Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

Siais laikas pati paciausia dovana tai cekis, kaip cia jau buvo mineta. Nors draugei padovanosiu kvepalus, tikrai zinau kad jie yra jos megstamiausi ir siuo metu pabaige buteliuka. smile.gif
Atsakyti
Nemanau kad gera dovana kvepalai,nebent zinai kokiu nori,ar buvo uzsimines tas zmogus mirksiukas.gif as per gimtadieni nuo draugu gavau kvepalus,tai tik i darba pasipurskiu,nes kitur nelabai kur su tokiais,kvapas isvis nepatiko,ir siaip man nepatinka kai kvepalus dovanoja,megstu pati sau megstama kvapa issirinkti thumbup.gif
Atsakyti
kvepalai- geriausia dovana jei pataikoma išrinkt kvapą mirksiukas.gif bent sau neįsivaizduoju geresnės dovanos, taip atradau savo mėgstamiausią kvapą wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad ne i tema, bet koks yra kvepalu C.K Euphoria kvapas? zinau kad saldokas ir sunkus, taciau smulkiau? ar tikrai jis lyg "bobiskas"?
Atsakyti
Gera dovana, kai pasakai kokiu nori thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2009 11 20, 23:14)
Gera dovana, kai pasakai kokiu nori  thumbup.gif  lotuliukas.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
gera dovana,kai zinai zmogu,galbut,netgi konkretu jo pageidavima,nes pirkt is akies,tai tikrai gali nepataikyt
Atsakyti
Gera dovana, kai dovanoja gerai tave pažįstantis žmogus. Toks gali pataikyt ir be užuominų.
Atsakyti
Man kvepalai yra Pati Geriausia Dovana- vienareiksmiskai lotuliukas.gif . Kad dovanotojas nesiblaskytu -as visada jam padedu. Man geriau likt be siurprizo, bet gaut tai,ko isties noriu.
Atsakyti
Nemanau, kad gera dovana, nes kvepalus žmogus turi rinktis pats:)
Atsakyti
Man atrodo,kad kvepalai labai gera dovana,jei gerai pažysti žmogų ir žinai kokius kvapus mėgsta.Pati dažnai dovanoju kvepalus,bet prieš tai pasiklausiu kokių konkrečiai nori.Išimtis mano sesuo,nes mūsų skoniai labai panašūs smile.gif
Atsakyti
Vakar gavau kvepalų, tikrai nepataikė į mano skonį schmoll.gif
Atsakyti