif

QUOTE(Endra @ 2008 11 17, 15:04)
Pas mane taip pat tik kaip ir pas tave ir Karvute anti beta 2 teigiamas, tai pradzioj ginekol liepe gerti aspirina, o kai pastojau is karto leidausi vaistus. Bet to laimingo bilieto kaip Karvute neistraukiau..........
Dabar ieskosiu kitu nesivystancio nestumo priezasciu. Cia kaip kam . Daug kas ir nuo organizmo priklauso.

Tikrai sunku surasti sprendima, kai tiek daug gydytoju nuomoniu ir jokio konkretumo. Zadejau vaziuoti pas A, bet manau, kad ir jis nieko naujo man nepasakys.  Ginekol man pares siuntima pas hematologe. DAr pas ja tikrai nueisiu. Gal ka pasakys. O tu jau pas hematologe nezadi eiti?

g.gif tai man tikrai pasiseke, dabar pradejau abejoti, ar ne perdrasi buvau? bliamba, leiskites panos vaistukus nuo pet NT II. ir ensvarbu kokie ten padidejo tyrimai, yra ir viskas, enra cia ko abejoti ir kankintis. diagnoze aiski, o daktarai tegul tik mus isgymdo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 11 17, 19:31)

g.gif tai man tikrai pasiseke, dabar pradejau abejoti, ar ne perdrasi buvau? bliamba, leiskites panos vaistukus nuo pet NT II. ir ensvarbu kokie ten padidejo tyrimai, yra ir viskas, enra cia ko abejoti ir kankintis. diagnoze aiski, o daktarai tegul tik mus isgymdo mirksiukas.gif

Karvute 4u.gif Dabar, iš šono žiūrint, tikrai gali daug kas pasakyti,kad tu buvai labai drąsi,bet ne visos mergaitės žino,ką tu turėjai praeiti,kad sulauktum savo stebukliuko wub.gif Man atrodo niekam to nelinkėtum,kiek buvo abejonių bei baimių,kiek ašarėlių...geriau nebeprisiminti ir džiaugtis tuo ką dabar turi - savo nuostabų SŪNAITĖLĮ wub.gif wub.gif ESI DRĄSI IR NUOSTABI MOTERIS IR MAMYTĖ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti