Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(VaidaI @ 2008 10 03, 10:16)
Šiandien jau namie....sėdžiu internete ir negaliu rankų nuleisti, žinau , kad dėl AFS reikia kreiptis pas Abraitį, bet su KMUK registracijom nu tiesiog neimanoma, o gal kas žino, gal jis dirba privačiai? ar turit jo telefoną, dabar pinigai nesvarbu....

Sella, o tu irgi tiek patyrusi?

VaidaI, daryk kaip aš:
Be siuntimo (susumokėjau 100 litų) ir aišku tel. užsiregistravau, pasiėmiau iš Registratūros kortelę ir pas A. Jis paklausė, kodėl be siuntimo ( mat reikia pinigėlius sumokėti), bet kažkaip pasiaiškinau, papasakojau savo istoriją ir liepė pasisdaryti kraujo tyrimus. Sekantį kartą, kai atvykau atsakymo (nesiregistravusi), kuris buvo teigiamas, gavau rekomendacijas mano ginei. Ir kai tik pastosiu nestuke.gif : iš kart varau tiesiai pas A (be jokių siutimų ir registravimųsi).
Atsakyti
Aš jau gavau Abraicio telefoną ir manau, pavyks su juo susitikti ir pasneketi...labai norečiau kuo greičiau išsitirti tą sindromą, nes šiaip dar turiu CMV, tai nežinau ar viską versti ant CMV ar dar ir AFS yra.
Atsakyti
Ar turi tokius simptomus kaip: kojų skausmai dėl išsiplėtusių venų, sąnarių skausmai, dažni galvos skausmai?
Atsakyti
Šiandien jau namie....sėdžiu internete ir negaliu rankų nuleisti, žinau , kad dėl AFS reikia kreiptis pas Abraitį, bet su KMUK registracijom nu tiesiog neimanoma, o gal kas žino, gal jis dirba privačiai? ar turit jo telefoną, dabar pinigai nesvarbu....

na jeigu nenori laukti tai nuvaryk i Vilniu, santariskes kuria diena, ten paimamas krauajs be siuntimo, tik susimoki ir po savaites turi tyrimus, gali pasiskambinti rezultato, ir ji pasiimti veliau. pas Abraiti jau su prelemenariais tyrimais gali eiti, aisku jis pas save kartos, jam santoru nepatinka. vel reiks moketi ir laukti visa men kol jas padarys. bet tu turesi jau kazka pasidarius. vis nelaukti, kol ten, kol sian nueiti.

arba nebent paciai priduoti Kaune tyrimus. kol tas menuo praeis, ir eile pas abraiti ateis. visvien MOKAMAS tyrimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2008 10 03, 10:45)
Ar turi tokius simptomus kaip: kojų skausmai dėl išsiplėtusių venų, sąnarių skausmai, dažni galvos skausmai?

Nu lyg ir ne.....galvos skausmai man kaip ir pas kiekvieną, manau....
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 10 03, 10:52)
na jeigu nenori laukti tai nuvaryk i Vilniu, santariskes kuria diena, ten paimamas krauajs be siuntimo, tik susimoki ir po savaites turi tyrimus, gali pasiskambinti rezultato, ir ji pasiimti veliau. pas Abraiti jau su prelemenariais tyrimais gali eiti, aisku jis pas save kartos, jam santoru nepatinka. vel reiks moketi ir laukti visa men kol jas padarys. bet tu turesi jau kazka pasidarius. vis nelaukti, kol ten, kol sian nueiti.

arba nebent paciai priduoti Kaune tyrimus. kol tas menuo praeis, ir eile pas abraiti ateis. visvien MOKAMAS tyrimas. doh.gif

O kaip pačiai priduoti tyrimus ir kur, jei dar pas Abraiti nepriejau?
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2008 10 03, 11:59)
Nu lyg ir ne.....galvos skausmai man kaip ir pas kiekvieną, manau....
Papildyta:
O kaip pačiai priduoti tyrimus ir kur, jei dar pas Abraiti nepriejau?

