Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 14, 09:48)
Jo, su tais planavimais, tai skirtingai visi sako. Man tai sake, kad kokius 3 men, tai reiktu palaukt. Aisku, jei nedarant jokiu tyrimu, tai galima ir greiciau, bet as kol viska pasidariau, o dar aiskinimaisi del to AFS uztrunka.....Nors man tai po abrazijos dar nepraejo pilnai ir 3 men. Bet zadu gi dar aspirino pagert. Sakykit mergaites, o menesiuka pagert pries pastojant kazi ar uztektu g.gif
O tu, pupa, jau kiek laiko aspirina geri?

na su tais laukimais ir neaisku doh.gif (idomu kaip Karvutei pasake mirksiukas.gif g.gif )man kita savaite jau bus menuo, kaip geriu aspirina, bet merginos minejo, kad reitku 2-3 men vartoti iki pastojimo, pasak A. (jei neklystu g.gif ) beje vakar pas seimos gydytoja nuejau,papasakojau apie AFS, tai sake gerkit aspirina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa@: 14 lapkričio 2008 - 09:03
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 14, 09:59)
na su tais laukimais ir neaisku  doh.gif (idomu kaip Karvutei pasake  mirksiukas.gif  g.gif )man kita savaite jau bus menuo, kaip geriu aspirina, bet merginos minejo, kad reitku 2-3 men vartoti iki pastojimo, pasak A. (jei neklystu  g.gif ) beje vakar pas seimos gydytoja nuejau,papasakojau apie AFS, tai sake gerkit aspirina  biggrin.gif

O gal dar galetum priminti, kokie ten pas tave nukrypimai? Cia gal dar priklauso nuo nukrypimo normos g.gif (tas aspirino gerimo laikas).
Man tai dar nei vienas gydytojas (nei seimos, nei R.) nepasake, kad gerti aspirina, bet, kadangi mano atvejis labai panasus i Karvutes, tai manau ir man nepakenks ax.gif Tik neaisku, kaip paskui gine sureaguos, kai pastosiu, tai sakys, kas jums liepe aspirina gert......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 14 lapkričio 2008 - 09:30
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 14, 10:20)
O gal dar galetum priminti, kokie ten pas tave nukrypimai? Cia gal dar priklauso nuo nukrypimo normos g.gif (tas aspirino gerimo laikas).
Man tai dar nei vienas gydytojas (nei seimos, nei R.) nepasake, kad gerti aspirina, bet, kadangi mano atvejis labai panasus i Karvutes, tai manau ir man nepakenks  ax.gif Tik neaisku, kaip paskui gine sureaguos, kai pastosiu, tai sakys, kas jums liepe aspirina gert......

pas mane tik Leideno faktorius per zemas 101, o norma daugiau nei 120
Atsakyti
Sakykit merginos, ar AFS faktorius nesusijes su rezus - ? Kaip pas jus, ar turit + ar -?
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 13, 18:15)
na po tokio tavo posto biggrin.gif , tikrai kita savaite soliuosiu pas gine  4u.gif , tik abejoju del reumatologo....
o po kiek laiko tau leido planuot? Nes man sake po 6 men, o as noreciau jau kita menesiuka pradet ::

tai ir pradek planuoti, ner geriau kaip moters (mamos) intuicija mirksiukas.gif

QUOTE(pupa@ @ 2008 11 14, 09:59)
na su tais laukimais ir neaisku  :(idomu kaip Karvutei pasake ::  g.gif )man kita savaite jau bus menuo, kaip geriu aspirina, bet merginos minejo, kad reitku 2-3 men vartoti iki pastojimo, pasak A. (jei neklystu  g.gif ) beje vakar pas seimos gydytoja nuejau,papasakojau apie AFS, tai sake gerkit aspirina  biggrin.gif

ai ta Karvute daug ka gali pasakyti, reikia pagal save spresti mirksiukas.gif
balamutas jinai lotuliukas.gif

pagal mane, jeigu daryta abrazija su instrumentais ir t.t. tai palaukti bent 2 menesiniu ciklus, o jeigu savaiminis, tai nelaukus, nes gimda nebuvo gramdoma. man tarp pastojimu gavosi 5 ir 7 menesaii, nors bandyta jau po 3, ne kasmenesi uzkimbama juk... g.gif

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 14, 10:20)
Man tai dar nei vienas gydytojas (nei seimos, nei R.) nepasake, kad gerti aspirina, bet, kadangi mano atvejis labai panasus i Karvutes, tai manau ir man nepakenks  ax.gif Tik neaisku, kaip paskui gine sureaguos, kai pastosiu, tai sakys, kas jums liepe aspirina gert......

