as kvepalus gauti kaipo dovana tikrai nenoreciau esu gavusi FM , bet juos is karto atidaviau, kam jie tiko ir patiko.
o maniskis dziaugiasi, kai as jam nuperku kvepalus, cia, parfumerijos temoj prisiskaitau pasisakymus apie tai, kokie "tie ar anie" kvepalai" nuostabus, sexy ir t.t. ir perku... ir, ziur, visai pataikau
QUOTE(adrija @ 2008 12 19, 11:41)
-koks skirtumas ,koks kvapas.Pasižiūrėk,kiek Kristianoj jie kainuoja.Tokią brangią dovaną nuneši,turės apsidžiaugti
Šitos sąvokos iki šiol nesugebu suvokti.Labai nenorėčiau savo pažystamų tarpe turėti tokių draugių
Šitos sąvokos iki šiol nesugebu suvokti.Labai nenorėčiau savo pažystamų tarpe turėti tokių draugių
Kaip šlykštu Čia jau žemiausio lygio runkeliškas mąstymas. Bet kas geriau - geros dešros gabalas, bet tik ne toks akibrokštas. Kaip šlapiu skuduru per dantis. Siaubas.
Man kvepalai-puiki dovana, kai man pačiai juos leidžia išsirinkti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 19, 20:46)
Vat tai, gerbiamieji, yra didelės vidinės kultūros, išsilavinimo beigi išprusimo pavyzdys. Tolerancijos taipogi.
Moderatorei asmeniškai pranešiau. Tikiuosi žinutės autorė pagaliau sulauks deramo atsako į savo "veiklą" forume.
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 19, 23:11)
Vat tai, gerbiamieji, yra didelės vidinės kultūros, išsilavinimo beigi išprusimo pavyzdys. Tolerancijos taipogi.
Moderatorei asmeniškai pranešiau. Tikiuosi žinutės autorė pagaliau sulauks deramo atsako į savo "veiklą" forume.
Vat vat,ir jai tu nieko neirodysi,ji vistiek galvoja,kad ji pati protingiausia.
Ai dzin,penktadienio vakaras,einu vyno isgert,velniop ta moteri
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 19, 14:07)
Kaip šlykštu Čia jau žemiausio lygio runkeliškas mąstymas. Bet kas geriau - geros dešros gabalas, bet tik ne toks akibrokštas. Kaip šlapiu skuduru per dantis. Siaubas.
Bet žinai, su panašiu požiūriu ar jo variacijom labai daug liaudies ateina dabar per šventes..
QUOTE(Evah @ 2008 12 19, 23:54)
Bet žinai, su panašiu požiūriu ar jo variacijom labai daug liaudies ateina dabar per šventes..
Tada gal geriau tegul su vokeliu ateina.Kad ir tą 50-60 litų tegul įdeda,rasiu ką nusipirkti.Nei,kaip kokiai durnai......O tu paskui dar jautiesi baisiausiai dėkinga,šokinėji,vaišini,šampaną tik pili,o tavo svečias tyliai galvoja-chi chi chi,pigiai ir gerai prasisukau
QUOTE(adrija @ 2008 12 20, 10:17)
Tada gal geriau tegul su vokeliu ateina.Kad ir tą 50-60 litų tegul įdeda,rasiu ką nusipirkti.Nei,kaip kokiai durnai......O tu paskui dar jautiesi baisiausiai dėkinga,šokinėji,vaišini,šampaną tik pili,o tavo svečias tyliai galvoja-chi chi chi,pigiai ir gerai prasisukau
o taip tai jau atseit nevaišintum ale vis tiek lieva gaut dovanų fuflą
QUOTE(katalike @ 2008 12 20, 11:20)
o taip tai jau atseit nevaišintum ale vis tiek lieva gaut dovanų fuflą
Tai ir sakau,kad gauni fuflą ,kaip gerą ir reikia būti baisiai dėkingai,kad gavai "tipo"tokią gerą dovaną Gal iš pradžių ir neapsižiūrėsi,kad ten tas fuflas,nes aš tai iš tų,kur nepuola dovanų čiupinėti,tyrinėti. O jei ir apsižiūrėsi,tai negi sakysi ką čia atnešei? Reiks jau apsimesti,kokia laiminga ,kaip viskas tinka patinka ir t.t.
Bet ne apie tai ši tema.Tiesiog kvepalai man asmeniškai tai būtų labai gera dovana,jei atneštų tokius,kuriuos aš mėgstu.O jei tokius,kad nuo jų galva skausta ar skrandis kyla,tai gal panašiai,kaip tas molinis namukas ar fufliakas.
Žodžiu,mano asmeninė nuomonė tokia-nešti žmogui kvepalus "aklai" tai yra didelis supratimo neturėjimas.Gal kitų nuomonė yra kitokia,nes žinau žmonių,kuriems dzin - kokiu kvapu išpurkši,toki jiems ir kvepia O man kvapas yra labai svarbu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 20, 11:42)
Mergaite, tu tikrai nesi pati protingiausia, jei užtenka proto rašyti apie mano asmeninę dorovę, nuoširdumus bei įrodymus, ko nė per nago juodymą nesuvoki. Taip kad malonėk susilaikyti nuo asmeninių interpretacijų ir mėginti išlipti iš forumo rėmų. Nei tu manęs žinai, nei tau pažinti.
As taves pazinti ir nenoriu