Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

Nuosavam MB net labai drįstu dovanoti kvepalus, nes pats nenusipirks, o kvapas - svarbu, kad man kvepėtų. Taip pat ir mamai bei tėčiui, kurie nėra išrankūs - tiesa,gal nelabai supranta vertės tokios dovanos, kaip teko pastebėti. O štai draugėms ar net sesėms kvepalų niekada nepirkčiau prieš tai nepasidomėjusi...

Man pačiai labai smalsu gauti kvepiančią dovaną - MB vieną kartą padovanojęs Lolitos Lempickos, antrą kartą nesuko galvos - nupirko tokius pačius biggrin.gif O taip smalsu buvo gauti kokius nors kitus.

Visiems sakau, jei nesugalvojate, ką man padovanoti, tinkamiausios dovanos - knygos ir kvepalai smile.gif
Atsakyti
ne ten parašiau, trinu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 21 rugpjūčio 2008 - 15:07
As manau, kad gera dovana, bet tik tuo atveju, jei tikrai zinai, kad zmogui patiks tas kvapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 21, 10:57)
Nepripažįstu kvepalų kaip dovanos.  Išskyrus aišku, tuos  atvejus, kai dovanojamas konkretus, dovanos gavėjo išanksto užsakytas ir norimas kvapas.   

Sutinku visais 200 procentų

QUOTE(straige @ 2008 08 21, 13:48)
Kita vertus, galima dovanoti čekį, o jau apdovanojamasis pats išsirinks, kokių laaabai nori.

Ko gero idealiausias variantas
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 08 21, 14:49)
Visiems sakau, jei nesugalvojate, ką man padovanoti, tinkamiausios dovanos - knygos ir kvepalai smile.gif

Narsi mergina rolleyes.gif Gausi kada dovanų FM'us, tai bus tau "tinkamiausia" lotuliukas.gif
Aš, kaip ir Africa - už dovanojamus kvepalus, kurie iš anksto suderinti. Kad išliktų netikėtumo elementas, galima pateikt (arba paprašyt, jei ruošiesi pati dovanot) pageidavimų sąrašiuką ir iš jo išrinkt.
Pati esu iš viso tris kartus dovanojus savo išrinktus kvepalus labai artimiems žmonėms. Pataikiau, bet daugiau gal ir nerizikuosiu...
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 21, 11:08)
Kai renkate kvepalus, ar jums svarbu aktualu kaina? Ar perkate tuos, kurie jums atrodo tinkamiausi? Nesvarbu, ar iki 100 Lt., ar virš 200 Lt.
Labai pigius kvepalus dovanoti gal ir ne lygis.

Į kvepalų kainą žiūriu taip pat, kaip ir į bet kokios dovanos. T. y. priklauso nuo daugybės dalykų, o dovanos vertė ir kaina - juk ne tas pats. Jei jau dovanočiau kvepalus ir žinočiau, kad kvapas tiks - turbūt greičiau išrinkčiau prabangią miniatiūrą negu tiek pat kainuojantį didelį buteliuką pigesnių.
Atsakyti
As manau gera tada, kai zinai norus. Siandien pati dovanojau kvepalu miniuka, ir vos sulaikiau asaras. Maciau, kaip dovana pradziugino zmogu.
Atsakyti
Savo kailiu kaip tik vakar patyriau, jog tai very bad idea, kai gavau 5-ta tu paciu kvepalu buteliuka doh.gif O dovanotojai labai nustebo, kai mano reakcija buvo - puse lupu, per prievarta, isspausta sypsena su neaiskiu "aciu' laugh.gif
Kvepalus dovanoju tik tuo atveju kai zinau, jog zmogui ju , tu konkreciu!, isties reikia
Atsakyti
Pati kvepalus dovanoju tik retkarčiais (dažniausia MV), o dovanų gaunu gan dažnai. Kas keisčiausia, žmonės patys to nežinodami dovanoja tik man patinkančius aromatus. Gal tai reiškia, jog jie mane labai gerai pažįsta?
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 08 22, 05:58)
Savo kailiu kaip tik vakar patyriau, jog tai very bad idea, kai gavau 5-ta tu paciu kvepalu buteliuka  doh.gif 

biggrin.gif Ką su jais darysi?
Atsakyti
Nesandėliuoju netikusių, perdovanoju kitiems žmonėms, bet ne kaip proginę dovaną, nes būna jau išpakuota ir pauostyta ax.gif Tiesiog atiduodu mamai, anytai ar kt. artimam žmogui. Žinoma, jei joms patinka konkretūs kvepalai. Kažkaip nemanau, kad kvepalams tinka draudimas, kad negalima dovanoti dovanoto.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 21, 19:58)
Narsi mergina rolleyes.gif  Gausi kada dovanų FM'us, tai bus tau "tinkamiausia" lotuliukas.gif

Ar reiškia, kad esu per geros nuomonės apie dovanotojus? g.gif Iš tiesų pasitikiu jų skoniu tiek literatūroje, tiek kvepaluose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 08 22, 09:48)
Ar reiškia, kad esu per geros nuomonės apie dovanotojus? g.gif Iš tiesų pasitikiu jų skoniu tiek literatūroje, tiek kvepaluose mirksiukas.gif

Na, jei sakai visiems, kokių dovanų norėtum... Tikiu, kad gali pasitikėt artimų žmonių skoniu, bet juk kartais ką nors dovanoja ir gana svetimi žmonės su kuo įvairiausiais skoniais ir išmanymu.
Atsakyti