na manes ir paklause, pasakiau, kad pati nusprendziau, o gine pritare, psio. tik klause jau pries pat gimdyma mirksiukas.gif kai saukstai po pietu, normalus nestumas, normalus vaikiukas ir t.t. o iki tol poliklinikos gine mane palaimino, nes angliskai moka skaityti apie AFS mirksiukas.gif tik sake, jeigu vel atkris vaikiukas, tuomet tikrai teks leistis vaistukus, cia taip sakant loterija, kurioje man atiteko laimingas bilietukas ax.gif

QUOTE(amir @ 2008 11 14, 13:55)
Sakykit merginos, ar AFS faktorius nesusijes su rezus - ? Kaip pas jus, ar turit + ar -?

manau neturi, bet su rezus - blogiau del pacio rezuso.

mano, vyro ir abieju vaiku A(O)+
Atsakyti
Aciu, Karvute 4u.gif Tu jau cia mums beveik kaip seimos doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2008 11 14, 13:55)

Manau,kad neturi,mano pliusas.

QUOTE(Karvute @ 2008 11 14, 14:08)

mano, vyro ir abieju vaiku  A(O)+

O vaikams is pirsto ima?Negi jau ir maziukui spejot padaryt tyrimuka?As savo vaiko nezinau,musu su vyru trecia plius,idomu kokia vaiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 11 14, 14:46)
O vaikams is pirsto ima?Negi jau ir maziukui spejot padaryt tyrimuka?As savo vaiko nezinau,musu su vyru trecia plius,idomu kokia vaiko. g.gif

As tai prisimenu, ligoninej, po gimdymo paklausiau, kokia vaiko kraujo grupe, tai pasake, bet siaip po to specialiai nedarem ir irasyta niekur nera (nebent jo korteleje poliklinikoj g.gif ).
Atsakyti
Sveikutes,

visai pasimečiau, kuot toliau tuo daugiau... Buvau šendien pas hematologę Sanatariškėse. Parodžiau KMUK darytus tyrimus, (santariskėse dėl AFS tyrimų nespėjo nuo antradienio padaryti), tai gydytoja ir sako: jums tik vienas nukrypęs -antikūniai priš kardiolipidus - jums gydymas nereikalingas g.gif g.gif nu dar prirašė krūva ten visokių kraujo tyrimų ir dabar vėl penktadienį reikia pasirodyti....
Aspiriną geriu pusę mėnesio. Tai kaip suprantu prieš pastojant reikia gerti 2-3 mėn ir nėštumo metu, o po gimdymo jau nereikia? ar kaip čia išeina
Na aš natūraliai šansų pastoti turiu lygiai 0 (nebent daktarai klystų ir būtų stebuklas), tai man dabar prieš IVF reiktų kokius 2 mėn pagerti, ar ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 14 lapkričio 2008 - 14:10
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 11 14, 14:00)
Sveikutes,

visai pasimečiau, kuot toliau tuo daugiau... Buvau šendien pas hemataologę Sanatariškėse. Parodžiau KMUK darytus tyrimus, kadangi santariskėse nespėjo nuo antradienio padaryti, tai gydytoja ir sako: jums tik vienas nukrypęs -antikūniai priš kardiolipidus - jums gydymas nereikalingas  g.gif  g.gif  nu dar prirašė krūva ten visokių kraujo tyrimų ir dabar vėl penktadienį reikia pasirodyti....
tai kaip suprantu priš pastojant reikia egrti ir nėštumo metu, o po to jau nereikia? ar kaip čia išeina
Na aš natūraliai šansų pastoti turiu lygiai 0 (nebent daktarai klystų ir būtų stebuklas), tai man dabar prieš IVF reiktų kokius 2 mėn pagerti, ar ne taip  g.gif

Taip. Mažiausiai rekommenduojamas mėnesiukas.Šiaip geriausia nuo 1-3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 14, 14:04)
Taip. Mažiausiai rekommenduojamas mėnesiukas.Šiaip geriausia nuo 1-3 mėn.

Na gausis pas mane du mėnesiuikai , nes gruodžio pabaigoj galvojam pradėti IVF. O gal įvyks Kalėdų stebuklas ir nereiks IVF ax.gif būtų super kalėdoms tokia dovana newyear.gif

Ir galvos skausmai pradėjus gerti aspiriną beveik dingo, o tai nuolat vargindavo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 14 lapkričio 2008 - 14:18
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 14, 14:56)
As tai prisimenu, ligoninej, po gimdymo paklausiau, kokia vaiko kraujo grupe, tai pasake, bet siaip po to specialiai nedarem ir irasyta niekur nera (nebent jo korteleje poliklinikoj g.gif ).

Vaje,kaip idomiai,tai gal tikrai padaro tyr.del kraujo grupes kai ima is paduko genetiniams tyrimams g.gif

Kortelej tai nera irasyta,esu ja visa isziurejus g.gif
Atsakyti