QUOTE(FedeSperanza @ 2008 09 16, 23:40)
neatrodo didelis skaicius , 0.89 berods
gal zinai, ar cia arti normos, ar jau daug virsija?
o kaip vadinasi klinika Kairenuose? as netoli gyvenu, tai jei ka, riekai tureti omeny. bet pirma aisku vis tiek savo ginekologei skambinsiu tada, ziuresiu, ka ji sakys... seimos gydytoja lyg sake reikia pas hematologe eit, pradedu jau painiotis kas kuo uzsiima
QUOTE(Artemidė @ 2008 09 17, 00:24)
Jei dareisi Santariškėse, tai ant lapelio turi būti nurodytos ir normos. JOs kiekvieną kartą gali būti šiek tiek skirtingos (kaip man aiškino, dėl prietaisų kalibravimo ar kažko panašaus), todėl gali tik savo lapelyje pamatyti normas, pas mane pvz kai dariau du kartus, tai abu kartus normos buvo skirtingos.
Klinika Kairėnuose:
http://ginekologija.tinkle.lt
Artemide jau atsake.O siaip paprastos ginekologes labai mazai nutuokia apie AFS
,siuntineja ir pas reumatologus,kardiologus(pvz.mane),tave mat pas hematologe nori siust.Gali nueit.Bet geriau iskart eik pas ginekologa,kuris nutuokia apie AFS ir paskirs gydyma.
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 09 17, 01:10)
normos riba nurodyta 0.58, tai mano rezultatas ~ 1.5 karto virsija, jei taip galima skaiciuot
niu bet tokio dalyko del kintanciu normu, tai pries tai dar nesu girdejusi
ir aciu uz pagalba del klinikos adreso labai
zinot, taip nekantru, kad pagaliau viskas praaisketu, ir galeciau vel maziuka planuotis. bet ir pati kalta, tikrai negalvojau, kad kas bus su tuo AFS, galejau tyrimus jau pries kelis men pasidaryt, kitus pasidariau, viskas buvo gerai, ir nusiraminau, galvojau ko as cia kaip paranojike lakstau per visur...
Jo,normos kinta,pas mane irgi abu kartus skirtingas raso,mano tas pats faktorius kaip tavo virsija norma daugiau nei2kartus.
Viskas bus gerai,turesi tu maziuka
.Mes visos iki pastojimo keleta menesiu gerem Tromboaspirina(nestumo metu irgi)ir nuo 6sav.(
)leidziames vaistukus,nors yra,kurios nesileidzia,nes ju tyr.buvo visai ant ribos,ane
,Karvute?
Jei kas domina,klausk!Merginos draugiskos,viska pasakys.Mes cia viena kita geriau informuojam nei ginekologai