Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(VaidaI @ 2008 11 14, 22:37)

Dėkui, bet koks tas tarpas yra norma...? hmmm....

Nu va, matau su gerom nuotaikom baiginėjam pentadieni smile.gif

Tiksliai nežinau,iki keturių ar penkių sekundžių,gal atsakys mergaitės pas kurias teigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 14, 21:34)
viskas bus gerai, ir tau baliončikas  4u.gif
ir Artemidei  4u.gif  4u.gif

šiaip ką prisiminiau iš R žodžių, kad AKA užtenka diagnozei. mano buvo pusantro karto nukrypęs.
man AKA plius APC-Ras, nukrypimai nėra labai dideli, bet jau nuo normos toliau.
R nenorėjo skirti, nes atėjau 4 savaičių, bet šiaip tai išmelžiau iš jo nurodymus ginei - aspirinas ir fraksiparinas.

man žinokit ta savaitė, kai praeitą kartą įvyko persileidimas. vakar atsikėliau ryte - ir iš karto paranoja, nulėkiau pasižūrėt, ar netepa rausvai. viskas gerai. o paskui prisiminiau - čia gi tiksliai ta pati diena, kai praeitą kartą pamačiau rausvas išskyras...  doh.gif
bet iš tikro negaliu pasakyti, kad jaudinuosi, būsena kartais tokia, kaip transe, ir tikrai net negaliu įsijausti pilnai į jūsų jaudulį, atrodo, kad būčiau savo jautrumo mygtuką išjungusi.
bet ištvėriau, šią savaitę ginei nepaskambinus smile.gif  varysiu pirmadienį arba antradienį. pykinimai visi baiginėjasi, tai ir ji sakė ateit, ir man reikia įsitikinti, kad aš vis dar  nestuke.gif

ačiū už balionėlį blush2.gif kaip gerai dabar suprantu tavo būseną doh.gif prisimenu kai buvau pastojusi pirmą kartą kokioje euforijoje tada vaikščiojau doh.gif tiesiog skraidžiau iš laimės. O po visų nelaimių antras nėštumas buvo visai kitoks - tu labai gerai išsireiškiai - lyg jautrumo mygtuką kas buvo išjungęs. Net negalėjau su paprastomis nėštukėmis SM bendrauti, į neviltį varė jų naivumas ir kraitelio pirkimas pirmam trimestre doh.gif Tik su AFS nėštukėm bendravau ir regis bet kokius jausmus buvau užblokavusi. Dabar gaila to laiko - galėjau gi kaip visos džiaugtis nėštumu, bet tada nieko nejaučiau, gražiausi prisiminimai ir liko iš pirmo, nutrūkusio nėštumo. Ir skaudžiausi... persileidimas prasidėjo per mano gimtadienį (iš vakaro buvau sužinojusi kad nesivystantis), o kadangi niekas nežinojo kad laukiuosi, tai niekas ir neturėjo suprasti kad kažkas ne taip. Turėjau paprasčiauiai atrodyti linksma ir švęsti gimtadienį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 15, 01:20)
Turėjau paprasčiauiai atrodyti linksma ir švęsti gimtadienį doh.gif

įsivaizduoju, kaip tu 'šventei'... mums kaip tik vyro gimtadienis turėjo būti, galvojom susirinks daug draugų į mūsų naujus namus, pasakysim jau visiems apie nestuke.gif , nes kaip tik būtų buvę pirmo trimestro paskutinės dienos doh.gif
močiutė mūsų dar mirė tuo pat metu verysad.gif , tai tik iš vakaro nusprendėm, kad pasikviečiam kelis geriausius draugus ir pasėdim kartu. nes bet koks šventimas iš tikro atrodė visiška tuštybė...
Atsakyti
Mergaites, o kokia leidziamu vaistuku doze turetu buti? g.gif

Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 15, 09:24)
įsivaizduoju, kaip tu 'šventei'... mums kaip tik vyro gimtadienis turėjo būti, galvojom susirinks daug draugų į mūsų naujus namus, pasakysim  jau visiems apie  nestuke.gif , nes kaip tik būtų buvę pirmo trimestro paskutinės dienos doh.gif 
močiutė mūsų dar mirė tuo pat metu  verysad.gif , tai tik iš vakaro nusprendėm, kad pasikviečiam kelis geriausius draugus ir pasėdim kartu. nes bet koks šventimas iš tikro atrodė visiška tuštybė...

jooo doh.gif ir liudna ir dziugu vienu kartu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 15, 10:33)
Mergaites, o kokia leidziamu vaistuku doze turetu buti? g.gif

Sveikute 4u.gif Vienos leidosi flaxiparina 0,2 arba 0,3 ml.,o kitos clexane 0,2 ml,čia irgi ,kaip suprantu, nuo moters svorio priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 15 lapkričio 2008 - 13:33
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 15, 01:20)
ačiū už balionėlį  blush2.gif kaip gerai dabar suprantu tavo būseną  doh.gif prisimenu kai buvau pastojusi pirmą kartą kokioje euforijoje tada vaikščiojau  doh.gif  tiesiog skraidžiau iš laimės. O po visų nelaimių antras nėštumas buvo visai kitoks - tu labai gerai išsireiškiai - lyg jautrumo mygtuką kas buvo išjungęs. Net negalėjau su paprastomis nėštukėmis SM bendrauti, į neviltį varė jų naivumas ir kraitelio pirkimas pirmam trimestre  doh.gif  Tik su AFS nėštukėm bendravau ir regis bet kokius jausmus buvau užblokavusi. Dabar gaila to laiko - galėjau gi kaip visos džiaugtis nėštumu, bet tada nieko nejaučiau, gražiausi prisiminimai ir liko iš pirmo, nutrūkusio nėštumo. Ir skaudžiausi... persileidimas prasidėjo per mano gimtadienį (iš vakaro buvau sužinojusi kad nesivystantis), o kadangi niekas nežinojo kad laukiuosi, tai niekas ir neturėjo suprasti kad kažkas ne taip. Turėjau paprasčiauiai atrodyti linksma ir švęsti gimtadienį doh.gif

