Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

QUOTE(nakte @ 2008 10 28, 19:33)
Tik labai nemegstu tokiu zmoniu, kurie gasves nepatinkancius kvepalus juos perdovanoja kitiems cia jau zemas lygis....

O tai kur jus dėt, jei nepatinka? Jau geriau perpadovanot tiems, kam patinka, nei "raugint" pasidėjus... (Bet čia tik mano nuomonė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 28 spalio 2008 - 19:12
Jei zinai koki tas zmogus kvapa megsta, tai manau puiki dovana tongue.gif
Atsakyti
Kvepalai-gera dovana, aisku jei jie tikrai tavo "skonio" ir originalus. Ner baisiau uz dovana fufliaka, kaip cia daznai sm pardavinejamos "alia dovanos"- bet gryniausi neoriginalai doh.gif unsure.gif Baisu blush2.gif
Atsakyti
Na aš irgi nemanau, kad kvepalai - gera dovana. Ne kartą gavau dovanų kvepalus, kurie yra absoliučiai kitokio kvapo, nei man patinka unsure.gif Čia man panašiai, kaip su papuošalais, tiesiog nemėgstu, kai kiti dovanoja, nežinodami mano skonio.
Nors, kaip ir čia daugelis sako, jei žinai, kad žmogus nori būtent tų kvepalų, viskas ok. Tėtis man šitaip dovanoja biggrin.gif
Atsakyti
As visada prasau cekio, gal ir nuvalkiota, bet uz tai patikrinta. Jau Keledom uzsisakiau, pora cekiu, planuoju Poison'us pirkti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gera dovana, bet tik tada kai pati issirenku mirksiukas.gif
Atsakyti
Kvepalus dovanoju visada savo vyrui.Kokie man patinka,tokiais jis ir kvrepia biggrin.gif
o JEIGU MAN REIKIA KVEPALIUKU,TAI PASAKAU KOKIE MAN PATINKA,TOKIUS IR GAUNU,BET JEIGU NEZINAU KOKIE ZMOGIUI PATINKA,TAI GERIAU DOVANOJU DOVANU CEKI,KAD PATS NUSIPIRKTU.
Atsakyti
Labai gera,jei dovanoja tai ,ką reikia thumbup.gif thumbup.gif
Beje,kartą kirpykloje teko stebėti tokį įdomų procesą:
ten moterys atnešė "originaliu kvepalų iš Vokietijos" ,po 60 litų.Ir kelios klientės juos pirko dovanai.Na,į gimtadienius ėjo. lotuliukas.gif Beje,dėl kvapo irgi tokia įdomi nuomonė girdėjosi:
-koks skirtumas ,koks kvapas.Pasižiūrėk,kiek Kristianoj jie kainuoja.Tokią brangią dovaną nuneši,turės apsidžiaugti blink.gif
Šitos sąvokos iki šiol nesugebu suvokti.Labai nenorėčiau savo pažystamų tarpe turėti tokių draugių schmoll.gif
Atsakyti
Jau geriau tokią dovaną žmogus dovanoja, nei molinį namelį, kuris dulkės tol, kol iki šiukšlių dėžės nukeliaus.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 19, 11:49)
Jau geriau tokią dovaną žmogus dovanoja, nei molinį namelį, kuris dulkės tol, kol iki šiukšlių dėžės nukeliaus.

Jau geriau tegu nuoširdžiai ranką paspaudžia be jokios dovanos, nei fufliakus dovanoja, dar apsimetent, kad Kristianoj pirko.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 12 19, 13:46)
Jau geriau tegu nuoširdžiai ranką paspaudžia be jokios dovanos, nei fufliakus dovanoja, dar apsimetent, kad Kristianoj pirko.

Nomyte, nereaguok , čia tebuvo S. eilinė provokacija. Ką ji stengsis paneigti.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 12 19, 14:46)

Visiskai pritariu.
Bet siais laikais nuosirdumo nebeliko. unsure.gif
Subjektyvi,to irodymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievshe: 19 gruodžio 2008 - 13:54