QUOTE(pupa@ @ 2008 11 13, 18:15)
na po tokio tavo posto
, tikrai kita savaite soliuosiu pas gine
, tik abejoju del reumatologo....
o po kiek laiko tau leido planuot? Nes man sake po 6 men,
o as noreciau jau kita menesiuka pradet ::
tai ir pradek planuoti, ner geriau kaip moters (mamos) intuicija
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 14, 09:59)
na su tais laukimais ir neaisku :(idomu kaip
Karvutei pasake ::
)man kita savaite jau bus menuo, kaip geriu aspirina, bet merginos minejo, kad reitku 2-3 men vartoti iki pastojimo, pasak A. (jei neklystu
) beje vakar pas seimos gydytoja nuejau,papasakojau apie AFS, tai sake gerkit aspirina
ai ta Karvute daug ka gali pasakyti, reikia pagal save spresti
balamutas jinai
pagal mane, jeigu daryta abrazija su instrumentais ir t.t. tai palaukti bent 2 menesiniu ciklus, o jeigu savaiminis, tai nelaukus, nes gimda nebuvo gramdoma. man tarp pastojimu gavosi 5 ir 7 menesaii, nors bandyta jau po 3, ne kasmenesi uzkimbama juk...
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 11 14, 10:20)
O gal dar galetum priminti, kokie ten pas tave nukrypimai? Cia gal dar priklauso nuo nukrypimo normos
(tas aspirino gerimo laikas).
Man tai dar nei vienas gydytojas (nei seimos, nei R.) nepasake, kad gerti aspirina, bet, kadangi mano atvejis labai panasus i Karvutes, tai manau ir man nepakenks
Tik neaisku, kaip paskui gine sureaguos, kai pastosiu, tai sakys,
kas jums liepe aspirina gert......
na manes ir paklause, pasakiau, kad pati nusprendziau, o gine pritare, psio. tik klause jau pries pat gimdyma
kai saukstai po pietu, normalus nestumas, normalus vaikiukas ir t.t. o iki tol poliklinikos gine mane palaimino, nes angliskai moka skaityti apie AFS
tik sake, jeigu vel atkris vaikiukas, tuomet tikrai teks leistis vaistukus, cia taip sakant loterija, kurioje man atiteko laimingas bilietukas
QUOTE(amir @ 2008 11 14, 13:55)
Sakykit merginos, ar AFS faktorius nesusijes su rezus - ? Kaip pas jus, ar turit + ar -?
manau neturi, bet su rezus - blogiau del pacio rezuso.
mano, vyro ir abieju vaiku A(O)+