Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

QUOTE(Terezza @ 2010 08 17, 09:59)
Nuo Boso Femme kojas uzversciau, o ir Jadore vieninteliai turbut is Dior, kurie man visiskai nepatinka. Taip kad prasauti pro sali labai lengva.

Va va, lygiai tą patį norėjau parašyt.
Prašaut galima su absoliučiai bet kokiais kvepalais, nes niekada negali žinot kaip kita nosis užuos kvapą.

Aišku, būna žmonių, kurie nėrai reiklūs kvepalams dėl įvairių priežasčių. Gal didelės reikšmės jiems neteikia, gal tiesiog uoslė nėra jautri ar nekyla jokių blogų asociacijų su konkrečiu aromatų, maža ką.
Bet, tarkim žmogui, rimčiau besidominčiam kvepalais dovanoti kvapą yra totali savižudybė. Labai nenorėčiau gauti dovanų kvepalus. Na, nebent iš savo draugių parfmaniakių, kurios šimtą metų mane pažįsta, žino mano parfumerinius "nukrypimus", bet ir tai gal nelabai.
Visada žiauri rizika visiškai nepataikyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 17 rugpjūčio 2010 - 10:31
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 17, 11:30)

Jei moteriškė turi vieną kvepalų buteliuką, faktas, jog antras, gautas dovanų, jai iš tiesų bus didelis gėris.
Nu bet jei man kas dovanotų kvepalus g.gif Norėčiau, kad paklaustų, kokių kvepalų aš norėčiau ax.gif
Betkadangideja, ne visada ir čekis yra laimė. Gavau Parfum experso dovanų kortelę už 100 pinigų, šiaip, be progos, iš žurnalo "Žmonės" už kryžiažodį. Ir ką - nėra norimų kvepalų... Nėra... Už kokius 225 - 250 pinigų yra, o už 100 nėra. Aišku, galiu pridėti trūkstamą sumą, ale bet ir tie kvepalai nėra trokštami ir svajojami, būtų tik iš bėdos...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 17, 12:16)
Už kokius 225 - 250 pinigų yra, o už 100 nėra. Aišku, galiu pridėti trūkstamą sumą, ale bet ir tie kvepalai nėra trokštami ir svajojami, būtų tik iš bėdos...

Žinai kaip šita situacija vadinas? Pilna subinė žalių agurkų biggrin.gif Aišku, negaliu nuneigt - man ji iki skausmo pažįstama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 17, 13:41)
Žinai kaip šita situacija vadinas? Pilna subinė žalių agurkų  biggrin.gif Aišku, negaliu nuneigt - man ji iki skausmo pažįstama.  biggrin.gif

Žinau kuo puikiausiai irnesakyk.gif Ir čia jau aplinkos kaltinti negali - tik save hihihi.gif Bet yra kaip yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 17 rugpjūčio 2010 - 13:55
Normali dovana. Jei netiko zinau kur SM isparde randas. Va siemet buvau gavus skudurine lele... rolleyes.gif
Atsakyti
As kvepalus galiu padovanuot tik zmogui kuri labai gerai pazystu ir zinau skoni wink.gif tai yra mano mylimasis.
Atsakyti
Pries 11 metu mano vyras pirma karta atejo i mano gimtadieni ir padovanojo Naomi Campbell kvepalus. Ehhh, kokia as buvau laiminga wub.gif user posted image birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 17, 11:30)
Va va, lygiai tą patį norėjau parašyt.
Prašaut galima su absoliučiai bet kokiais kvepalais, nes niekada negali žinot kaip kita nosis užuos kvapą.

Aišku, būna žmonių, kurie nėrai reiklūs kvepalams dėl įvairių priežasčių. Gal didelės reikšmės jiems neteikia, gal tiesiog uoslė nėra jautri ar nekyla jokių blogų asociacijų su konkrečiu aromatų, maža ką.
Bet, tarkim žmogui, rimčiau besidominčiam kvepalais dovanoti kvapą yra totali savižudybė. Labai nenorėčiau gauti dovanų kvepalus. Na, nebent iš savo draugių parfmaniakių, kurios šimtą metų mane pažįsta, žino mano parfumerinius "nukrypimus", bet ir tai gal nelabai.
Visada žiauri rizika visiškai nepataikyt.

Žinai kaip būna - kaip tam posaky "nespjauk į šulinį". Neseniai patyriau tą patį, nors kategoriškai pasakiau: jokių kvepalų, pati išsirinksiu. Na žmogus ne taip jau "tragiškai" prašovė, padovanojo du miniukų rinkinius. Iš 10 variantų 3 tiko, o dar 2 "pusė velnio". Tai nėra kaip ir ko pykti. Tiesa, dovanotam arkliui į dantis nežiūrėjau, bet būtų buvę liūdniau, jei nei vienas netiktų unsure.gif

Taip kad jei gausit dovanų miniukų rinkinius - ne bėda. rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai kvepalus visuomet tetis dovanoja:) nesu nei karto sau pirkusi kvepalu, o ir vyras kazkada nustebo, kaip cia taip yra, kad ne jis kvepalus perka:) Bet is tiesu tetis man nerealiai pataiko, nei kart nesu nusivylusi:) bet cia taip turbut retai buna kad skoniai sutaptu:)
Tiesa kvepalus jis perka ir mamai, bet tuos kur nuperka mamai man schmoll.gif o jai patinka doh.gif
Atsakyti
jeigu tai vyro, mamos, geriausios drauges dovana - tada taip. nes jie, artimiausi zmones, zino koks kvapas patinka, o jeigu dar megstamiausius kvepalus padovanoja, isvis puiku.
kvepalai prasta dovana tampa, kai juos dovanoja tetos, bendradarbiai ir panasiai - dovanoja bile kad padovanot ka nors. tada geriau jau kosmetikos parduotuves ceki dovanotu, o ne pagal savo skoni isrinktu kvepalus smile.gif
Atsakyti
iš MB taip - kvepalai nuostabi dovana, nes jis žino mano skonį ir dažnai skoniai sutampa dėl kvapų pasirinkimo. Tačiau iš kitų asmenų, vargu ar galėčiau gauti tai ko noriu, nebent tie žmonės gerai mane pažįsta smile.gif

Ar pati dovanoju kvepalus? smile.gif Be progos - taip, jei žinau kokie kvapai tinka, patinka, nebūtinai nauji ir brangūs biggrin.gif gali būti ir miniukai biggrin.gif Jei yra rimtesnė proga - niekada. smile.gif Kvepalai, manau, kad tokia intymi dovana kaip ir kokie drabužiai ar pan, todėl juos dovanojant reikia labai gerai pagalvoti ar dovana gera... ax.gif

Vietoje kvepalų geriau padovanoti - kvepiančių gėlyčių didelį glėbį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 30 spalio 2010 - 13:52
kaip kam g.gif ovz man labai gera bigsmile.gif o vat mb schmoll.gif
Atsakyti