Įkraunama...
Įkraunama...

Aronijos

QUOTE(Natalja200710 @ 2011 09 02, 23:57)
Manyčiau, kad tiktų. Galima, pvz., kompotą-asortį išvirti, į arbatą įdėti, net uogienę-greitukę išvirti ir greitai suvartoti, sutrinti su cukrumi be terminio apdorojimo, padažus pyragams, pudingams pagaminti, bet, greičiausia, pamaišant su kitomis uogomis. Kaip papuošalus tortams, į želę galima būtų įdėti. Tik, aišku, reikėtų turėti omenyje, kad šių uogų daug valgyti nepatartina dėl jų tam tikrų aukščiau paminėtų savybių.

Tai ko gero ir susisaldysiu ax.gif
Atsakyti
Drauge verda obuoliene su aronijom. Labai skanu. as irgi vis zadu zadu , bet taip niekad ir neprisirenku aroniju ax.gif
Atsakyti
Mes siemet darem taip :
Supjaustem skyltelem obuolius sudejom aronijas visa tai sudejome i skarda , pastateme i orkaite padziovinome, na ir gavosi arbata ziemai , idedi i puoduka uzsiplikai vandeniu ir geri blush2.gif
Atsakyti
Aronijų ir svarainių džemas

user posted image


600 gr. aronijų
800 gr. svarainių
1 kg. cukraus
100 ml vandens.
Aronijas užpilti vandeniu ir troškinti apie 10-15 min., kol susptoginės, suberti išvalytus skiltelėmis pjaustytus svarainius ir cukrų, maišyti, graibyti putas apie 30 min. Kol svarainiai suvirs ir džemas taps tirštas. Masę sutrinti blenderio pagalba. Supilstyti į iškaitintus stiklainius.

Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 10 rugsėjo 2011 - 10:12