Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

QUOTE(biologė @ 2008 08 22, 10:00)
Na, jei sakai visiems, kokių dovanų norėtum... Tikiu, kad gali pasitikėt artimų žmonių skoniu, bet juk kartais ką nors dovanoja ir gana svetimi žmonės su kuo įvairiausiais skoniais ir išmanymu.

Atsiimu visiems, bet kad ir dovanotojų ratas siauras ir snobiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 22, 09:19)
biggrin.gif Ką su jais darysi?

isdovanosiu per kaledas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 08 22, 10:08)
Atsiimu visiems, bet kad ir dovanotojų ratas siauras ir snobiškas smile.gif

O aš tada atsiimu FM'iškus grasinimus 000189.gif bigsmile.gif
Atsakyti

O aš ruošiuosi dovanoti draugei kvepalus,nes žinau kad ji gerų niekad nepirks, nes gaila pinigų. Jei netiks jei galės kvepintis jos dukros. Jei kalbant apie dovanas tai ,net nebeaišku ką reikia nunešti žmogui. Kitos dovanos gali būti irgi giliai nukištos į spintos dugną. Aš turiu, net neišpakuotų dovanų, kurios guli spintos dugne. Per savo jubiliejų gavau tik pinigais, pirkausi brangų auksinį papuošalą, nors visai būtų malonu gauti kvepalų kurių kvapo nesu turėjusi arba turimus,nes greit juos išnaudoju.

Atsakyti
Kvepalai nera gera dovana. Vyras man nuolat dovanoja tokius, prie kuriu negaliu priprasti. Turbut reikia keisti vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 22, 20:43)
Kvepalai nera gera dovana. Vyras man nuolat dovanoja tokius, prie kuriu negaliu priprasti. Turbut reikia keisti vyra  lotuliukas.gif

o gal paprasciau pasakyti, kad nedovanotu ju? mirksiukas.gif
Atsakyti

Diskusija verčia galvoti, kad požiūriai apie kvepalus kaip dovaną yra keleto tipų:

- bloga dovana su išlygom (konkretus užsakymas, aiškūs norai ir t.t)
- gera, nes tinka bet kas (nesidomi parfumerija, tik pradeda domėtis parfumerija, nesvarbu kuo kvepia);
- gera, nes solenizantas negali sau leisti jokių (ar brangesnių) kvepalų;
- gera, nes potencialių dovanojančiųjų dovanas ratas yra siauras ir gerai žinantis poreikius (iš esmės pirmojo punkto viena iš išlygų).

Situacija kaip ir aiški biggrin.gif Ar tema dar reikalinga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 22, 20:26)
Situacija kaip ir aiški  biggrin.gif Ar tema dar reikalinga?  smile.gif

drinks_cheers.gif Aiški. Nereikalinga.
Atsakyti
Smaugliau, kadangi puikiai sekasi reziumuoti, praktiškai turint laiko galima prasieiti per kitas temas ir sureziumavusi pateikti verdiktui. Nereikės gaišti kitiems, kam dar bus neaišku ar norės betiksliai pateikti savo nuomones, diskutuoti ar tuščiai gaišti laiką. ax.gif
Atsakyti
As labiau dziaugciaus gavusi dovanu ceki, nei kvapa, kuris visiskai nepatinka.
Manau, kvepalai gera dovana lieka, jei esi isitikines, jog "pataikei"
Atsakyti
Nemanau, kad gera dovana. Tai labai asmeniskas ir subtilus dalykas. Cia tas pats butu, jei sugalvotu manes nepazystantis zmogus man dovanoti apatiny trikotaza blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 09, 10:45)
Nemanau, kad gera dovana. Tai labai asmeniskas ir subtilus dalykas. Cia tas pats butu, jei sugalvotu manes nepazystantis zmogus man dovanoti apatiny trikotaza  blink.gif

Tai bent jau apsirengt turetum ka tongue.gif biggrin.gif

Cia referencija i tavo pusnuogi avatara smile.gif Nieko asmenisko biggrin.gif
Atsakyti