Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kvepalai tikrai gera dovana?

Kolegėm, kurių kvapalų nepernešate, tai užtikrinta dovana yra kvepalai, nes nors kada ne kada, bent nosis pailsės lotuliukas.gif
O šiaip, jei rimtai, tai geriausia dovana šiais laikais - dovanų čekis.. vokelyje smile.gif
Atsakyti
Esu gavusi tik vienus kvepalus dovanu pavadinimo neatsimenu, bet kvapas man labai patiko bigsmile.gif , veliau pati pirkausi tokius pat. O siaip jei man reikia kvepalu prasau kad padovanotu dovanu cekiuka ir pati renkuosi smile.gif
Atsakyti
as manau kvepalus galima dovanot tik zinat kokiais zmogus kvepinasi, ar kokiu nori. nes kitaip, tai neverta belekokiu prikt. nes zmogui tikrai gali labai nepatikti
Atsakyti
Kvepalai yra puiki dovana, kai gauni savo megstamus arba dovanoji butent tuos, kuriuos zinai, kad tas zmogus megsta. Kitokiu atveju nerizikuociau padovanoti zmogui ne(pa)tinkancios dovanos.
Atsakyti
Manau kvepalus tinka dovanoti tuomet, kai tikrai žinai kokie tam žmogui patinka, t.y. žinai konkrečius jo mėgstamus kvepalus, priešingu atveju - tikrai ne.. schmoll.gif esu gavusi ne kartą tokių dovanų, kurias vėliau perleisdavau mamai, sesei ar draugėms.. kiekvienas mes skirtingai užuodžiame kvapus, tai manau rizikuoti neverta.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 03, 16:33)
Manau kvepalus tinka dovanoti tuomet, kai tikrai žinai kokie tam žmogui patinka, t.y. žinai konkrečius jo mėgstamus kvepalus, priešingu atveju - tikrai ne.. schmoll.gif esu gavusi ne kartą tokių dovanų, kurias vėliau perleisdavau mamai, sesei ar draugėms.. kiekvienas mes skirtingai užuodžiame kvapus, tai manau rizikuoti neverta.

drinks_cheers.gif ,mano nuomone tokia pat ,kad geriau jau tegu tai nebuna staigmena ,bet nors pataikyta...Tikrai nudziugins daug labiau nei atnesti ne pagal skoni, kuriu net nenaudosi..
Atsakyti
as manau,kad kvepalai gali buti tik tada gera dovana,kai tiksliai zinai kokiu kvepalu zmogus nori
Atsakyti
As irgi tos nuomones, kad turi zinoti zmogaus skoni kvepalams, bo paskui, kur deti jei nepatiks ...
Atsakyti
LAba gera, jei pataikai smile.gif
o jei ne, tai man pinigu gaila (dovanotojo smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 05 13, 23:08)
As irgi tos nuomones, kad turi zinoti zmogaus skoni kvepalams, bo paskui, kur deti jei nepatiks ...

drinks_cheers.gif pati esu gavusi is drauges kvepalus dovanu, nepatiko, tokie astrus, kvapas beveik vyrisku doh.gif tada visos drauges kartu buvusios apuostinejo, gire, o man nebuvo ka ir bepridurti verysad.gif padovanojau mamai
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 16, 12:04)
drinks_cheers.gif pati esu gavusi is drauges kvepalus dovanu, nepatiko, tokie astrus, kvapas beveik vyrisku doh.gif tada visos drauges kartu buvusios apuostinejo, gire, o man nebuvo ka ir bepridurti verysad.gif padovanojau mamai

as manau, kad kvepalai gera dovana tada, kai zinai kokiu tiksliai tas zmogus kuriam ruosiesi dovanot, nori. jei ne, tai geriau ka kita nupirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 16, 12:38)
as manau, kad kvepalai gera dovana tada, kai zinai kokiu tiksliai tas zmogus kuriam ruosiesi dovanot, nori. jei ne, tai geriau ka kita nupirkt ax.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif priešingu atveju, gali nepasisekti doh.gif buvau gavusi nuo anytos kvepalus dovanų gimtadienio proga, jie tebestovi kažkur giliai giliai ir vargu ar bus panaudoti pagal paskirtį lotuliukas.gif
Atsakyti