Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

Man gali visi tik ir dovanoti kvepalus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Jei zinai skoni - labai gera wink.gif
Atsakyti
Jei turi sarasiuka, is kurio galima isrinkt - dar geresne biggrin.gif
Atsakyti
As pvz vyrui daznai kvepals dovanoju, nes zinau kas jam patinka, o jei nzn kas zmogui patinka, tai labai gali pro sali prasauti, as pati esu gavusi kvepalu, kurie mano nuomone tik mociutei tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kagnė @ 2009 01 07, 17:15)
As pvz vyrui daznai kvepals dovanoju, nes zinau kas jam patinka, o jei nzn kas zmogui patinka, tai labai gali pro sali prasauti, as pati esu gavusi kvepalu, kurie mano nuomone tik mociutei tiktu biggrin.gif

Jei ne paslaptis, kokie tai buvo kvepalai?
Atsakyti
kvepalai mano atveju gavos žiauriai nevykusi dovana- kažkodėl dveji su puse žmogaus Kalėdoms padovanojo kvepalus (Antonio Banderas Spirit ir Puma Pure Lightness, o pusė žmogaus- dezika YSL Rive Gauche), kurių kvapas man labai, nu labai jau nepatinka doh.gif ir taip apmaudu- žmonės stengėsi, leido pinigus, o mano reakcija pauosčius - brrrr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 08, 18:31)
kvepalai mano atveju gavos žiauriai nevykusi dovana- kažkodėl dveji su puse žmogaus Kalėdoms padovanojo kvepalus (Antonio Banderas Spirit ir Puma Pure Lightness, o pusė žmogaus- dezika YSL Rive Gauche), kurių kvapas man labai, nu labai jau nepatinka doh.gif  ir taip apmaudu- žmonės stengėsi, leido pinigus, o mano reakcija pauosčius - brrrr  unsure.gif

kaip suprast, pusė žmogaus? nebijai, kad netyčia perskaitys ir nusimins? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 sausio 2009 - 18:42
QUOTE(katalike @ 2009 01 08, 19:41)
kaip suprast, pusė žmogaus?

ten tokia labai liekna mano puskė, todėl skaitau, kad ten tik pusė žmogaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 08, 20:10)
ten tokia labai liekna mano puskė, todėl skaitau, kad ten tik pusė žmogaus lotuliukas.gif

O tie du zmones tai greiciausiai buvo labai stora moteriske rolleyes.gif , kaip tavo avatare (tik nevadinsiu taip as jos negraziai). Joo?
g.gif

Papildyta:
Man kvepalai- pati geriausia dovana, ypac kai pati pasakau, kokiu noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 09 sausio 2009 - 16:13
jei kvapas patinka man kvepalai , labai gera dovana smile.gif
Atsakyti
Jei kvapas nepatinka, tai labai nekokia dovana tongue.gif
Atsakyti
Reikia zinot, kokius kvepalas dovanot, tada dovana superine.. thumbup.gif
Atsakyti