perziurek visa tema, bent 5 kartus rasiau visas koordinates ir telefus g.gif
ten paprasta ateini, pasaki ko nori susimoki, priduodi krauja ir atia, skambinkite. labai paprasta, tik abraitis gali burbieti, kad ne jo tyrimai, bet patys kalti, kad taip ilgai daro...

dar pati pejeskosiu...
Papildyta:
radau
tyria AFS tik santariskese, santariskiu 2, konsultacine poliklinika, laboratorines diagnostikos skyrius (3 aukstas), tel 2365130, kab nr nepamenu gal 203-204 "mokami tyrimai" parasyta, dirba 7-30-17-00, pietus 11-30-12-00-uzsirakina bjaurybes . didelis foje, paklausite darbuotoju - parodys. tyrimai daromi treciadieni, taip kad pridavus krauja I-III, gausite ats. jau IV, jeigu veliau, tai tik kita ketvirtadieni.
reikia daryti:
1. antikunai pries beta2glikoproteina1, 30lt40ct
2. antikunai pries kardiolipina 30lt40ct;
3. aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR, apie 60lt
4. lipus antikoaguliantas 1 apie 30lt40ct
5. jeigu 4. teigiamas, lipus antikoaguliantas 2 apie 30lt40ct

kainos dides nes nei kaune, bet padaroma daaaug greiciau.
vilniuje konsultuoja gyd.rogalskis http://ginekologija.projektas.lt/
lig tai psio. sekmes
Atsakyti
Ačiū tau....reiks viską bandyti, kas imanoma...
Atsakyti

Deja taip. verysad.gif Man nustatė įgimtą trombofiliją, su šia diagnoze mirė paskutinė viltis susilaukti leliuką.Liūdna nežmoniškai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 10 03, 16:09)
Deja taip. verysad.gif  Man nustatė įgimtą trombofiliją, su šia diagnoze mirė paskutinė viltis susilaukti leliuką.Liūdna nežmoniškai. verysad.gif

nenuleisk rankų, še tau balioniukų porą 4u.gif 4u.gif
vienom būna sunkiau, kitom lengviau, bet tikrai viltys nepalaidotos, va man irgi įgimta,o jau susilaukiau vieno, nieko net nežinodama apie tai.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 03, 16:27)
nenuleisk rankų, še tau balioniukų porą  4u.gif  4u.gif
vienom būna sunkiau, kitom lengviau, bet tikrai viltys nepalaidotos, va man irgi įgimta,o jau susilaukiau vieno, nieko net nežinodama apie tai.

Dėkui. smile.gif
Viltis nepalaidota, na gal porą proc. pasilikau. g.gif Nes vat jei nebūtų ir vyriškų problemų, tai bandyčiau ir bandyčiau.O dabar verysad.gif

Beje, tavo nick' as labai itališkas, tiksliau tai du itališki žodžiai, gal irgi moki italų k.?
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 10 03, 15:09)
Deja taip. verysad.gif  Man nustatė įgimtą trombofiliją, su šia diagnoze mirė paskutinė viltis susilaukti leliuką.Liūdna nežmoniškai. verysad.gif

O tai nieko padaryti neimanoma? čia ne tas pats kaip AFS? skystinti kraują?

Aš tai rankų nenuleidžiu, nes nežinau kas žudo mano vaikus, ar CMV ar dar kas...ar kada dar pavyks, ar ne, bet eisiu, ieškosiu, bandysiu, kol ištversiu....

Laikykis
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 10 03, 16:40)
Dėkui. smile.gif 
Viltis nepalaidota, na gal porą proc. pasilikau. g.gif  Nes vat jei nebūtų ir vyriškų problemų, tai bandyčiau ir bandyčiau.O dabar  verysad.gif

Beje, tavo nick' as labai itališkas, tiksliau tai du itališki žodžiai, gal irgi moki italų k.?

aha, tie patys žodžiai, bet iš žodyno blush2.gif
tiesiog dirbu labai internacionalinėj aplinkoj, tai po kelis žodžius iš daug kalbų galiu pasistengus prisimint...
Atsakyti