Man gali visi tik ir dovanoti kvepalus
Jei turi sarasiuka, is kurio galima isrinkt - dar geresne
As pvz vyrui daznai kvepals dovanoju, nes zinau kas jam patinka, o jei nzn kas zmogui patinka, tai labai gali pro sali prasauti, as pati esu gavusi kvepalu, kurie mano nuomone tik mociutei tiktu
QUOTE(Kagnė @ 2009 01 07, 17:15)
As pvz vyrui daznai kvepals dovanoju, nes zinau kas jam patinka, o jei nzn kas zmogui patinka, tai labai gali pro sali prasauti, as pati esu gavusi kvepalu, kurie mano nuomone tik mociutei tiktu
Jei ne paslaptis, kokie tai buvo kvepalai?
kvepalai mano atveju gavos žiauriai nevykusi dovana- kažkodėl dveji su puse žmogaus Kalėdoms padovanojo kvepalus (Antonio Banderas Spirit ir Puma Pure Lightness, o pusė žmogaus- dezika YSL Rive Gauche), kurių kvapas man labai, nu labai jau nepatinka ir taip apmaudu- žmonės stengėsi, leido pinigus, o mano reakcija pauosčius - brrrr
QUOTE(Gervela @ 2009 01 08, 18:31)
kvepalai mano atveju gavos žiauriai nevykusi dovana- kažkodėl dveji su puse žmogaus Kalėdoms padovanojo kvepalus (Antonio Banderas Spirit ir Puma Pure Lightness, o pusė žmogaus- dezika YSL Rive Gauche), kurių kvapas man labai, nu labai jau nepatinka ir taip apmaudu- žmonės stengėsi, leido pinigus, o mano reakcija pauosčius - brrrr
kaip suprast, pusė žmogaus? nebijai, kad netyčia perskaitys ir nusimins?
QUOTE(katalike @ 2009 01 08, 19:41)
kaip suprast, pusė žmogaus?
ten tokia labai liekna mano puskė, todėl skaitau, kad ten tik pusė žmogaus
QUOTE(Gervela @ 2009 01 08, 20:10)
ten tokia labai liekna mano puskė, todėl skaitau, kad ten tik pusė žmogaus
O tie du zmones tai greiciausiai buvo labai stora moteriske , kaip tavo avatare (tik nevadinsiu taip as jos negraziai). Joo?
Papildyta:
Man kvepalai- pati geriausia dovana, ypac kai pati pasakau, kokiu noriu
jei kvapas patinka man kvepalai , labai gera dovana