Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(Gintute @ 2008 09 30, 01:12)
Tikrai..kodėl taip ilgai atlieka tuos AFS tyrimus.. gal surenka reikiamą kiekį ir tik tada daro?
Beje.. pas mane rado chromosomų struktūros pakitimą per kariotipo tyrimą  verysad.gif  Jei dar ir AFS bus tai bus žiauru..
O kas tas per vilkligės tyrimas? Ar jį daro prie AFS tyrimų?

bet ir tikrai, kodėl taip ilgai tam Kaune daro... Vilniuje tai per savaitės laikotarpį sulauki ilgiausiai g.gif

Lupus anticoagulanto tyrimas ir yra vienas is vilkligės diagnozę leidžiančių įtarti, ir kardiolipinų tyrimas būna teigiamas sergant ja.
tiek AFS, tiek vilkligė yra autoimuniniai susirgimai, ir kai kurie jų požymiai yra vienodi ar panašūs.

o ką rodo chromosomų struktūros pakitimas? gal papasakot.
laikom kumščius, kad AFS tyrimai būtų neigiami. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 09 30, 09:13)
Sveikute  4u.gif O kur dareisi tyr dėl kariotipų KMUK ar KLP,laikykis mergyt  console.gif Tau kas nors liepė pasidaryti tyr dėl vilkligės  g.gif Kodėl  g.gif Tai autoimuninė liga,prie jos kiek žinau tiria LE lasteles

o kas yra LE ląstelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 30 rugsėjo 2008 - 08:33
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 09 30, 09:31)

o kas yra LE ląstelės?

Jos taip ir vadinasi,kiek žinau prie vilkligės tiria,įsivesk į google LE ląsteles ,tai išmeta daug aprašymų,gal ir paaiškinimas kur bus tiksliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 09 30, 09:40)
Jos taip ir vadinasi,kiek žinau prie vilkligės tiria,įsivesk į google LE  ląsteles ,tai išmeta daug aprašymų,gal ir paaiškinimas kur bus tiksliau  g.gif

niu galvoji aš nepatikrinau biggrin.gif mano Google visokias nesamones visai nesusijusias meta, gal gali nuorodytę kokią pamėtėt?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 09 30, 01:12)
Tikrai..kodėl taip ilgai atlieka tuos AFS tyrimus.. gal surenka reikiamą kiekį ir tik tada daro?
Beje.. pas mane rado chromosomų struktūros pakitimą per kariotipo tyrimą  verysad.gif  Jei dar ir AFS bus tai bus žiauru..
O kas tas per vilkligės tyrimas? Ar jį daro prie AFS tyrimų?

laikykis, tiek ir galiu pasakyt. ar genetikai sake ka tai reiskia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 09 30, 15:10)
laikykis, tiek ir galiu pasakyt. ar genetikai sake ka tai reiskia? g.gif

Skambinausi genetikei pakalbet ka tai reiskia ir ar yra sansu susilaukti sveiko vaiko, tai ji pasake, kad sansu yra, bet reiks mane stebeti.. O del antifosfolipidinio dar nezinau atsakymu. Manau menesio gale tik bus aisku..
Dekui mergaiciukes uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

O kada po paskutinio nesivystančio galima darytis tyrimus dėl AFS, girdėjau, kad tik po 3 mėn. po paskutinio praradimo, ar tai tiesa? nes vakar jau trečią lelių praradau...
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2008 10 03, 08:45)
Sveikutės,

O kada po paskutinio nesivystančio galima darytis tyrimus dėl AFS, girdėjau, kad tik po 3 mėn. po paskutinio praradimo, ar tai tiesa? nes vakar jau trečią lelių praradau...

verysad.gif
stiprybes tau VaidaI.
aš girdėjau atvirkščiai, kad jei darysies vėliau nei po trijų mėnesių, gali tyrimai būti tvarkoj, ir nebeparodyti, jei nedidelis nukrypimas, kuris suaktyvėja su nėštumu. nežinau kiek čia tiesos...
Pati dariausi po trijų mėnesių, ir man rado.
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2008 10 03, 09:45)
Sveikutės,

Sveikute, uzjauciu del leliuko console.gif Del AFS tyrimu manau galima is kart daryti tikrai nereikia tiek laukti. Man tai padare po kokiu 5-6 men, bet cia ne del to, kad reikejao laukti, o tik tada pakliuvau pas gydytoja, kuri zinojo apie tokius tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 10 03, 01:17)
Skambinausi genetikei pakalbet ka tai reiskia ir ar yra sansu susilaukti sveiko vaiko, tai ji pasake, kad sansu yra, bet reiks mane stebeti.. O del antifosfolipidinio dar nezinau atsakymu. Manau menesio gale tik bus aisku..
Dekui mergaiciukes uz palaikyma  wub.gif

tikėkimės jie bus geri, tada startuosit ir su gydytojų priežiūra išnešiosi nuostabų leliuką.

Atsakyti
nes vakar jau trečią lelių praradau...

O Dieve, kaip baisu, užjaučiu, kaip suprantu tavo skausmą, nes toj pačioj valtyje sėdime...
Atsakyti
Šiandien jau namie....sėdžiu internete ir negaliu rankų nuleisti, žinau , kad dėl AFS reikia kreiptis pas Abraitį, bet su KMUK registracijom nu tiesiog neimanoma, o gal kas žino, gal jis dirba privačiai? ar turit jo telefoną, dabar pinigai nesvarbu....

Sella, o tu irgi tiek patyrusi?
Atsakyti
Sveikutės,

As Santariskese dariausi iskrt po trecio persileidimo,na gal praejus savaitei,paskui dar po keliu menesiu,paskui dar Kaune,ir visus 3kartus 1-as is faktoriu stipriai virsijo norma.
Stiprybes tau! 4u.gif
Atsakyti