Užpernai ir aš išgyvenau tokius pačius jausmus - povestuvinėj kelionėj įsitikinau kad laukiuosi, o per gimtadienį stengiausi per ašaras šypsotis ir nuduoti kad nieko nevyksta verysad.gif ech norėčiau viską pamiršti.... schmoll.gif Po pusmečio ir vėl viskas pasikartojo, šventėm draugų metines - o man ir vėl pradėjo teplioti, antras kartas buvo irgi toks išsijungus - bet va trečiasis sėkmingasis thumbup.gif ir jau šįkartą laukiau ir svaigau kaip turi būti, labiau nei pirmą kartą- nes visai kitaip vertini tai ką gauni, kai tenka paragauti praradimo skonį, ir nos bijojau - stūmiau visas mintis šalin ir svaigau nuo minties kad nešioju gyvybę wub.gif pasitelkdama visas mintis kviečiausi savo stebuklą, pasakojau kaip mes laukiam, koks gražus pasaulis kurį turi pamatyti, kokios gražios būna rūgpjūčio naktys - tada kai ateis į šį pasaulį ... ir pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 14, 21:34)
Papildyta:
viskas bus gerai, ir tau baliončikas  4u.gif
ir Artemidei  4u.gif  4u.gif

Aiū mergytės už balionėlius ir nuoširdų palaikymą... tik su jumis galima pasikalbėti apie šias problemas ir žinai, kad sulauksi supratimo ir palaikymo... draugėms jau nebepasakoju nieko, nes vistiek matau nesupranta, tik viena medikė, tai labai palaiko ir tikina kad galim ir natūraliai susilaukti vaikelio ir pataria nemėtyti pinigų IVF'ams. Duog Dieve įvyktų toks stebuklas...
Vyrui nuo tų visų tyrimų rezultatų ir medicininių terminų galva apsisuko, sako man pasakyk tik ar rezultatai geri ar blogi ir daugiau žinot nenoriu nieko, nes vistiek nesuprantu verysad.gif taigi jei ne jūs visos kariauti tektų vienai...

Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 15, 00:20)
Turėjau paprasčiauiai atrodyti linksma ir švęsti gimtadienį doh.gif

Iš tikrųjų be galo sunku, kai turi vaizduoti jog viskas gerai, o ką išgyveni pati niekas nesužino... taip jau būna... kaip norėtūsi kad gyvenime tokių akimirkų būtų kuo mažiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 16 lapkričio 2008 - 15:30
Sveikutes 4u.gif
Tikrai gerai, kad jus esat smile.gif As jau irgi galvojau, kad be reikalo pasidariau si tyrima. Nes pas mane buvo tik vienas persileidimas ir dar tik tie anti-beta2 teigiami, tai nusprendziau neiti daugiau pas jokius hematologus, manau, kad tikrai neuzteks jiems tokio irodymo del AFS. As labai sutinku su Artemide, kad antro eksperimento as tikrai nenoriu......O visur raso, kad AFS galima diagnozuoti, kai buna keli pasikartojantys persileidimai. As jau ir po vieno persileidimo buvau pasiryzusi darytis tyrimus, o ne bandyti antra karta. Dabar svarbiausia, kad zinau, jog nestumo metu galima gerti aspirina mazomis dozemis (ko anksciau nezinojau) ir nutariau pabandyti. Tik tikrai labai liudna, kad gydytojai kalba labai skirtingai....Kad kartais del paprasciausiu dalyku ju nuomones skiriasi, o ka jau kalbeti del AFS........
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 14, 21:49)
Tiksliai nežinau,iki keturių ar penkių sekundžių,gal atsakys mergaitės pas kurias teigiamas  g.gif

Jaučiu, gal nėra daug kas KMUK darėsi, o gal nesigilino...bet ir internete nieko nerandu....
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 11 16, 11:48)
svaigau nuo minties kad nešioju gyvybę  wub.gif pasitelkdama visas mintis kviečiausi savo stebuklą, pasakojau kaip mes laukiam, koks gražus pasaulis kurį turi pamatyti, kokios gražios būna rūgpjūčio naktys - tada kai ateis į šį pasaulį ... ir pavyko  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 11 15, 14:31)
Sveikute  4u.gif Vienos leidosi flaxiparina 0,2 arba 0,3 ml.,o kitos clexane 0,2 ml,čia irgi ,kaip suprantu, nuo moters svorio priklauso

g.gif tai gal tikrai nuo svorio g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 17, 11:36)
g.gif tai gal tikrai nuo svorio  g.gif

Taigi mergaites cia jau rase, kad nuo svorio priklauso.....Kiek pamenu, tai sita norma iki 70 kg.
Atsakyti