QUOTE(Laimuze509 @ 2008 09 11, 09:25)
Sveikutės,
Na papasakosiu kaip man vakar sekėsi pas
gyd. Abraitį dėl AFS... blyn suparino juodai
kai sužinojo kad čia pirmas nesivystantis, man pavarė statistinių duomenų, kad tokia ir tokia tikimybė, jog pasikartos taip antrą kartą ir kad netikslinga ir nebūtina daryti tų tyrimų... Man neleido net įsiterpti kai kalbėjo, na pritaikius progą, aš jau iš pykčio paraudonavus buvau, kad net visko neišklausęs pradėjo pasakoti... sakau aš jam, jei galėčiau natūraliai pastoti tai gal ir ateičiau tik po 2 ar 3 nesivystančio tirtis, bet dabar kai tik po IVF galiu pastoti tai noriu dabar užbėgti viskam už akių ir išsitirti, juk ir tyrimai sakau ne kažin kiek kainuoja... aaa čia po IVF buvo.... tada jis man sako, kad ir su šituo sindromu išnešioja... sakau taip išnešioja, bet turint jį jau reikia vaistukus pavartoti, kurie ir padeda sėkmingai išnešioti... dar po to mestelėjo repliką: ir vėl tie popieriai pildyt, kątik prieš tave sako buvo pacientė su tais pačiais tyrimais, kad butumėt kartu jus....
Na viskas baigėsi tuo, jog matyt pamatė, kad aš kitaip neišeisiu kol neparašys man tų tyrimų, tai parašė, o paskui sako, su atsakymais jus sako galit nebūtinai pas mane ateiti, kad pakomentuočiau
bele kuris gydytojas galės pakomentuoti
per daug įkyri pacientė pasirodžiau
O mane tai supykdė, ar sunku gi ant trijų popierių užrašyt pavardę ir pasiūst tyrimams????
juk už tyrimus aš susimokėsiu....
Nu man panašiai būvo,nors aš dar jam dovanėlių šiokių tokių nuvežiau,bet kaško mes irgi nelabai susikalbėjome,o tyrimus pakomentuoti aš pas jį važiavau be jokių siuntimų ir be jokių mokėjimų,sakau man reikia kad Jūs parašytumėte gydytojai atsakymą ant siuntimo ,nes ji mane siuntė pas jus konkrečiai
.Taip ir išspendėme viską taikiai,nors mestelėjo,kad tipo sakiau ,kad nerasiu nieko blogo
ir tada visa kaltę sumetė genetikai.Ir dar pridūrė,kad pastaruoju metu labai jau dauk pas jį pacienčių iš visos Lietuvos,kažin sako kas čia pasidarė
O aš mintyse pagalvojau,žinotum kaip SM forume apie tave diskutuoja,nekiltų tokių klausimų