Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

QUOTE(JVana @ 2008 10 09, 13:05)
Tai bent jau apsirengt turetum ka  tongue.gif  biggrin.gif

Cia referencija i tavo pusnuogi avatara smile.gif Nieko asmenisko  biggrin.gif

Niu baikit blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 09, 11:33)
Niu baikit  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
gavau per sias praejusias kaledas nuo anytos kvepalus, na jau tokia smarve, kad siaubas, vimdantis wacko.gif dar buna kitus "kvepalus"tulike supurski, o cia nei to neverti.
turiu savo megiamus vienus kvepalus, kuriuos jau 2metus naudoju, nepakeisdama kitais, tai vyras jei nori nuperka tuos biggrin.gif
zodziu esu pries kvepalus kaip dovanas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dita*: 09 spalio 2008 - 12:58
QUOTE(*Dita* @ 2008 10 09, 13:57)
gavau per sias praejusias kaledas nuo anytos kvepalus, na jau tokia smarve, kad siaubas, vimdantis wacko.gif

Pavadinimą išduok. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 09, 13:06)
Pavadinimą išduok.  mirksiukas.gif

Kad žinotume, ką savo anytoms dovanot (ar marčioms, kai jas turėsim lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 09, 14:06)
Pavadinimą išduok.  mirksiukas.gif

oi, kad jau ismetus seniai, atsimenu tik tiek, kad rozinej dezutej buvo.pavadinimas kazkoks panasus i lakoste, dar atsimenu pamacius apsidziaugiau, gerus kvepalus gavau, bet paskui atsipeikejus ziuriu, ad nelakoste, o tik kazkas panasaus bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dovana, tai gera, bet viena karta tik vyras pataike su kvapu, o siaip pilna lentyna ne mano kvapu, ot tau ir siurprizas doh.gif
As tai nuvarau su vyru i parduotuve, jis issirenka ir man ramu, veliau nuperku arba ta pacia diena, galvoju nu kam rinkt kvepalu kolekcijas ir siaip nemalonu kvepintis ne savo kvapu
Atsakyti
[quote=Subjektyvi,2008 08 21, 10:14]
Viena populiariausių dovanų - kvepalai. Bet tikriausiai viena iš netinkamiausių, nes labai lengva prašauti pro šalį. Kas tinka tau, nebūtinai patiks kitam. Tai gi, ką manote apie dovanojamus kvepalus? Ar pačios dovanojate kitiems? Jei taip, pagal kokius kriterijus renkate, kiek ml perkate.

Ką darote su tais, kurie netiko?
[quote]

Manau, kad kvepalus galima dovanoti tik jei žmogus tokių užsiprašė kaip dovanos, arba žinai, kad tokiais kvėpinasi ir tokius pirkti. Nepataikyti labai lengva, nes kiekvieno skonis savitas ir ant skirtingų žmonių tie patys kvepalai juk skirtingai gulasi.
Atsakyti
QUOTE(Starfish @ 2008 10 09, 23:07)
Manau, kad kvepalus galima dovanoti tik jei žmogus tokių užsiprašė kaip dovanos, arba žinai, kad tokiais kvėpinasi ir tokius pirkti. Nepataikyti labai lengva, nes kiekvieno skonis savitas ir ant skirtingų žmonių tie patys kvepalai juk skirtingai gulasi.

Kad kvepalai krenta, esu ne kart girdėjusi, bet jie pasirodo, dar ir gulasi...
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 10, 08:39)
Kad kvepalai krenta, esu ne kart girdėjusi,  bet jie pasirodo, dar ir gulasi...

kai nukrenta, tai ir atsigula lotuliukas.gif nesikabinejam prie zodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu neisradinga dovanose blush2.gif bet kvepalai tai viena is pagrindiniu dovanu kategoriju... ax.gif labai megstu juos dovanoti....nzn gal todel kad kiek kam teko dovanoti na o apdovanota visa seima mano puse giminiu bei draugiu vis pataikau su kvapu smile.gif ypac vaikinui tai jis gyvenime nenusipirktu jokiu nauju atranda kokius vienus nu ir vsio... smile.gif
Atsakyti
Man tai visada pakelia nuotaika padovanoti kvepalai, aisku kartais buna, kad ne tas kvapas, bet dazniausiai kas juos dovanoja tai zino kokie patinka smile.gif
Tik labai nemegstu tokiu zmoniu, kurie gasves nepatinkancius kvepalus juos perdovanoja kitiems cia jau zemas lygis....
Atsakyti