Bet tuo tarpu manai, kad kito asmens analizavimas ir išvadų darymas apie jį yra visiškai normalus dalykas. Tai gal tuomet analizuok, išvadas daryk tik apie save pačią ir nebus nesusipratimų.
Gal pakartosiu ir kitu merginu nuomone, bet mano tokia: kvepalai-nuostabi dovana tada, kai paduodi SB rasteli su konkreciu pavadinimu, o jis nulekia ir nuperka... Cia taip grubiai tariant.
Bloga tada, kaip perkama neatsiklausus koki nors 'madinga' kvapa, tikintis, kad 'jei jau visiem patinka, tai ir jai patiks'. Padovanotu man kas Angel, tai turetu nunest is kur paeme Negali buti kvepalai madingi ir tinkami kiekvienam. Jauciu, pramone dar tokiu nesukure
Tai va, jei paklaustu,ko noriu, tada man- pati nuostabiausia dovanele butu
Bloga tada, kaip perkama neatsiklausus koki nors 'madinga' kvapa, tikintis, kad 'jei jau visiem patinka, tai ir jai patiks'. Padovanotu man kas Angel, tai turetu nunest is kur paeme Negali buti kvepalai madingi ir tinkami kiekvienam. Jauciu, pramone dar tokiu nesukure
Tai va, jei paklaustu,ko noriu, tada man- pati nuostabiausia dovanele butu
QUOTE(Karmen @ 2008 10 31, 14:44)
As visada prasau cekio, gal ir nuvalkiota, bet uz tai patikrinta. Jau Keledom uzsisakiau, pora cekiu, planuoju Poison'us pirkti
Poison elixir ar ne?
na o nesigilinant į diskusijas, man kvepalų geriau nedovanoti nes tik nuotaiką gali sugadinti, jei noriu, nusipirksiu kokių noriu - geriau ką nors malonaus, čekiuką į spa centrą ar pan ( kam dažniausiai gaila pinigų arba tiesiog neprisiruoši)
Kadangi jau gavau avansu dovanų patinkančius kvepalus, tai galiu pasakyti, kad kvepalai pati geriausia dovana, kai pati juos išsirenki už neribotą sumą "Rinkis kokius nori" - pats maloniausias momentas.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 20, 16:57)
Kadangi jau gavau avansu dovanų patinkančius kvepalus, tai galiu pasakyti, kad kvepalai pati geriausia dovana, kai pati juos išsirenki už neribotą sumą "Rinkis kokius nori" - pats maloniausias momentas.
dievazi!
gal ir ne i tema, bet vistiek. Nusipirkau "Laima"- "dovanu" idetas kazkoks neaiskus B.U. testeriukas- na paauglisku kvepaliuku kurie gal kainuoja apie 30lt- tai ar ne krize jei jau dedat testeri tai bent is savo skaitytoju nesityciokit cia kaip ir prie dovanu- uzsipurskiau as tos nesamones is smalsumo, galvodama gal siais laikais ir pigius kvepalus skanius padaro - vos nesusivemiau po 5 minuciu- skubiai begau praustis, ir tai tas kvapas iki siol persekioja tai vat- jei nezinot kokiu kvepalu zmogui reikia tai geriau ir nepirkit- cekis 100 kart geriau tokiu atveju, nes kvepalai gali tapti ne tik pacia geriausia, bet ir pacia slyksciausia dovana
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 20, 14:57)
na jei neriboja tai tada kita kalba
įdomu jei vyrai patys nupirktų tokius kvepalus kuriais norėtų kad jų moterys kvepėtų - koks tai būtų kvapas
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 20, 15:33)
įdomu jei vyrai patys nupirktų tokius kvepalus kuriais norėtų kad jų moterys kvepėtų - koks tai būtų kvapas
Galiu pavardinti, kokius esu gavusi įvairiomis progomis iš MB - pats rinko, be konsultančių pagalbos:
Gucci EDP, Kenzo dramblys, Allure Sensuelle ir Samsara. Laimė, man visi šie patinka
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 20, 15:33)
O įsivaizduok dar tokį vyrą, kuris mėgsta dovanoti rankinukus pagal savo skonį ir koks turėtų tikti draugei/žmonai Ilgai tylėjau, nenorėdama įžeisti, bet po to atsargiai nukreipiau šį pomėgį kita linkme Nors pagal tikimybės teoriją, koks 30% dovanotų tiko, iš kurių tik koks 10 % labai tiko
QUOTE(Margot @ 2008 12 20, 15:43)
Galiu pavardinti, kokius esu gavusi įvairiomis progomis iš MB - pats rinko, be konsultančių pagalbos:
Gucci EDP, Kenzo dramblys, Allure Sensuelle ir Samsara. Laimė, man visi šie patinka
man tokius padovanotų, nukrisčiau (išskyrus paryškintus), iš vyro esu gavusi vienintelius Dior Diorissimo tada jie mane vežė, labai patiko...dabar nelabai
Su kvepalais labai lengva suklysti...praėjusiais metais mama padovanojo žalius Lacoste saubelis- Lacoste man visi tokie bjaurūs
QUOTE(Cikadelė @ 2008 12 20, 17:16)
Su kvepalais labai lengva suklysti...praėjusiais metais mama padovanojo žalius Lacoste saubelis- Lacoste man visi tokie bjaurūs
Taaaip....O mama ,kaip tyčia ,taip nori,kad dukra kvepėtų jos dovanotais kvepalais... Nu negi užgausi ?...
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 20, 15:47)
O įsivaizduok dar tokį vyrą, kuris mėgsta dovanoti rankinukus pagal savo skonį ir koks turėtų tikti draugei/žmonai Ilgai tylėjau, nenorėdama įžeisti, bet po to atsargiai nukreipiau šį pomėgį kita linkme Nors pagal tikimybės teoriją, koks 30% dovanotų tiko, iš kurių tik koks 10 % labai tiko
žinai kad tuo klausimu rami, žinodamas kokia esu ir kokių rankinių ieškau - jis nedrįstu man pirkti rankinės, piniginės ar batelių - tai mano ir tik mano darbas
o vat su kvepalais, tai sakė labai jam skanūs A.Goutal - Petite Cherie, Nina Ricci -Nina, Chanel Chance eau Fraiche
bet dėl pirkimo - nemanau kad pirktų be manęs juos