QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 14, 21:34)
viskas bus gerai, ir tau baliončikas
ir Artemidei
šiaip ką prisiminiau iš R žodžių, kad AKA užtenka diagnozei. mano buvo pusantro karto nukrypęs.
man AKA plius APC-Ras, nukrypimai nėra labai dideli, bet jau nuo normos toliau.
R nenorėjo skirti, nes atėjau 4 savaičių, bet šiaip tai išmelžiau iš jo nurodymus ginei - aspirinas ir fraksiparinas.
man žinokit ta savaitė, kai praeitą kartą įvyko persileidimas. vakar atsikėliau ryte - ir iš karto paranoja, nulėkiau pasižūrėt, ar netepa rausvai. viskas gerai. o paskui prisiminiau - čia gi tiksliai ta pati diena, kai praeitą kartą pamačiau rausvas išskyras...
bet iš tikro negaliu pasakyti, kad jaudinuosi, būsena kartais tokia, kaip transe, ir tikrai net negaliu įsijausti pilnai į jūsų jaudulį, atrodo, kad būčiau savo jautrumo mygtuką išjungusi.
bet ištvėriau, šią savaitę ginei nepaskambinus
varysiu pirmadienį arba antradienį. pykinimai visi baiginėjasi, tai ir ji sakė ateit, ir man reikia įsitikinti, kad aš vis dar
ačiū už balionėlį
kaip gerai dabar suprantu tavo būseną
prisimenu kai buvau pastojusi pirmą kartą kokioje euforijoje tada vaikščiojau
tiesiog skraidžiau iš laimės. O po visų nelaimių antras nėštumas buvo visai kitoks - tu labai gerai išsireiškiai - lyg jautrumo mygtuką kas buvo išjungęs. Net negalėjau su paprastomis nėštukėmis SM bendrauti, į neviltį varė jų naivumas ir kraitelio pirkimas pirmam trimestre
Tik su AFS nėštukėm bendravau ir regis bet kokius jausmus buvau užblokavusi. Dabar gaila to laiko - galėjau gi kaip visos džiaugtis nėštumu, bet tada nieko nejaučiau, gražiausi prisiminimai ir liko iš pirmo, nutrūkusio nėštumo. Ir skaudžiausi... persileidimas prasidėjo per mano gimtadienį (iš vakaro buvau sužinojusi kad nesivystantis), o kadangi niekas nežinojo kad laukiuosi, tai niekas ir neturėjo suprasti kad kažkas ne taip. Turėjau paprasčiauiai atrodyti linksma ir švęsti gimtadienį