Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(azis monstras brigas @ 2008 09 14, 23:23)
sveikutės , neseniai persikėlėm į namą bet va turiu galvos skausmą ką užkabinti ant trapecinių langų roletų negamina o ir dieninių ir naktinių užuolaidų kabint nesinori

Sveiki.Gal galite foto langu parodit ?Gamina zaliuzes mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau Jyske užuolaidas, audinys labai gražus, toks tvirtas... tačiau pakabinus užuolaidas jos nekrenta gražiai, kaip kosk stagaras stovi, tai masčiau masčiau... ar iš jų būtų galima padaryti romanetes, jei jos viršuje yra kilpos, ar būna tokių romanečių prie karnizo tvirtinamų??? Dar skaičiau čia skaičiau, bet taip ir nesupratau, o tai toks virvelės ir žiedeliai matosi? ar jie kažkur pasislepia????? Iš anksto atsiprašau už kvailus klausimus, bet.... na ką darysi....
Atsakyti
QUOTE(azis monstras brigas @ 2008 09 14, 23:23)
sveikutės , neseniai persikėlėm į namą bet va turiu galvos skausmą ką užkabinti ant trapecinių langų roletų negamina o ir dieninių ir naktinių užuolaidų kabint nesinori

Vertikalios žaliuzės įmanomos, pvz:
http://lauresta.lt/l...rtikalios/1/187
http://lauresta.lt/l...rtikalios/1/188

Papildyta:
QUOTE(paryziete @ 2008 09 15, 09:29)
Nusipirkau Jyske užuolaidas, audinys labai gražus, toks tvirtas... tačiau pakabinus užuolaidas jos nekrenta gražiai, kaip kosk stagaras stovi, tai masčiau masčiau... ar iš jų būtų galima padaryti romanetes, jei jos viršuje yra kilpos, ar būna tokių romanečių prie karnizo tvirtinamų??? Dar skaičiau čia skaičiau, bet taip ir nesupratau, o tai toks virvelės ir žiedeliai matosi? ar jie kažkur pasislepia????? Iš anksto atsiprašau už kvailus klausimus, bet.... na ką darysi....

Na blogiausiu atveju, manau, kad tas užuolaidas galite panaudoti tiesiog kaip audinį, ir pasisiūti normalią romanetę (nes tos kilpos kaži kaip ten atrodytų... nors ką gali žinot) ax.gif .
Dėl virvučių ir žiedelių, tai matosi sąlyginai, praktiškai iš blogosios pusės. Siūlyčiau užsukti į bet kurį užuolaidų saloną, kad ir kokiame didesniame prekybos centre - pamatysit, kaip romanetės realybėje atrodo, taigi bus daug paprasčiau įsivaizduoti, kas ten matosi, o kas ne, ir išvis, ar tai jums tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, bandysim gal kas pavyks
Atsakyti
tai va būtent kad vertikalių žaliuzių nesinori labai jau man jos ofisinės norisi kažko šilto nes vienas kambarys dukrytės kitas miegamasis mūsų o trečias kaip ir svečių
ir taip norisi jaukumo
Atsakyti
QUOTE(azis monstras brigas @ 2008 09 15, 22:27)
tai va būtent kad vertikalių žaliuzių nesinori labai jau man jos ofisinės norisi kažko šilto nes vienas kambarys dukrytės kitas miegamasis mūsų o trečias kaip ir svečių
ir taip norisi jaukumo

imesk fotke.. gal ką ir pamąstysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(azis monstras brigas @ 2008 09 15, 22:27)
ir taip norisi jaukumo

Galima dar horizontalias zaluzes pagaminti.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 08 25, 08:09)
Pasisiuvau tokias miegamojo naktines, norėjau roletų ir dieninių užuolaidų, bet dabar nesigailiu, kad pasidariau taip, daug jaukiau. wub.gif

Mažasis langas užtrauktos.

Labas visoms

Gražu 4u.gif 4u.gif

kiek metrų jei gali pasakyk susinaudojo audinio,šiandien ilgai prabuvau audinių parduotuvėj ir taip susipainiojau. doh.gif Paskaičiavo,bet man kažkaip schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Apie karnizus
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 09 18, 10:14)

Ačiū už nuorodą.. labai naudingas staipsnis.... 4u.gif

Dar norėjau pasidomėti dėl užuolaidų į vaikų kambarį... Kambarys aukštas ir su vakariniu langu - apie 3,5 m pločio - vakarais būna labai šviesu... lubų aukštis apie 3,2m... o už lango gatvėje stovi stulpas ir naktį lempa spigina į langus.... tad naktinės uždangos tikrai reikia.... nesugalvoju, ką daryti...
gal dieninę lengvą užuolaidėlę iki palangės su išmuštais žiedais... o tada naktine irgi tokio pat stiliaus... ar geriau kažkokią pusiau skaidrią romanetę ar roletą.......gal ką patarsit? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 09 07, 18:53)
4u.gif Mano vaikų kambario romanetės, štai tokios, ant stoglangių dar nieko nedėjau, mąstau....

user posted image

Labai gražu wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif

Aš norėčiau panašias pasisiūti,tik kak ne su pagaliukais,o per vidurį įsiūtomis juostelėmis.Na,sutraukus jas kad vaizdas būtų maždaug panašus į šias užuolaidas.
user posted image

Ar labai sudėtingas darbas?Kur galima gauti tokį karnizą/mechanizmą?
Atsakyti
QUOTE(azis monstras brigas @ 2008 09 15, 23:27)
ir taip norisi jaukumo

Sveikos,
as savo namuose turiu ketvircio apskitimo tipo langus. Jau pasisiuvau antra "porcija" uzuolaidu i juos. Dabar turiu ir dienines, ir naktines, o kabinu jas tikrai nesudetingai. Yra metalinis lenktas (arba tiesus) begelis, sukamas i arka. Va toki man prisuko uzuolaidu salono darbuotojai, o uzuolaias pagal pirmasia (kurios kainavo kosmosa) siuvausi pati. Pacios uzuolaidos pasiutos iprastai - juostele, 2 kart suraukianti audini ir plasmasinis pakabukas, tinkantis begeliui. Jei idomu - galesiu imesti foto - paprasta, bet tikrai jaukumu nesiskundziu. Toki varianta galima naudoti ir trapeciniuose languose.
Mane domina kita problema - turime nediduka kambariuka pietineje puseje. Dvi kambario sienos - knygu lentynos. Palei kitas dvi stovi dryzuotas pusiau odinis kampas. Norim irengi skaitykla ir turiu problemu su langu. Jis 1,5 x 1,5 m virs kampo. Ka patartumet kabinti?
Buvo vertikalios zaliuzes, bet labai jau ofisiska. Galvojau apie normalias uzuolaidas, bet kambariukas nedidelis, be to iki zemes daryt negaliu - kampas tiesiai po langu. Dabar mastau apie romanetes, o gal is vis man ta langa palikti tik su roletu prie stiklo?
Sudomino tas dvieju krypciu roletas - is virsaus ir is apacios. Kokie jo galimi ismatavimai? Ar tas mano 1.5 nebus per didelis. Langas baltas plastikinis...
Jauciu eisiu fotkint, kad butu aisku ko klausiu...
Aciukas is anksto smile.gif
Atsakyti