esu tik du kartus dovanu gavusi kvepalu, pirmasis buteliukas taip ir stovi tik del grozio, nes kvapas netiko, o antraji MB dovanojo zinodamas, ko noreciau kvepalai gera dovana, jei konkreciai zinai, ko zmogus nori, bet jei siaip imi ir isrenki pagal save, tai tikrai gali buti nevykusi dovana..
Kvepalai man gera dovana,tik zinoma jei tas zmogus kuris dovanoja juos man zino kokie man patinka tuomet
Superine dovana jei pataiko. Ju nebuna perdaug.
Geresnes dovanos uz kvepalus negali buti, kuo dazniau dovanotu tuo butu geriau
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 12 17, 08:34)
Geresnes dovanos uz kvepalus negali buti, kuo dazniau dovanotu tuo butu geriau
as savo vyrui bandau ikalti, kad per daug kvepalu buteliuku nebuna. ir jam dovanu klausimas atkrenta, zino kur mano noru sarasiukas padetas.
Jei nezinai ka dovanot, kvepalai visada gera dovana , tik reik zinot skoni
Sudėtinga su tuo skoniu. Būna, kad sako žmonės tiesiog: mėgstu gaivius. O kas yra gaivūs? Vienam vieni atrodys labiau gaivūs, kitiems - kiti. Ir kaip pataikyti? Nebent žmogus nėra išrankus kvepalams. Aš, pavyzdžiui, neįsivaizduoju kaip galėčiau kvėpintis neitin patinkančiais arba visiškai nepatinkančiais kvepalais. Garantuoju, kad net iš gerai mane pažįstančių žmonių, nepataikytų rinkdami man kvepalus iš gausybės. Kas kita, jei žinotų, ko tiksliai noriu, tad kartais geriausia, atrodo, būtų, įbrukti sąrašėlį į rankas
kvepalai gera dovana .. ypač kai dovanoji pats sau dovanas ir žinai ko nori
kvepalai-puiki dovana jei zinai ka vyras/moteris megsta,as pati irgi dievinu gauti kvepalus,bet vyrui pasakau,kokiu noreciau arba pasakau pvz padovanoti man kristianos ceki arba sarmos-tai tolygu man kvepalams-noru juk pilna,o pinigine dziaugiasi
Kvepalus dovanoju tik artimiems žmonėms, nes žinau jų skonį, arba puikiai žinau konkrečiai kokių kvepalų nori. Tada niekada neprašaunu pro šalį. Kiekis priklauso nuo finansinės padėties - jeigu turiu laisvų pinigėlių daugiau, perku didesnį kiekį, jei nedaug - apsiriboju miniatiūromis. Pačiai labai patinka gauti kvepalų, nes man jų niekada nebus perdaug.
Iš draugo gaunu kvepalų. Bet jis nuperka tuos, kuriuos išsirenku.: )
Tačiau kvepalai tikrai ne kokia dovana, jei nėra žinomas tikslus pavadinimas ar žmogaus "noras". Pati tikrai nepirkčiau ir nedovanočiau kvepalų. Išimtis - vaikinas.
Tačiau kvepalai tikrai ne kokia dovana, jei nėra žinomas tikslus pavadinimas ar žmogaus "noras". Pati tikrai nepirkčiau ir nedovanočiau kvepalų. Išimtis - vaikinas.
Gera dovana, kai pataikoma, o kai nepataikoma, tampa galvos skausmu ir reikia parduoti arba gerokai nupilti besidalinant. O jei pataikytų su kvapais MB, galėtų dovanoti kas mėnesį po kvapą. Nors ne, galėtų dovanoti kas savaitę