QUOTE(Sella @ 2008 09 26, 18:49)
Oi, ačiū labai, kad pataisei mano rašliavą, aš nesivarginau tyrimų pavadinimų parašyti lietuviškai.
Dėl kraujavimo, tai taip, jei neklystu internete radau, kad būna hyperkoaguliacija.
Arunele, šaunuolė, kad nenuleidai rankų.Įdomu, o kokias rekomendacijas parašė A ginekologei?
nėra už ką, pati šifravau, ir mąsčiau
aš kiek prisimenu hiperkoaguliacija būna dėl vaistų vartojimo, bet tiksliai nežinau, dabar namie internetas vėžlio greičio, tai nepažiūrėsiu....
beje, man mėlynės irgi atsiranda nežinia iš kur ir kada, jau pripratau ir nekreipdavau dėmesio. reikės ir savo gydytojos paklaust, ar tai susiję.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 09 26, 21:39)
na mane ir seima sunku nuskriausti, gal 500?
ir sesute faina gal 200?
reiks su vyru pasitart...
rytoj skambinsiu ginei, nutariau, kad pirmadieni bus uzsiemusi darbe. ji pati sake - sestadieni, gal budes? nes paziurejau, kaip pas ja treciadieni buvo "juoda" eile paptasru zmoniu ir eile "blatnu" po manes liko dar 2 is blatnu ir apie 5 paprastu
kosmaras ir tiek....
gerai čia išssireiškei
jei sakė šeštadienį, tai ir skambink/eik. ji gal bus darbe, ir jaudinasi, kad nepražiopsotų nieko, ir kad jūs su mažiumi/e sėkmingai išsilukštentumėte.
ne tiek jau daug jum liko iki oficialaus termino.
aš ir su savo mažiumi prieš du metus kas dvi dienas į pabaigą važinėjau tašę susikrovus pag ginę - leis dar nešiot ar neleis. apžiūri, ir paleidžia dar keliom dienom, kol vieną kartą- viskas gimdom, daugiau laukt negalima.
sėkmės jumi.