QUOTE(azis monstras brigas @ 2008 09 15, 23:27)
tai va būtent kad vertikalių žaliuzių nesinori labai jau man jos ofisinės norisi kažko šilto nes vienas kambarys dukrytės kitas miegamasis mūsų o trečias kaip ir svečių
ir taip norisi jaukumo
Sveikos,
as savo namuose turiu ketvircio apskitimo tipo langus. Jau pasisiuvau antra "porcija" uzuolaidu i juos. Dabar turiu ir dienines, ir naktines, o kabinu jas tikrai nesudetingai. Yra metalinis lenktas (arba tiesus) begelis, sukamas i arka. Va toki man prisuko uzuolaidu salono darbuotojai, o uzuolaias pagal pirmasia (kurios kainavo kosmosa) siuvausi pati. Pacios uzuolaidos pasiutos iprastai - juostele, 2 kart suraukianti audini ir plasmasinis pakabukas, tinkantis begeliui. Jei idomu - galesiu imesti foto - paprasta, bet tikrai jaukumu nesiskundziu. Toki varianta galima naudoti ir trapeciniuose languose.
Mane domina kita problema - turime nediduka kambariuka pietineje puseje. Dvi kambario sienos - knygu lentynos. Palei kitas dvi stovi dryzuotas pusiau odinis kampas. Norim irengi skaitykla ir turiu problemu su langu. Jis 1,5 x 1,5 m virs kampo. Ka patartumet kabinti?
Buvo vertikalios zaliuzes, bet labai jau ofisiska. Galvojau apie normalias uzuolaidas, bet kambariukas nedidelis, be to iki zemes daryt negaliu - kampas tiesiai po langu. Dabar mastau apie romanetes, o gal is vis man ta langa palikti tik su roletu prie stiklo?
Sudomino tas dvieju krypciu roletas - is virsaus ir is apacios. Kokie jo galimi ismatavimai? Ar tas mano 1.5 nebus per didelis. Langas baltas plastikinis...
Jauciu eisiu fotkint, kad butu aisku ko klausiu...
Aciukas is anksto