Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

Niekada nedovanočiau kvepalų, jei nežinočiau konkretaus noro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 27, 19:25)
Man kvepalai yra Pati Geriausia Dovana- vienareiksmiskai  lotuliukas.gif . Kad dovanotojas nesiblaskytu -as visada jam padedu. Man geriau likt be siurprizo, bet gaut tai,ko isties noriu.

thumbup.gif ir man taip pat mirksiukas.gif seip vyras tai visad nutaiko kvapa ir juo galiu pasitiketi biggrin.gif o vat brolis kai padovanojo syki swoon.gif tai dabar per brolene jam padedu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o draugai visad atsiklausia kokiu noreciau tongue.gif
Atsakyti
Moteriai dovanociau rinkinukus, didesne tikimybe kad is 3-4 kvepaliuku nors vieni tiks. O jei netiks, tai bent "nosirati" praples. O va vyrams visokius kvepalus odekolonus perku ir dovanoju be jokiu sazines grauzimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2010 08 06, 03:16)
Moteriai dovanociau rinkinukus, didesne tikimybe kad is 3-4 kvepaliuku nors vieni tiks.  O jei netiks, tai bent "nosirati" praples. O va vyrams visokius kvepalus odekolonus perku ir dovanoju be jokiu sazines grauzimu tongue.gif

Nes blogiausiu atveju vyrai kveplaus visada gali panaudoti zaizdu dizenfekcijai ar kokiu varztu plovimui biggrin.gif
Papildyta:
Siaip jie jau perkat dovanu kvapa ir nezinot ar tikrai pataikysit, tai rekomenduoji prsipurksti kelis lapelius labai gausiai butent dovanojamo kvapo ir issaugoti pirkinio ceki. Jubiliatas preis atplesdamas kvepalu dezute paoustis pripurkstus lapelius ir jie kvapas netiks, visada ji gales grazinti i parduotuve ir issirinkti kita.
O siaip paprasciausia ir banaliausia tai padovanoti dovanu ceki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 06, 12:54)
Nes blogiausiu atveju vyrai kveplaus visada gali panaudoti zaizdu dizenfekcijai ar kokiu varztu plovimui biggrin.gif
Papildyta:
Siaip jie jau perkat dovanu kvapa ir nezinot ar tikrai pataikysit, tai rekomenduoji prsipurksti kelis lapelius labai gausiai butent dovanojamo kvapo ir issaugoti pirkinio ceki. Jubiliatas preis atplesdamas kvepalu dezute paoustis pripurkstus lapelius ir jie kvapas netiks, visada ji gales grazinti i parduotuve ir issirinkti kita.
O siaip paprasciausia ir banaliausia tai padovanoti dovanu ceki biggrin.gif

Kvepalai kaip ir juvelyriniai dirbiniai atgal nepriimami , ir didžiosios parduotuvės abejoju, kad taip elgtųsi ,nebent pasitaikytų kažkokia super geranoriška konsultantė.
Atsakyti
Kad nebūtų šūvis pro šalį, vis tik geriau dovanočiau čekį mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau tikrai PUIKI dovana,bet tik tuo atveju jei zinai kokie kvapai patinka tam zmogui,arba zinai konkreciai kokiu kvepalu jis nori ir panasiai. Zinoma,geriausia butu dovanoti ceki,nes tada zmogus nusipirks kas jam tikrai patinka (: Eh galetu man kasnors per gimtadieni user posted image padovanoti ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Šiaip didelė rizika yra dovanoti kvepalus, nebent 100% žinai, ko žmogus nori. Va man vyro brolis per Kalėdas padovanojo Lancome Hypnose. Feeeeee, kaip su jais nesusidraugavau doh.gif
Atsakyti
As neturiu grieztos nuomones, nes esu ir dovanojusi, nors ir bijojaus "prasauti", ir gavusi dovanu. Nuvilti ir nusivilti kol kas neteko. Tfu tfu tfu smile.gif
Esu netgi suradusi viena is savo mylimu kvapu dovanos pagalba. Biciulis buvo parvezes dovanu netycia ne tuos Poison'us. Vietoj Hypnotic paeme Pure. Buvau pries tai bandziusi Pure parduotuvej ir jie man visai nepatiko. Aisku, kai pamaciau, kad juos atveze, susinervinau. Bet, po to buvau didziai dekinga, nes jie labai man tiko smile.gif Ir iki siol as juos myliu ir naudoju jau ne pirma butelaiti.

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 08, 15:06)
Kad nebūtų šūvis pro šalį, vis tik geriau dovanočiau čekį  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif pati esu gavusi dovanų kvepalus, ir ne vienus, kai kvapas nelabai nelabai blush2.gif
Jei nežinai tikslaus pavadinimo, na nereikia geriau tokios dovanos.. Ir, žinoma, jei ir žinai, kokiais kvepalais kažkas kvepinasi, juk neįdomu tokią dovaną pačiam žmogui gauti mirksiukas.gif Juk kas reikalinga, tiikrai ir pats įsigytų smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone, tai gera dovana tik tada, kai tiksliai žinai, kad žmogui patiks kvapas. O jei nesi tikras, reiktų arba paklausti, arba padovanoti čekį. Šiaip aš už tokias dovanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 03 20, 20:36)
Ramiausia sąžine dovanoju čekį arba super duper klasikinius kvepalus,o labai jaunom  merginom ( na kokiom keturiolikmetėm) kvepalus galima dovanoti ale pedagoginiais tikslais- skoniui lavinti, pvz. dovanojant Boso Femme ar kokį Jadore čia tikrai beveik neprašausi pro šalį, o ir džiaugsmo kiek bus,tokiame amžiuje juk reta įperka ,,tikrus"" kvepalus.

Nuo Boso Femme kojas uzversciau, o ir Jadore vieninteliai turbut is Dior, kurie man visiskai nepatinka. Taip kad prasauti pro sali labai lengva.
Atsakyti