Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

QUOTE(daivameil @ 2011 07 30, 16:16)
Gera dovana, kai pataikoma, o kai nepataikoma, tampa galvos skausmu ir reikia parduoti arba gerokai nupilti besidalinant. O jei pataikytų su kvapais MB, galėtų dovanoti kas mėnesį po kvapą. Nors ne, galėtų dovanoti kas savaitę  bigsmile.gif  blush2.gif

tikrai, man ranka nekiltu parduoti, o ir kvepintis nesinoretu jei nepatiktu tragiskai blink.gif nors taip man dar nera nutike bigsmile.gif
bet vienaip ar kitaip, kvepalai man pati geriausia dovana wub.gif
nors tokia dovana kai kuriem pirkti pavojinga. pazistu tokiu moteriskaiciu, kurios net yra pasakusios: isizeisciau, jei gauciau dovanu kvepalus! mat jom uztenka dveju ar triju butelaiciu, ir jos grieztai atsisako didinti ju skaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 31, 10:57)
tikrai, man ranka nekiltu parduoti,

o ko jau čia nekiltų. jei kitas dovanoja negalvodamas apie tą, kuriam dovanojama, tai nejaučiu jokio sąžinės graužaties parduodama ar išmainydama tokią dovaną.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 31, 12:20)
o ko jau čia nekiltų. jei kitas dovanoja negalvodamas apie tą, kuriam dovanojama, tai nejaučiu jokio sąžinės graužaties parduodama ar išmainydama tokią dovaną.

na as turbut is tokiu, kad sazine paskui uzgriauztu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 31, 12:10)
na as turbut is tokiu, kad sazine paskui uzgriauztu smile.gif

Kas cia blogo? Padovanojo, netiko, pardaviau, nusipirkau tai kas dziugina.
Dovanotojo(s) informuot, kad dovana neitiko nebutina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 31, 14:42)
Kas cia blogo? Padovanojo, netiko, pardaviau, nusipirkau tai kas dziugina.
Dovanotojo(s) informuot, kad dovana neitiko nebutina smile.gif

taip,gerai jus visas suprantu 4u.gif tik as negaleciau, nors uzmusk lotuliukas.gif man tokias dovanas dovanoja mylimi artimi zmones 4u.gif jei gauciai seip kaip dovana is kokio pazistamo tik, nekvarsinciau sau galvos ir greit sugalvociau ka su jais daryt, parduot ar kam atiduot biggrin.gif
Atsakyti
Kvepalisčių noriu paklausti - kaip paaiškinti kalėdų seneliui, kad ir vėl nori kvepalų.

Na maždaug:

-Ko norėtum Kalėdoms

-Kvepalų

-Tu gi tiek jų turi blink.gif

Kuo argumentuojat kad būtinai reikia dar vienų. Nes jie ypatingi, dar neturėti, nauji smile.gif

Atsakyti
Reiskia netikras Kaledu senis, jei reik itikinet ji smile.gif

Juokauju, aisku. Kvepalus visada perkuos pati arba prasau dovanu cekio, tai nelabai galiu padet.
Atsakyti

Tai argumentas ir būtų, kad TOKIŲ DAR NETURĖJAU! Čia lyg pirktum knygą, o tau - Kam tau dar viena knygą, vieną juk jau skaitei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 11 25, 11:57)
Reiskia netikras Kaledu senis, jei reik itikinet ji smile.gif

Juokauju, aisku. Kvepalus visada perkuos pati arba prasau dovanu cekio, tai nelabai galiu padet.

Nu tikrai - pats klausia pats nustemba biggrin.gif

QUOTE(theorema @ 2016 11 25, 12:14)
Tai  argumentas ir būtų, kad TOKIŲ DAR NETURĖJAU! Čia lyg pirktum knygą, o tau  - Kam tau dar viena knygą,  vieną juk jau skaitei? lotuliukas.gif

Aš lygiai tą patį sakiau - tokių dar nesu turėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 11 25, 16:08)
Nu tikrai - pats klausia pats nustemba biggrin.gif
Aš lygiai tą patį sakiau - tokių dar nesu turėjus smile.gif

Malenuk, atsakyk "Kad tave geriau matyčiau!"
kokių nori?

ps. hi there ;-)
Atsakyti
man atrodo super dovana, tik reikia zinoti kurie patinka
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 11 24, 21:54)
Kvepalisčių noriu paklausti - kaip paaiškinti kalėdų seneliui, kad ir vėl nori kvepalų.
Na maždaug:

-Ko norėtum Kalėdoms

-Kvepalų

-Tu gi tiek jų turi blink.gif
Kuo argumentuojat kad būtinai reikia dar vienų. Nes jie ypatingi, dar neturėti, nauji smile.gif

Maniškiui tai jau praėjęs etapas, nei stebisi, nei piktinasi, nei bando atkalbėt irnesakyk.gif

Mano dovana jau "šildosi" po egle biggrin.gif Pati sugalvojau, pati parodžiau, kur pirkt, galiausiai pati užsakiau, suderinau ir sumokėjau (vyro pinigais, aišku). Neromantiškai visai, bet užtat tai, ko reikia biggrin.gif Nu negi mestelsiu pavadinimą, kad paskui nueitų į Kristę ar Douglas'ą ir permokėtų 2,5 karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 09 gruodžio 2016 - 14:34