Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 09 01, 23:12)
Mergaites 4u.gif Patarkite: ar galima tvirtinti romanetes mehanizma prie gipsokartoniu lubu g.gif Medziaga sunkoka g.gif Patakite, prasom, nes pati uzsakinejau mechanizma ir siuvau, tai nelabai atitaikau mechanizmo ilgi doh.gif , tai iseina tik prie lubu tvirtinti. Tai nezianu dabar ar nenukris mano lubos lotuliukas.gif

teori6kai galima... bet jei toj vietoj kur tvirtinsi nebus profilio tai nekabinčiau schmoll.gif jei pataikysit į profilį tai laisvai galit kabint.. o šiaip tai visus be išimties mechanizmus galima sėkmingai patrumpinti mirksiukas.gif tiesa reik turėt bulgarkę biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif Patarkite: ar galima tvirtinti romanetes mehanizma prie gipsokartoniu lubu g.gif Medziaga sunkoka g.gif Patakite, prasom, nes pati uzsakinejau mechanizma ir siuvau, tai nelabai atitaikau mechanizmo ilgi doh.gif , tai iseina tik prie lubu tvirtinti. Tai nezianu dabar ar nenukris mano lubos lotuliukas.gif

Galima tvirtini be problemu. Geriau butu pataikyti i profili, bet jeigu ir nepataikysite - ne problema. Dabar yra prikti spec. varztu, kuriais reikia i gipskartoni tvirtinti. Romanete laisvai islaikys. Maciau pats kaip ant 4 tokiu varztu televizorius didelis kabejo ir nieko. Tik laikikliuku daugiau prisukite prie lubu ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
akvilyte 4u.gif swimmer 4u.gif
Aciu uz pagalba thumbup.gif Vis jau lengviau ant sirdies smile.gif Kazkaip ir man baisoka prie lubu tvirtinti doh.gif Profilio ten tikrai nera, kur kabint reiketu g.gif Na, ziuresime.
Reikes tais varztais mums pasidometi.
dar karteli aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noreciau ir as (skubaus) jusu patarimo ax.gif
Planuoju pirkti dienines uzuolaidas, bet nezinau, kiek ju reik ax.gif
Mano vienas langas 1.6m, karnizas - 2m. O kitas langas - 1m., karnizas - 1.4 m.

Ar uztektu 6 metru? Viena langui - 3.5m, kitam- 2.5m ?
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2008 09 02, 16:29)
Noreciau ir as (skubaus) jusu patarimo  ax.gif
Planuoju pirkti dienines uzuolaidas, bet nezinau, kiek ju reik  ax.gif
Mano vienas langas 1.6m, karnizas - 2m. O kitas langas - 1m., karnizas - 1.4 m.

Ar uztektu 6 metru? Viena langui - 3.5m, kitam- 2.5m ?

5,5 (1,5kraukimas) arba 7(dvigubas raukimas) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 02 rugsėjo 2008 - 15:47
QUOTE(akvilyte @ 2008 09 02, 16:45)
5,5 (1,5kraukimas)  arba 7(dvigubas raukimas)  g.gif

Aciu uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
nes pati uzsakinejau mechanizma ir siuvau..

Pagarba auksarankėms 4u.gif O mechanizmą kur užsakinėjote?
Atsakyti
As dar noreciau paklaust ax.gif
Gal zinot, kur Vilniuj nebrangiai siuna uzuolaidas? ax.gif Reiktu pasiut dienine uzuolaida su ziedais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 09 03, 08:15)
Pagarba auksarankėms  4u.gif O mechanizmą kur užsakinėjote?

Uzsakinejau UAB "Naulita" Vilniuje, Naugarduko g. tam paciam pastate kur parduotuve Doklas. Yra ten Siuvykla. Ten maciau ir uzuolaidas siuna. Tiesa, kaina gavosi didesne, negu galvojau. 1,45 ilgio langui romanetes meh. kainavo 180 Lt. Cia daug info: http://www.supermama...?...1209&st=252 Sitoj temoj daug patarimu kaip pigiau pasidaryti romaneciu mechanizma. As tiesiog neturejau tam laiko schmoll.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 09 03, 15:12)
Uzsakinejau UAB "Naulita" Vilniuje, Naugarduko g. tam paciam pastate kur parduotuve Doklas. Yra ten Siuvykla. Ten maciau ir uzuolaidas  siuna. Tiesa, kaina gavosi didesne, negu galvojau. 1,45 ilgio langui romanetes meh. kainavo 180 Lt. Cia daug info: http://www.supermama...?...1209&st=252 Sitoj temoj daug patarimu kaip pigiau pasidaryti romaneciu mechanizma. As tiesiog neturejau tam laiko schmoll.gif
Sekmes 4u.gif

Pasidomėkit pas žaliuzistus. Tokio ilgio mechanizmas kainuotų apie 30 lt pigiau.
Atsakyti
Nerukanti, o kur zadetoji foto roleto su dviem audinukais? blush2.gif

Laukiam laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 09 03, 16:47)
Nerukanti, o kur zadetoji foto roleto su dviem audinukais?  blush2.gif

Laukiam laukiam  4u.gif

drinks_cheers.gif Ir man labai idomu kaip tas daiktas atrodo ax.gif
Atsakyti